הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה מבאס להיות משתמש חדש

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
קראתי לא לא מעט חוות דעת על חומרים וחברות וזה מאוד מתסכל שאתה נכנס לתוך עולם
שברובו הוא מחתרתי ועל פי מה שאני קורא פה גם לא מעט שיקרי!

כאשר אתה משתמש בעל ניסיון אתה פחות או יותר תדע להבחין כבר בתחילת הסייקל מה איכות החומרים שקיבלת,
מה גם שהדילר שמוכר לך יקח בחשבון שאתה אולי לא ה"קורבן" הנכון לעשות עליו סיבוב.

אך כאשר אתה תייר חדש בארץ זרה, וכל דילר שאתה פונה אליו מספר לך ניסים ונפלאות על החומר שלו וזוועות צרורות על החומרים של המתחרים.
אין לך ברירה אלא ללכת על הבטן ולהמר.

עד כמה משתמש חדש (סייקל ראשון, UG ) יכול לקבל אינדיקציה חיובית או שלילית על החומרים שקנה,(בהנחה יותר מסבירה שהרוב הגדול של הויאלים שתשיג בשוק לא יהיו ריקים לגמרי מחומר פעיל!), ?

אני לפחות, אם הייתי בטוח שאני מקבל חומרים מקוריים, הייתי מעדיף לקנות של פארמה, אבל גם אותם מזייפים, אז אין בזה היגיון מבחינתי, בטח לא כרגע.

אשמח לשמוע ממכם טיפים לגבי הפרטים הקטנים, אם בתחושה, בחומר, על האריזות וכד' שיכולים להעיד על איכות החומר או על מקוריותו

אם אתה לא קרוב לצלחת זה נורא בעייתי. בעיקרון בסייקל הראשון אם אתה לא מכיר ממש אנשים
כדאי ללכת על רפואי.

כאשר אתה משתמש בעל ניסיון אתה פחות או יותר תדע להבחין כבר בתחילת הסייקל מה איכות החומרים שקיבלת,

אך כאשר אתה תייר חדש בארץ זרה, וכל דילר שאתה פונה אליו מספר לך ניסים ונפלאות על החומר שלו וזוועות צרורות על החומרים של המתחרים.

עד כמה משתמש חדש (סייקל ראשון, UG ) יכול לקבל אינדיקציה חיובית או שלילית על החומרים שקנה,(בהנחה יותר מסבירה שהרוב הגדול של הויאלים שתשיג בשוק לא יהיו ריקים לגמרי מחומר פעיל!), ?

אני לפחות, אם הייתי בטוח שאני מקבל חומרים מקוריים, הייתי מעדיף לקנות של פארמה, אבל גם אותם מזייפים, אז אין בזה היגיון מבחינתי, בטח לא כרגע.

אשמח לשמוע ממכם טיפים לגבי הפרטים הקטנים, אם בתחושה, בחומר, על האריזות וכד' שיכולים להעיד על איכות החומר או על מקוריותו
ככל שזה קשור ב-ug, כל מה שיש הוא קירבה לצלחת. כל השאר הוא כמובן שטויות. אין שום אינדיקטור שאמור להביא אותך לחשוב שאחת עדיפה על אחרת מעבר לניסיון והיכרות אישית עם הנפשות הפועלות. יש חברות ug שאפילו הגדילו וייצרו אריזות יפות, שמות מפוצצים ואפילו אתר.
אני לא אומר ש-ug פחות טוב, למעשה אין תחליף ל-ug מבחינת נוחות, מבחר ומחיר כשגם האיכות מעולה בהיבט של רווחים.
אני גם לא חושב שעצם העובדה שחברה אחת השתמשה בשם של חברה ידועה או אחת אחרת יצרה אתר עם תמונות מזויפות וסיפורי אלף לילה ולילה על הסטריליות והתקינה המחמירה (עיין ערך בלקן) מעיד על חוסר אמינות כזה שאמור להביא לרתיעה משימוש בחומרים. מדובר בשיווק והוא עובד. החומר יכול להיות במינונים מצויינים ולעשות את העבודה.

שמע אני יגיד לך תאמת אתה צריך פשוט להכיר חברות ולשמע מאנשים שמשתמשים על הנסיון שלהם , כתבו פה לא מזמן על תגובות של חברות שמיוצרות בארץ יש גם חברה חדשה שיש הרבה תגובות טובות על החומרים שלהם , תנסה עצה שלי קח ויאל נסיון אם החומר עובד תקנה סייקל שלם . אל תשלול ישר שאם מישהו אחד או שניים נפלו על חברה מדוללת , אתה מבין

• פותח/ת השרשור
תודה לכל המגיבים,
1. בהנחה שבסייקל ראשון גם אם קיבלת חומר סופר מדולל ברמה של 20-30% חומר פעיל זה עדיין יעשה את העבודה בגלל הבתוליות של הרצפטורים בגוף, זה עדיין יקשה על המשתמש החדש להסיק את המסקנות הנכונות לגבי הסחורה.
2. גם בהנחה שאתה הולך על חברות מומלצות, כמו MAXPRO למשל, רגע לפני שאתה מכניס את היד לכיס אתה מגלה שזה שרשום על אותו ויאל את שם החברה זה עדיין לא אומר שהוא יוצר על ידה, כי את הטובים הכי כלכלי לזייף
3.
תנסה עצה שלי קח ויאל נסיון אם החומר עובד תקנה סייקל שלם
ליאור, האמת שזה היה בתכנון מבחינתי, אבל רוב הדילרים לא יכולים להבטיח לך שיהיה להם מאותו בראנד וחומר לכשתצטרך, וזה בעייתי להיכנס לסייקל ראשון כשאתה לא בטוח שתישאר אותה סחורה על המדף.
מה גם שכמו שכתבתי קודם, גם אם הויאל יהיה סופר מדולל זה עדיין יעבוד עלי ולא תהיה לי ממש אינדיקציה לגבי הרמה

תודה לכל המגיבים,
1. בהנחה שבסייקל ראשון גם אם קיבלת חומר סופר מדולל ברמה של 20-30% חומר פעיל זה עדיין יעשה את העבודה בגלל הבתוליות של הרצפטורים בגוף, זה עדיין יקשה על המשתמש החדש להסיק את המסקנות הנכונות לגבי הסחורה.
2. גם בהנחה שאתה הולך על חברות מומלצות, כמו MAXPRO למשל, רגע לפני שאתה מכניס את היד לכיס אתה מגלה שזה שרשום על אותו ויאל את שם החברה זה עדיין לא אומר שהוא יוצר על ידה, כי את הטובים הכי כלכלי לזייף
3.

ליאור, האמת שזה היה בתכנון מבחינתי, אבל רוב הדילרים לא יכולים להבטיח לך שיהיה להם מאותו בראנד וחומר לכשתצטרך, וזה בעייתי להיכנס לסייקל ראשון כשאתה לא בטוח שתישאר אותה סחורה על המדף.
מה גם שכמו שכתבתי קודם, גם אם הויאל יהיה סופר מדולל זה עדיין יעבוד עלי ולא תהיה לי ממש אינדיקציה לגבי הרמה
העניין עם הרגישות והרצפטורים בסייקל ראשון מאוד לא מדוייק ולא כ"כ רלוונטי.
אתה פשוט לא מכיר את השוק בצורה טובה וזה בסדר, אתה חדש לתחום. קשה מאוד להתנהל בזירה חדשה והחשש מובן.
הפורום יכול לכוון אותך לחברות ug שלנקודת הזמן הנוכחית הן המוצלחות ביותר. @LiorKim ציין את Black-Pharma ואתה ציינת את Maxpro. אני אציין גם את MXP שמעולם לא איכזבה מבחינת מינונים. לך תצטייד...😃

תודה לכל המגיבים,
3.

שמע כולם אכלו חרא מדילרים וקיבלו חומר מדולל כולל אותי , אין מה לעשות . את הדילרים שורפים וממשיכים הלאה

נערך לאחרונה:
אין מה לעשות הרבה פה. תמצא מישהו שאתה יכול לסמוך עליו. תגיע אליו דרך אנשים שאתה סומך וגם הם יתנו ביקורות טובות. מהניסיון שלי עם דילרים - אם הוא טוב וישר מיד יעידו עליו אם לא גם.

אני מהדילר שלי יקח מה שיתן לי גם אם זה בלי מדבקה ובבקבוק של קולה. אבל תביא לי משהו אחר ממישהו אחר באריזה נוצצת וחדשה עם חתימה של ה FDA לא אגע עד שאעשה המון ברורים.

אה - וגם עלי עבדו בסייקל הראשון (;

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות הרבה פה. תמצא מישהו שאתה יכול לסמוך עליו. תגיע אליו דרך אנשים שאתה סומך וגם הם יתנו ביקורות טובות. מהניסיון שלי עם דילרים - אם הוא טוב וישר מיד יעידו עליו אם לא גם.

אני מהדילר שלי יקח מה שיתן לי גם אם זה בלי מדבקה ובבקבוק של קולה. אבל תביא לי משהו אחר ממישהו אחר באריזה נוצצת וחדשה עם חתימה של ה FDA לא אגע עד שאעשה המון ברורים.

אה - וגם עלי עבדו בסייקל הראשון (;

איזה מניאקים !!
הרסו לך את ה "FIRST HIGH BEST HIGH"
1. איך ומתי הבנת שדפקו אותך? תוך כדי? או בדיעבד

2. ואגב סימון, אם תגיד לאותו דילר שאתה קונה בשביל חבר, או תשלח אליו חבר שלך עדיין תהיה סמוך ובטוח שהוא יתן לו מה שיעשה טוב לסייקל ופחות לכיס של הדילר ?

איזה מניאקים !!
הרסו לך את ה "FIRST HIGH BEST HIGH"
1. איך ומתי הבנת שדפקו אותך? תוך כדי? או בדיעבד

2. ואגב סימון, אם תגיד לאותו דילר שאתה קונה בשביל חבר, או תשלח אליו חבר שלך עדיין תהיה סמוך ובטוח שהוא יתן לו מה שיעשה טוב לסייקל ופחות לכיס של הדילר ?

1. הבנתי שהחומר היה לא משהו בסייקל השני. כבר היה לי יותר ניסיון והרבה יוצר מעורבב. בשל הניסיון שלי באימון ובתזומה ההישגים בסייקל הראשון עדיין היו ממש טובים עליתי מ 98 ל 113 ובדרך ירד הרבה שומן. כנראה שהיה שם טסט אבל במינון נמוך יחסית.

2. הדילר שלי קודם כל בנאדם ישר. אחר כך גם מתפרנס. בגלל זה הוא ממשיך לעבוד כשכולם נופלים. גם יבוא אליו בנאדם שהוא לא מכיר ולא יודע עדיין יתייחס אליו כמו לחבר הכי טוב שלו.
לא פשוט למצוא אחד כזה. אבל כשמוצאים זה זכיה בלוטו

• פותח/ת השרשור
הדילר שלי קודם כל בנאדם ישר. אחר כך גם מתפרנס. בגלל זה הוא ממשיך לעבוד כשכולם נופלים. גם יבוא אליו בנאדם שהוא לא מכיר ולא יודע עדיין יתייחס אליו כמו לחבר הכי טוב שלו.
לא פשוט למצוא אחד כזה. אבל כשמוצאים זה זכיה בלוטו
מסכים איתך... אפילו מקנא :(
מה יש... לא תרצה לפרגן לו עם עוד לקוח?? 😃

אין לאף אחד בתחום הזה תעודת ביטוח נגד רמאות.
אתה צריך גם לזכור שהשוק הזה מונע מאינטרסים ואיפה שיש כסף אנשים רומסים אחד את השני גם אם זה אומר לדלל חברות מצליחות בכוונה ולמכור בזול כדי להפיל חברות טובות.

כך שבסופו של דבר אתה צריך פשוט להתרכז בלמצוא מישהו אמין לאורך זמן שאתה יכול לסמוך עליו - זה עניין של ניסוי וטעייה הרבה פעמים.
או שאתה יכול להתחיל לנסות לייצר לעצמך את החומרים וככה אתה לא תשאל שאלות...

זו הלצה כמובן ^

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית