הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HCG בהמשך למאמר המרתק של תום

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
כמשתמש חדש
נברתי בפורום הזה לא מעט ולמדתי המון
האמת שאני דיי נעול על הסייקל שאני עומד לבצע וגם על ה PCT'
יש לי כרגע רק שאלה אחת שמטרידה אותי,
קראתי במאמרים של תום ומשה שאת ה HCG עדיף לקחת במינונים קטנים לאורך כל הסייקל מהשבוע השני ולא במנות גדולות יותר עם הזריקה האחרונה וגם לא במהלך הPCT יחד עם הנולבה והכלומיד.
גם ההסברים שסיפקתם במאמרים המעשירים שלכם מאוד הגיוניים ומשכנעים.
יחד עם זאת אתם גם ממליצים שלא לקחת נולבדקס במהלך הסייקל אלא אם כן יש סימנים להיווצרות ג'ינו, וכאן אני מגיע לנקודה....
קראתי לא מעט על ההורמון הנ"ל והבנתי
ש... HCG זה הורמון שגורם בין היתר להעלאת רמת האסטרוגן בגוף ואף מעלה מאוד את הסכנה לגניקומסטיה, מה שמחייב לקחת יחד עם תרופה זו תרופה אנטי אסטרוגנית.

מאחר והסייקל שלי לא כולל פרובירון ולא נולבדקס או אנטי אסטרוגן אחר במהלכו (נולבה רק במידת הצורך)
השאלה שלי היא כזו, האם מינונים של 500 יחב"ל לשבוע מפוצל לשתיים או לא מפוצל, במהלך הסייקל(החל מהשבוע השני) הם מינונים שלא מחייבים שימוש של תרופה אנטי אסטרוגנית במקביל ?

א. מהו הסייקל שאתה כל-כך נעול עליו?

ב. רוב האנשים שעושים סייקל ראשון ונכנסים אליו באחוז שומן סביר לא צריכים להשתמש בנולבה אלא רק בpct, גם כשהם משתמשים בhcg.

אתה צריך להבין שהHCG עצמו מומר לאסטרוגן , מכאן שמינונים גבוהים שלו ילכו להמרה לאסטרוגן לעומת זאת במינונים כמו 500 יחבל הוא ימומש להפרשת טסטוסטרון ועלייה אסטרוגנית מועטה

• פותח/ת השרשור
תודה לכם,
הסייקל שלי הוא
טסט אנטט ל 10 חודשים 500mg לשבוע מפוצל
דיבול במינונים קטנים- שלושה שבועות ראשונים לקיק סטארט (רציתי טסט לבד, אבל הבנתי שבמצב כזה אני שורף את שלושת השבועות הראשונים של הסייקל על פארש)
HCG יחב"ל500 לשבוע מפוצל, החל מהשבוע השני ועד לזריקה האחרונה של הטסט
PCT - שבוע 12-16
נולבה 40/40/20/20 ליום
כלומיד 100/100/50/50 ליום.
אם יש הערות, עצות אשמח לשמוע

טוני- מה אחוז השומן המומלץ להיכנס איתו לתוך הסייקל (17-16% זה סביר ??)
אשמח לשמוע עוד חיזוקים לתגובה של DoctorProp
תיקון טעות
טסט אנטט ל 10 שבועות 500mg לשבוע מפוצל 🫤

מספר דברים:
מנסיון אישי שלי שנכנסתי לסייקל טיפה באחוזי שומן.. במידה ואתה לא אוכל נקי ומסודר ושומר על ארובי... אז הנוזלים מגיעים והאחוזי שומן עולים.

הייתי מציע לך לתת חיטובון קטן בסביבות חודש שבו אתה שומר על התזונה שלך פרפקט ואירובי! תגיע לאיזור ה 13-14 ותתחיל סייקל.

דבר שני:
את הדיבול תעיף מספר סיבות"
הוא יעלה לך את ערכי הכבד וסתם ינפח אותך בנוזלים אדרבה שאתה על אחוז שומן גבוה.

הייתי ממליץ לך לשלב בשלושת השבועות הראשונים טסט פרופ. - אחרי 3-4 ימים אתה תתרגיש אותו וזה כבר ייתן לך את הפוש עד שטסט אנתת יכנס לך לדם ויתייצב.

תודה לכם,
הסייקל שלי הוא
טסט אנטט ל 10 חודשים 500mg לשבוע מפוצל
דיבול במינונים קטנים- שלושה שבועות ראשונים לקיק סטארט (רציתי טסט לבד, אבל הבנתי שבמצב כזה אני שורף את שלושת השבועות הראשונים של הסייקל על פארש)
HCG יחב"ל500 לשבוע מפוצל, החל מהשבוע השני ועד לזריקה האחרונה של הטסט
PCT - שבוע 12-16
נולבה 40/40/20/20 ליום
כלומיד 100/100/50/50 ליום.
אם יש הערות, עצות אשמח לשמוע

טוני- מה אחוז השומן המומלץ להיכנס איתו לתוך הסייקל (17-16% זה סביר ??)
אשמח לשמוע עוד חיזוקים לתגובה של DoctorProp
תיקון טעות
טסט אנטט ל 10 שבועות 500mg לשבוע מפוצל 🫤

כל המאמרים שקראת, וכל הנעוצים פה בפורום -
והגעת למסקנה שצריך טסט אנטט + דיבול , למרות שבהתחלה ממליצים לעשות סייקל טסט לבד כדי להכיר את התופעות לוואי של הסטרואיד.
אתה לא תאבד שום 3-4 שבועות ראשונים , ב-3 4 שבועות ראשונים שלך תתחיל להשתפר בתזונה שלך - באימונים , לאט לאט הקיק יבוא
לא רואה סיבה בסייקל ראשון לשלב עוד משהו .

אבל בהצלחה לך ,
כמו כן ה- HCG אין צורך לפצל ל-2 זריקות , תן זריקה בשבוע של 500 וסגרת ת'סיפור למה לפצל ?

• פותח/ת השרשור
או קיי,
תודה אסי( חסכת לי עוד דקירה בשבוע עם ה HCG ) הולך על פעם בשבוע!
נראה לי באמת שאני מוותר על הדיבול (גם ככה לא ממש התלהבתי לשלב אותו)

טסט פרופיונט זה קצת מבאס כי זה לדחוף לתחת עוד שלושה מחטים בשבוע,
אבל אם בכל זאת אני יחליט לשלב אותו במקום הדיבול, מה המינון שצריך לקחת
בשביל 'סטארט קיק' סטנדרטית, לא מחפש לדחוף לעצמי יותר מידי בסייקל ראשון,

אגב,
ה PCT בסדר ? (אני מתחיל אותו שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט)
?

או קיי,
תודה אסי( חסכת לי עוד דקירה בשבוע עם ה HCG ) הולך על פעם בשבוע!
נראה לי באמת שאני מוותר על הדיבול (גם ככה לא ממש התלהבתי לשלב אותו)

טסט פרופיונט זה קצת מבאס כי זה לדחוף לתחת עוד שלושה מחטים בשבוע,
אבל אם בכל זאת אני יחליט לשלב אותו במקום הדיבול, מה המינון שצריך לקחת
בשביל 'סטארט קיק' סטנדרטית, לא מחפש לדחוף לעצמי יותר מידי בסייקל ראשון,

אגב,
ה PCT בסדר ? (אני מתחיל אותו שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט)
?

ה-PCT אני מצטט את התשובה של : @Tom , וזה רק מחדד שלא קראת כלום בנעוצים - לא שופט אבל עדיף שתקרא לפני שתדחף מחט לתחת . להלן הציטוט :

"
יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום.
"

• פותח/ת השרשור
אני כבר מבולבל 😵
אסי, קודם כל תודה, וקח בחשבון שלא אדחוף שום מחט לפני שהכל יהיה לי ברור.
כיוון שמדובר באסטר ארוך, לא צריך לחכות בין 10 ימים לשבועיים בין הזריקה האחרונה להתחלת הPCT ?

שאלה נוספת (כיוון שלקחתי את הצעתך לא לשלב חומר שני בסייקל)
מאחר והטסט הוא חומר בעל אסטר ארוך, האם אני אמור להרגיש גם את האפקטים הלא חיוביים שלו רק בשבוע השלישי או הרביעי? (צבירת נוזלים,ארומטיזציה ועוד אי אילו מתופעות הלוואי של טסטוסטרון)
(אני מתכוון במהלך פרק הזמן הזה וגם במהלך הסייקל להיכנס למשטר תזונה קפדני ולהפסיק עם המטוגנים והמתוקים!!) כדי להוריד א"ש.

אני כבר מבולבל 😵
אסי, קודם כל תודה, וקח בחשבון שלא אדחוף שום מחט לפני שהכל יהיה לי ברור.
כיוון שמדובר באסטר ארוך, לא צריך לחכות בין 10 ימים לשבועיים בין הזריקה האחרונה להתחלת הPCT ?

שאלה נוספת (כיוון שלקחתי את הצעתך לא לשלב חומר שני בסייקל)
מאחר והטסט הוא חומר בעל אסטר ארוך, האם אני אמור להרגיש גם את האפקטים הלא חיוביים שלו רק בשבוע השלישי או הרביעי? (צבירת נוזלים,ארומטיזציה ועוד אי אילו מתופעות הלוואי של טסטוסטרון)
(אני מתכוון במהלך פרק הזמן הזה וגם במהלך הסייקל להיכנס למשטר תזונה קפדני ולהפסיק עם המטוגנים והמתוקים!!) כדי להוריד א"ש.
אין משמעות לאסטר בצבירת נוזלים או ארומטיזציה. ככל שתקפיד על צריכת פחמימה ונתרן כך תצבור פחות נוזלים.
בנוגע לקיק, נשמע לי מיותר. אם אתה בכל זאת מתעקש להוסיף אוראלי, עדיף שיהיה יבש מדיבול, אתה בסייקל ראשון להזכירך, אין לך אפילו היכרות בסיסית עם תגובת גופך לצבירת נוזלים. MSten יכול להיות מתאים מאוד לסייקל כזה, אם בכל זאת תתעקש על הקיק.
יוצאים ל-pct כשרמות החומר בדם יורדות ל-baseline. זמן מחצית החיים של אננתת הוא כ-10 ימים והרמות הממוצעות בעת זריקה אחרונה גבוהות מהמינון השבועי. אז איך יתכן שתוך 10 ימים וחציית הרמות תגיע ל-baseline?... משך הזמן בין מועד הזריקה האחרונה ל-pct הוא 18-21 יום בהנחה שמדובר בטסט במינון של 500mg/wk מחולק לשתי זריקות בשבוע.

• פותח/ת השרשור
תודה תום,
לא יודע מאיפה אסי הביא את הציטוט שלך שצריך להיכנס לPCT יום לאחר הזריקה האחרונה

תודה תום,
לא יודע מאיפה אסי הביא את הציטוט שלך שצריך להיכנס לPCT יום לאחר הזריקה האחרונה

הבאתי את זה מהאשכול "עוגן" שנקרא: Q&A של תום ההכי עליון בפורום ,
פשוט הסיפרה 20 נעלמה משום מה בהעתקה .
זה הציטוט :
"
20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום
"

תאמין לי שאנחנו לא לרעתך , רק לטובתך .

אגב, אם אתה על אננטט 2 זריקות בשבוע ראשון וחמישי, ורוצה לתת קיק עם פרופ ולוותר על האוראלי אתה תוסיף לעצמך דקירה אחת -לדוגמא בשלישי כי בראשון וחמישי אתה תוסיף את הפרופ לאותו מזרק של האננטט.

• פותח/ת השרשור
תודה אסי (לא חשבתי לרגע שלא) בכל אופן טעיתי, אני אחכה 18-20 יום אחרי הזריקה האחרונה ואתחיל

טוני,
אפשר לערבב אותו עם האנטט בלי חשש ??
איזה מינון אתה מציע לי לקחת של פרופ בשלושת השבועות הראשונים ?
(בהנחה שאתה כבר מבין שאני לא מתכוון להתמודד במר ישראל ) 😃
מינון סביר שייתן פוש עד שנתחיל להרגיש את האנטט

הייתי הולך על 100מג לזריקה (סהכ 300 לשבוע) גם כי בכל מקרה חלק מהאננטט נספג וגם כי יש בפרופ יותר חומר פעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית