הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרוספיט בדגש על כוח

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
היי,

עד עכשיו התאמנתי רק באימוני כוח ואני מאוד רוצה להתחיל לשלב קרוספיט באימונים שלי אבל לא להזניח את אימוני הכוח, לא יודע כמה האימונים הנעוץ מתאימים לי או אפקטיבים באופן כללי.

רציתי לשאול על נסיונכם האישי עם תכונית כזאת ובעיקר להבין איך מתאמני הקרוספיט מצליחים לשמור על מסת שריר גבוהה וכוח (כמובן שלא כולם אבל ראיתי דברים מרשימים).
ואם מישהו ניסה את התכוניות בנעוץ (Andy Baker וכו') ואיך היה לו.

תודה

משקלי עבודה:
סקוואט - 5*155
בנצ' 5*127.5
חתירה 5*105
פרס 5*77.5
דדליפט 5*180

תרשם לבוקס ויסבירו לך , כל אחד והשיטות שלו.
יש קרוספיטרים חזקים אבל קח בחשבון שההתקדמות בכוח תהיה איטית. הרבה מה׳חזקים׳ בארץ ובעולם זה או כי הם מזריקים או כי הם עם רקע של אימוני כוח או שגנטית הם בורכו.
השאלה היא למה אתה רוצה לשלב מטקונים? להתחטב? להתחרות? סתם להיות יותר בכושר?

• פותח/ת השרשור
תרשם לבוקס ויסבירו לך , כל אחד והשיטות שלו.
יש קרוספיטרים חזקים אבל קח בחשבון שההתקדמות בכוח תהיה איטית. הרבה מה׳חזקים׳ בארץ ובעולם זה או כי הם מזריקים או כי הם עם רקע של אימוני כוח או שגנטית הם בורכו.
השאלה היא למה אתה רוצה לשלב מטקונים? להתחטב? להתחרות? סתם להיות יותר בכושר?
אין לי כרגע כוונה להירשם לבוקס, אני מתאמן בבית כבר שנים.
המטרה היא גם להתחטב וגם להיות יותר בכושר אני רוצה להתנסות בעוד תחומים ולא לדבוק בפווארליפטינג גם חשוב לי האתלטיות במידה מסוימת.

טוב אז בהצלחה באימונים הביתיים

• פותח/ת השרשור
טוב אז בהצלחה באימונים הביתיים

אני מזהה ציניות וזלזול קל אפילו? יש לי ציוד טוב, יש לי כלוב מוטות מתח מקבילים חבל קפיצה, טבעות אולימפיות ואפילו אלתור למזחלת, צמיג של טרקטור, כדור כוח, jump box. בקיצור המצב סבבה (בניתי את המכון הביתי הזה לפני שנים וכל פעם שיפצתי אותו טיפה

אני ממש לא מזלזל. אם יש לך את כל הציוד פשוט תעשה 5\3\1 ותשלב מטקונים בימים של הלחיצות בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא מזלזל. אם יש לך את כל הציוד פשוט תעשה 5\3\1 ותשלב מטקונים בימים של הלחיצות בהצלחה
זהו זה בול מה שחשבתי, קצת קשה לי עם המחשבה של סקוואט פעם בשבוע ולחיצת חזה גם רק פעם בשבוע אבל אני מבין שצריך לוותר קצת על הכוח בשביל דברים אחרים

אתה מתכוון שאתה רוצה לשלב ליפינג (שאתה מבצע כעת) עם מטקונים ואנדורנס?

Back
למעלה תחתית