הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומרים שורפי שומן וממריצים

קרנושית

משתמש מתחיל
24
6
נק' מוניטין:
11
24
6
my gym
היי אני קרן די חדשה פה ואשמח לייעוץ מבעלי ניסיון ומבינים ,
לאחרונה אני מנסה לשלב עם התפריט שלי שורף שומן כדי שאוכל להוריד יותר קלוריות
ניסיתי אפדרין אבל לקחתי ממש מינון נמוך 0.8 מ"ג מה שלא השפיע עליי לא חיצונית ולא מבחינת ההרגשה באימון
ונאמר לי שצריך 24 מ"ג בשילוב עם כדור קפאין של 200 מ"ג
האם זה עוזר?

לאיזה אחוז שומן את מנסה להגיע? ובאיזה אחוז שומן את כרגע שכבר התחלת לקחת אפדרין ?

היי אני קרן די חדשה פה ואשמח לייעוץ מבעלי ניסיון ומבינים ,
לאחרונה אני מנסה לשלב עם התפריט שלי שורף שומן כדי שאוכל להוריד יותר קלוריות
ניסיתי אפדרין אבל לקחתי ממש מינון נמוך 0.8 מ"ג מה שלא השפיע עליי לא חיצונית ולא מבחינת ההרגשה באימון
ונאמר לי שצריך 24 מ"ג בשילוב עם כדור קפאין של 200 מ"ג
האם זה עוזר?
לא נראה לי שהשתמשת במינון של 0.8mg אלא 8mg... אפדרין מביא לשיפור בתהליך (חילוף חומרים, דיכוי תיאבון) גם אם הוא אינו מורגש ונותן אפקט של מרץ באימון.
כדור בודד ליום (8mg) הוא כמובן מינון חסר. זמן מחצית החיים של אפדרין קצר מאוד (כ-4 שעות) ובכל מקרה מדובר במינון נמוך.
בנוגע לאפקט המרץ, יתכן שמינון התחלתי של 24mg יספיק להתחלה, אך לאחר פרק זמן של שימוש רצוף המינון יהיה חייב לעלות בכדי לשמר את אותה הרגשת מרץ.

אתה חושב 24mg בשילוב 200 mg קפאין יתנו מרץ באימון ויביאו להפחתה בשומן?
24mg שלא על בטן מלאה כחצי שעה לפני האימון יכולים לתת אפקט מרץ דיכוי תיאבון למשך כמה שעות. המינון עצמו תלוי בנתונים שלך ובמשך הזמן שאת עושה שימוש (המינון עולה ככל שרצף השימוש מתארך). הקפאין יוסיף לאפקט המרץ (גם ללא אפדרין).
התרומה לתזונה בגירעון שלילי קיימת תמיד (הקפאין תורם דווקא כשנלקח עם אפדרין למטרת "שריפת שומן") וכפי שציינתי, בגלל זמן מחצית חיים קצר עדיף לפזר במהלך היום את שארית המינון היומי.

ממליץ לא לקחת
לסדר את התפריט להתאמן חזק ולהוסיף אירובי במידת הצורך

אם את בוחרת לקחת משהו תוסיפי קפה/קפאין לפני אימונים (אירובי וכוח)

אין צורך אמיתי לקחת שורפי שומן אם את לא הולכת להתחרות

• פותח/ת השרשור
בלי קשר להרגשה שהוא נותן בזמן אירובי השאלה האמיתית היא האם הוא גורם לירידה משמעותית במשקל?

בלי קשר להרגשה שהוא נותן בזמן אירובי השאלה האמיתית היא האם הוא גורם לירידה משמעותית במשקל?
לא. אפדרין מעלה בכ-5% את חילוף החומרים, אבל את רוב התמורה שלו הוא נותן במרץ שמתקבל באימונים ובך שורפים יותר קלוריות באימון = יורדים יותר במשקל לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
שמעתי על T3 הוא באמת הוא מפחיד אבל על ה-DNP נגיד לא שמעתי ...
פשוט מאויישת כי זה נורא מייאש התפריט אני רוצה שינוי של ממש

כתבי פה את נתוניך (משקל גובה ) + תוכנית אימונים בנוסף כתבי את תוכנית התזונה שלך אולי נוכל לעזור .

שמעתי על T3 הוא באמת הוא מפחיד אבל על ה-DNP נגיד לא שמעתי ...
פשוט מאויישת כי זה נורא מייאש התפריט אני רוצה שינוי של ממש
כנסי ללוג שלי בנושא לרקע כללי, ויש מידע בפורטל.
לא ממליץ לך על dnp

לא הייתי הולך על חומר שהוא מעבר לאפדרין,
ירידה במשקל זאת תוצאה של הרגלי תזונה נכונים ואורח חיים
זה לא קורה ביום אחד, תראי בזה הזדמנות לפתח את הסבלנות שלך.

• פותח/ת השרשור
אני לא אחת שממהרת לקחת חומרים , פשוט אני לא רואה התקדמותו מרגישה כבר שדחקתי את עצמי לפינה

בשביל המצב שלך קלן לדעתי יהיה הכי מתאים כמובן במינונים של בחורה ולפי הפרוטוקול, הוא יכול לעזור לך מאוד אבל גם לו יש תופעות לוואי לא נעימות לחלק מהמשתמשים..

כל שאר הדברים שציינו פה ממש לא בשבילך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית