הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
הבנתי שנמכרים בשוק קיטים של ביוטרופין ,תוצרת הארץ שהתוקף שלהם פג לפני 3/4 חודשי, יש סכנה לשימוש בהם? החומר עדיין פעיל ??

אין כמו לקנות פג תוקף,
הכי בריא הכי איכותי.
ברור שכן.. התאריך רשום בשביל היופי . 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אסי נשמה...
אתה על טרן ??
אנחנו לא מדברים פה על שוקולד עילית שאפשר להשיג בכל סופר!!
ברור שלקנות בבית מרקחת עם מרשם רופא זה הכי טוב.
בוא לא נהיה ציניים

השאלה אם זה שפג התוקף ב 3/4 חודשים במקרה הזה זה קריטי יותר או פחות, אם חלק מהגולשים בפורום התנסו בחומרים הנ"ל,שהתוקף שלהם פג ב3/4 חודשים, ויכולים לתת את עצתם, התרשמותם

אסי נשמה...
אתה על טרן ??
אנחנו לא מדברים פה על שוקולד עילית שאפשר להשיג בכל סופר!!
ברור שלקנות בבית מרקחת עם מרשם רופא זה הכי טוב.
בוא לא נהיה ציניים

השאלה אם זה שפג התוקף ב 3/4 חודשים במקרה הזה זה קריטי יותר או פחות, אם חלק מהגולשים בפורום התנסו בחומרים הנ"ל,שהתוקף שלהם פג ב3/4 חודשים, ויכולים לתת את עצתם, התרשמותם
למה שמישהו ירצה למכור לך חומר שהוא פג תוקף?

• פותח/ת השרשור
יש איזה בחור שמתאמן איתי שבירר עם הדילר שלו בשבילי,
הוא אמר לו שאפשר להשיג במחיר מוזל ביוטרופין שפג תוקף בזמן של 3-4 חודשים, שאין עם זה שום בעיה וזה עדיף על סיני,

מעניין אותי אם מישהו מהפורום שמכיר את ה"סחורה" הזו, או התנסה ובסוג כזה של GH'
הדילר אמר לו שאפשר להשתמש בלי שום חשש עד שנה אחרי התוקף שרשום על הבקבוק

יש איזה בחור שמתאמן איתי שבירר עם הדילר שלו בשבילי,
הוא אמר לו שאפשר להשיג במחיר מוזל ביוטרופין שפג תוקף בזמן של 3-4 חודשים, שאין עם זה שום בעיה וזה עדיף על סיני,

מעניין אותי אם מישהו מהפורום שמכיר את ה"סחורה" הזו, או התנסה ובסוג כזה של GH'
הדילר אמר לו שאפשר להשתמש בלי שום חשש עד שנה אחרי התוקף שרשום על הבקבוק
שמע , כעקרון אפשר להשתמש עם חומרים גם לאחרי הרבה שנים אפילו שהתוקף פג . אין קשר לתוקף ולסטרואידים , כי כל העניין שהחומר אמור להיות נוזל ושהחומר גלם לא יקרוס . אם אתה רואה קריסטלים אי אפשר להזריק . בוגע ל gh אני לא יודע מה להגיד לך אני לא הייתי לוקח צ׳אנס כי gh די מסובך לייצר , כל העניין הזה של תאריכים זה סתם בשביל היופי

איחסון החומר בקירור בצורת אבקה בזמן האיכסון מאוד חשוב .
באופן אישי, מה אני ההיתי עושה.... קח ממנו אמפולה לניסוי. תשתמש. תן מינון גבוהה ליום או יומיים. אם תתן 8-10 איו ולא תרגיש כלום החומר נפל. התסמין הראשון יהיה עייפות מטורפת. אחר כך נפילות סוכר בהתחלה.

אם על מה שתיארתי קיים, ההייתי חותך אותו במחיר לחצי לפחות ועושה לו טובה ולוקח אותם ממנו 😃

• פותח/ת השרשור
8-10 IU מ GH רפואי ???? ☠️
גם אם ליום אחד, זה מינון מסוכן(בטח ליריה ראשונה) והימור שלא הייתי לוקח
מה התסמינים שצריך לחוש כבר בשבועיים הראשונים, במינונים של 3-4 IU כדי לדעת שאתה לוקח את ה"דבר האמיתי" ?

8-10 IU מ GH רפואי ???? ☠️
גם אם ליום אחד, זה מינון מסוכן(בטח ליריה ראשונה) והימור שלא הייתי לוקח
מה התסמינים שצריך לחוש כבר בשבועיים הראשונים, במינונים של 3-4 IU כדי לדעת שאתה לוקח את ה"דבר האמיתי" ?

המינון לא מסוכן.... אבל מתאים למנוסים. אתה לא תדע להגיד אם אתה לא מנוסה.
תבקש מחבר שהתנסה ב GH לבדוק בעבורך.

אני לוקח 10 איו נורדי כמו כלום 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית