הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מחשב נייד ל: אופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. זהו זה.

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
אהלן,

אני מחפש מחשב נייד לשלושת הדברים שציינתי.

מחשב לסטודנט, לא מעניין אותי דברים מיוחדים. אני גם לא מבין כ-ל-ו-ם בתחום. זה השימושים שאני צריך וכמובן שהמחשב ישרוד.
מסך 15.6'' זה אחלה בשבילי.

אני 5 שנים עם מחשב נייד של DELL שהשבוע קרס.

אשמח להמלצות.

אז קח פשוט את המחשב הכי זול שתמצא, כי מחשב יהיה מספיק לשימושים האלה (אלא אם אתה רוצה מסך באיכות גבוהה יותר).

• פותח/ת השרשור
אז קח פשוט את המחשב הכי זול שתמצא, כי מחשב יהיה מספיק לשימושים האלה (אלא אם אתה רוצה מסך באיכות גבוהה יותר).

מחשב פנטיום או CORE או סלרון או...?

איזה חברה נחשבת לאמינה שאפשר לסמוך עליה שהמחשב לא יתקלקל עוד שלוש ארבע שנים?

כל חברה גדולה היא אמינה, כמה זמן המחשב יחזיק זה עניין של מזל, דגם, תחזוקה וכו'..

מחשב עם I3 כנראה יספיק לך, I5 אם אתה עובד עם הרבה תוכנות פתוחות בו"ז ו4GB RAM מינימום.

• פותח/ת השרשור
כל חברה גדולה היא אמינה, כמה זמן המחשב יחזיק זה עניין של מזל, דגם, תחזוקה וכו'..

מחשב עם I3 כנראה יספיק לך, I5 אם אתה עובד עם הרבה תוכנות פתוחות בו"ז ו4GB RAM מינימום.

תוכל להמליץ לי על דגם ספציפי שיענה על הדרישות במחיר טוב?

מה שציינת זה מינימום שבמינימום. הלפ טופ שלי עלה לי 1800 שקל לפני משהו כמו שנתיים אני חושב. לא יודע מה מצב השוק היום אבל בטוח שלא תצטרך להשקיע יותר מזה בשביל השימושים האלה

פשוט כנס לאייבורי או משו, ותחפש מחשב זול. אין פה יותר מידי מה להתברבר

אם העקרונות המנחים לא אומרים לך הרבה (זה די פשוט) אז עדיף שתשאל בHWZONE לגבי דגם ספציפי.

כנס לגרופון יש לך שם אחלה מחשבים במחירים אטרקטיביים. רק שים לב שהם אינם חדשים ורשמית משווקים כמחודשים - נפתחו והוחזרו.
ללתשומת לבך: בעבר הזמנתי 4 מחשבים כולם היו חדשים דנדשים, לפני שבוע גיסי הזמין וקיבל עם מלא טביעות אצבע על הפרונט אבל מצד שני קיבל שדרוג למפרט גם במעבד וגם בנפח אחסון מה שגרם לגרעון של טביעת האצבע להתגמד.

• פותח/ת השרשור
עכשיו נכנסתי לגרופון. נשמע מוזר:
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902893-59/55389972

ומה הכוונה טביעות אצבע?
כמו כן, ז"א שאנשים השתמשו במחשב כמה חודשים\שבועות, נמאס להם והחזירו לחנות?

לגבי גיסך, כתוב במפורש שהמחשב משומש אז איך הוא קיבל פיצוי ושידרגו לו את המפרט?

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902893-59/55389972

ומה הכוונה טביעות אצבע?

תקרא את האותיות הקטנות: "המחשב הינו מחודש: יתכנו סימני שימוש על הצד החיצוני של המחשב." -השתמשו בו.
תחפש בגרופון את המילה מוחדש, יש הבדל ביניהם. המוחדש לא הגיע לידי צרכן- לא משומש.

ומה הכוונה טביעות אצבע?

סימנים על ה cover של המחשב. מצד אחד זה מבאס כי זה לא נראה חדש חדש מצד שני הוא קיבל בסה"כ את העסקה הטובה ביותר ביחס למחיר ששילם.

הכוונה קיבל פיצוי שאמנם המחשב לא היה נקי חיצונית אבל פנימית הוא קיבל מחשב טוב יותר.

והייתי הולך על מחשב i3 או i5 במחירים שם זה שווה יחסית, וגם אם תרצה למכור מתי שהוא תקבל ערך מלא לזה.

לא יודע אם הייתי קונה נייד משומש.
ניידים זולים זה דבר עם אורך חיים מסוים ואם אתה רוצה למשוך איתו כמה שיותר זמן והעסקה לא מאוד משתלמת, עדיף חדש.
ואני כותב את זה בתור אחד עם כרטיס מסך יד שניה במחשב שזו העסקה הכי טובה שעשיתי בקניית המחשב שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית