ככה נראית ציפורן? 🤯קפאין ? אפדרין ? פורנו ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככה נראית ציפורן? 🤯קפאין ? אפדרין ? פורנו ?
אחי נראה לי חסר לך איזה ויטימיןככה נראית ציפורן? 🤯
זה כדור מאד רגוע ...בכלל לא בליגה של התותחים...זה כדור הרגעה פסיכיאטרי, צריך מרשם לזה אחי.
ובכלל, לא להיט כדורים שמתעסקים עם הכימיקלים במוח 😃
אני לא מבין איך מגנזיום משפיע בכלל על דברים כאלה, הרי זה כולה מינרל.אם אי פעם מישהו ירצה לקחת כדור הרגעה כלשהו, אל תשלבו אותו עם מגנזיום.
האימהות והתגובות שלהן, זה מה שמצחיק בכל הסיפור הזה. הן אף פעם לא מבינות מה קרה לבן שלהן שפתאום מדבר רק על חלבונים ומינרלים, משמין ומרזה כל הזמן וקורא לזה מסה וחיטוב, ואוכל אבקות שניראות כמו מזון לתינוקות שמגיע בדליים שנראים כמו מספוא לבהמות.בדרך כלל אין לי חלומות מוזרים אחרי שאני לוקח מגנזיום, אבל היום בלילה חלמתי שקיבלתי XB1 ו-PS4 והייתי צריך להחליט מה מהם שלי. אני זוכר שאני עשיתי בדיקה בזאפ, ביד 2 ובגוגל כדי להחליט מה למכור ומה להשאיר. ואז התעוררתי. וחשבתי שזה באמת קרה. חיפשתי בכל הבית, לא מצאתי. התקשרתי לאמא שלי. היא לא הבינה על מה אני מדבר. חשבתי שהיא פשוט סנילית או משהו, אין מצב שזה לא קרה. חיפשתי עוד 50 דקות. לא מצאתי.
מפה לשם אני מפסיק לקחת מגנזיום.
(סיפור אמיתי מהיום)
חלבון זה עוד שטויות, אמא שלי לא מבינה למה אני מרזה ואז טוחן אוריאו. הייתי אומר לה שאוריאו זה סטרואיד חזק ביותר, אבל ברגע שאני אומר את זה אני באברבנאל ואין יותר מכון.האימהות והתגובות שלהן, זה מה שמצחיק בכל הסיפור הזה. הן אף פעם לא מבינות מה קרה לבן שלהן שפתאום מדבר רק על חלבונים ומינרלים, משמין ומרזה כל הזמן וקורא לזה מסה וחיטוב, ואוכל אבקות שניראות כמו מזון לתינוקות שמגיע בדליים שנראים כמו מספוא לבהמות.
אני זוכר שבזמנו גיליתי שאבקת חלבון שנורא אהבתי עומדת לרדת מהשוק, ומצאתי אותה בחנות שעמדה לחסל את המלאי שלה, וקניתי חמישה דליים, איך נכנסתי לבית של ההורים מאושר עם כל החלבון. את הזעקה של אמא שלי שמעו בכל השכונה. לא היה חסר הרבה שיאשפזו אותי בכפיה באותו הלילה.
Wait.. WAT ?שברתי את היד במכון ושפרונט של 110 קילו מעך לי את היד
יש גם סרטון אבל לא רואים ממש (צילמתי מהצד השני). בקצרה- עשיתי פרונט של 110 קילו לסינגל, נכשלתי בערך באמצע התנועה, קריסה קדימה->שברתי + פרקתי את היד.Wait.. WAT ?
😱
יש גם סרטון אבל לא רואים ממש (צילמתי מהצד השני). בקצרה- עשיתי פרונט של 110 קילו לסינגל, נכשלתי בערך באמצע התנועה, קריסה קדימה->שברתי + פרקתי את היד.
כן, לפרונט סקוואט. האמת לא כאב בכלל, גם לא בשיחזור שעשו לי. כנראה בגלל האדרנלין/בעיה נוירולוגית שגורמת לי להרגיש פחות כאב.אתה מתכוון לפרונט סקוואט כן?
הולי שיט זה נשמע כואב.
אני אוותר על הסרטון,
כואבות לי הרגליים רק מלדמיין את זה קורה חחח
האימהות והתגובות שלהן, זה מה שמצחיק בכל הסיפור הזה. הן אף פעם לא מבינות מה קרה לבן שלהן שפתאום מדבר רק על חלבונים ומינרלים, משמין ומרזה כל הזמן וקורא לזה מסה וחיטוב, ואוכל אבקות שניראות כמו מזון לתינוקות שמגיע בדליים שנראים כמו מספוא לבהמות.
אני זוכר שבזמנו גיליתי שאבקת חלבון שנורא אהבתי עומדת לרדת מהשוק, ומצאתי אותה בחנות שעמדה לחסל את המלאי שלה, וקניתי חמישה דליים, איך נכנסתי לבית של ההורים מאושר עם כל החלבון. את הזעקה של אמא שלי שמעו בכל השכונה. לא היה חסר הרבה שיאשפזו אותי בכפיה באותו הלילה.
בדיוק. זה מה שהיא צרחה בכל השכונה: "עוד פעם קרם עוגיות!?!??"בטח הבאת טעם שהיא ממש לא אהבה