הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קבנוס

• פותח/ת השרשור Sherif
  • פורסם בתאריך

Sherif

משתמש מתחיל
69
8
נק' מוניטין:
15
69
8
ניסיתי למצוא אשכולות עבר כדי למצוא תשובה לשאלה שלי, ולא מצאתי הרבה תשובות.
רציתי לדעת, האם יש איזה התנגדות לאכילת קבנוס? לפעמים בימים שאני מפספס ארוחה/אין לי כוח ל75 גרם של חזה העוף בערב, האם זה אפשרי לאכול קבנוס כדי להשלים חלבון/שומן?
האם קבנוס מזיק מבחינה בריאותית?
תודה רבה.

אני חושב שאם זה פעם ב... אז לא נורא
כדרך קבע ברור שלא מומלץ, נתרן גבוה, סוכרים, והרבה חומרים משמרים ומשפרי טעם.

ניסיתי למצוא אשכולות עבר כדי למצוא תשובה לשאלה שלי, ולא מצאתי הרבה תשובות.
רציתי לדעת, האם יש איזה התנגדות לאכילת קבנוס? לפעמים בימים שאני מפספס ארוחה/אין לי כוח ל75 גרם של חזה העוף בערב, האם זה אפשרי לאכול קבנוס כדי להשלים חלבון/שומן?
האם קבנוס מזיק מבחינה בריאותית?
תודה רבה.

הסיבה היחידה שאני לא אוכל קבנוס היא שאני משווה את זה לנקניקיה וכולנו יודעים ממה מכינים נקניקיות.
מגעיל אותי באופן אישי..

מבחינת בריאות,
לא חושב שזה נורא לאכול את זה פה ושם.

נצל"ש, שמתי לב שבשמנת יש יחסית הרבה שומן טראנס, הוא מוסף בצורה מלאכותית?
אם המקור הוא מהחי. אז צריך להבדיל, כי שומן טראנס מהחי הוא שונה לחלוטין. הוא תוצר של תהליך טבעי בקיבתם של מעלי הגירה.
למשל, cla.

זה רק אני, או שעוד מישהו טועה בקריאת המילה "קבנוס" כשהוא מדפדף על הרשימה הזאת, ביחוד כשהיא בסמוך למגיב מסויים אחד?
upload_2015-2-2_13-10-34.png

נערך לאחרונה:
שומן טראנס מן החי אינו בריא?
שומן טראנס מהחי אינו נחשב לשומן רע, מעבר לכך שהוא מופיע בכמויות קטנות. יש אפילו אינדיקציות מסוימות שהוא מגן מפני כמה סוגי סרטן. נדמה לי שמסתובב כאן במקביל איזה אשכול שמדבר על CLA (חפש) שהוא חומצת שומן טראנס כזאת.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית