הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון british dragon

sssafa30

משתמש מתחיל
63
10
נק' מוניטין:
-8
63
10
האם למישהו יצא להשתמש במוצרים החדשים של בריטיש דרגון שנמכרים באתרים כלשהם? ואם כן האם הם שווים את המחיר הגבוה שלהם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני יודע שזה לא בריטיש דרגון המקורי. רוב הביקורות של זה בחו"ל זה מהפורומים שהאתר שמוכר אותם הוא הספונסר שלהם אז זה עדיין לא אומר כלום.

בריטיש דראגון מזמן לא מייצרת.... הכל חיקויים.
אגב רק לידיעתך הפורמולה של בריטיש היא בעצם משולבת במוצרים של באלקן, רק שמיוצרים תחת מפעל ממוסד ומפוקח עם רשיונות, אז אם אתה ממש נעול על זה יש לך את באלקאן כאופציה.

בריטיש דראגון מזמן לא מייצרת.... הכל חיקויים.
אגב רק לידיעתך הפורמולה של בריטיש היא בעצם משולבת במוצרים של באלקן, רק שמיוצרים תחת מפעל ממוסד ומפוקח עם רשיונות, אז אם אתה ממש נעול על זה יש לך את באלקאן כאופציה.
ברמת העיקר ישנו ug הנמכר תחת הלייבל British Dragon EU. כמובן שזה לא בריטיש דראגון שזמן רב מאוד כבר לא קיים.
הייצור של בריטיש הועבר בזמנו ולאחר הפירוק אלין משך חלק ממנו לטובת מה שהפך להיות בלקן. כך שלמעשה במידה מסויימת בלקן היא סוג של צאצא של בריטיש דראגון... 😃

• פותח/ת השרשור
ברמת העיקר ישנו ug הנמכר תחת הלייבל British Dragon EU. כמובן שזה לא בריטיש דראגון שזמן רב מאוד כבר לא קיים.
הייצור של בריטיש הועבר בזמנו ולאחר הפירוק אלין משך חלק ממנו לטובת מה שהפך להיות בלקן. כך שלמעשה במידה מסויימת בלקן היא סוג של צאצא של בריטיש דראגון... 😃

אני מודע לזה אבל לא התכוונתי ל-EU אלא למייצר השני( אסור לי להפנות אל האתר או אל החברה כפי שראיתי...) המוצרים שם יקרים אבל הביקורות של האתרים לא אוביקטיביים כי האתר שמוכר אותם הוא ספונסר.
EU זה בכלל מיוצר במולדובה לפי מה שהבנתי ולא לזה התכוונתי

אני מודע לזה אבל לא התכוונתי ל-EU אלא למייצר השני( אסור לי להפנות אל האתר או אל החברה כפי שראיתי...) המוצרים שם יקרים אבל הביקורות של האתרים לא אוביקטיביים כי האתר שמוכר אותם הוא ספונסר.
EU זה בכלל מיוצר במולדובה לפי מה שהבנתי ולא לזה התכוונתי
אין בריטיש דראגון היום וכל דבר אחר הוא דבר אחר. אם תשאל אותי, אם הקטע שלך הוא רכישה מחו"ל של חומרים UG באיכות גבוהה הייתי הולך עם אלפא פארמה, באלקן או וורמודג'.

@Simon357
נתקלתי בבלקן , כולו באמפולות בקופסאות קרטון ועלונים למשתמש.
שווה לנסות?

על כל אמפולה יש קוד. במידה והמוצר מקורי. קח את הקוד ותבדוק אותו, יש קישור באתר היצרן אם לא מצאת דבר איתי אני אשלח לך. במידה והמוצר מקורי אני בהחלט ממליץ.

אין בריטיש דראגון היום וכל דבר אחר הוא דבר אחר. אם תשאל אותי, אם הקטע שלך הוא רכישה מחו"ל של חומרים UG באיכות גבוהה הייתי הולך עם אלפא פארמה, באלקן או וורמודג'.

Tom רק למען סדר הבהרה אחת "קטנטנה" vermudje ו balkan אלה שתי חברות פארמה ברשיון שנמכרים בבתי מרקחת ואני נוכחתי לדעת לפני זמן קצר עד כמה המוצרים האלה אמיתיים ואותנטיים. מזה שנים ש"חבורת זבל" של קבוצת אינטרסנטים טענו שהם מביאים את ה וורמודז'ה אמיתי מסתבר שכל מה שהם הכניסו לארץ זה היה הכל זיופים ועבודה בעיניים. לא רק שעשקו ועבד על אנשים וגרמו לנזקים בלתי הפיכים לאנשים אלא שגם טען שהוא שותף במפעל. אז הכל שקר !
בחיים לא שמעו עליו ולא יודעים מי זה הבן אדם הכל פרי דמיון ושיווק אגרסיבי.
עד היום אנשים מאמינים שוורמודז'ה זה UG בגללם. אז כאן ועכשיו זה נגמר. רק כדי שחברים יוכלו לאמת את דבריי על מוצרים של וורמודז'ה יש קוד ולפי הקוד הזה ניתן לאמת את המוצר ואי אפשר לזייף את הקוד לכל הסקפטיים למיניהם.
היום יש אנשים רציניים שאכן מביאים את המוצר אותנטי ואמיתי לארץ ומי שנשאר סקפטי שיישאר עם UG וכל הזיופים למיניהם, אבל כל מי שמעוניין ורוצה לקבל מוצר פארמה אמיתי סוף סוף יכול לבדוק ולהיות בטוח שמה שיש לו ביד זה הדבר האמיתי.
אני בא כאן בהצהרה אבל אני עומד מאחורי המילים שלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Tom רק למען סדר הבהרה אחת "קטנטנה" vermudje ו balkan אלה שתי חברות פארמה ברשיון שנמכרים בבתי מרקחת ואני נוכחתי לדעת לפני זמן קצר עד כמה המוצרים האלה אמיתיים ואותנטיים. מזה שנים ש"חבורת זבל" של סטאס טענו שהם מביאים את ה וורמודז'ה אמיתי מסתבר שכל מה שהם הכניסו לארץ זה היה הכל זיופים ועבודה בעיניים. לא רק שעשקו ועבד על אנשים וגרמו לנזקים בלתי הפיכים לאנשים אלא שגם טען שהוא שותף במפעל. אז הכל שקר !
בחיים לא שמעו עליו ולא יודעים מי זה סטאס הכל פרי דמיון ושיווק אגרסיבי.
עד היום אנשים מאמינים שוורמודז'ה זה UG בגללם. אז כאן ועכשיו זה נגמר. רק כדי שחברים יוכלו לאמת את דבריי על מוצרים של וורמודז'ה יש קוד ולפי הקוד הזה ניתן לאמת את המוצר ואי אפשר לזייף את הקוד לכל הסקפטיים למיניהם.
היום יש אנשים רציניים שאכן מביאים את המוצר אותנטי ואמיתי לארץ ומי שנשאר סקפטי שיישאר עם UG וכל הזיופים למיניהם, אבל כל מי שמעוניין ורוצה לקבל מוצר פארמה אמיתי סוף סוף יכול לבדוק ולהיות בטוח שמה שיש לו ביד זה הדבר האמיתי.
אני בא כאן בהצהרה אבל אני עומד מאחורי המילים שלי.

וורמוזה ובאלקן הן לא חברות תרופות, וזה שהן נמכרות בבתי מרקחת במזרח אירופה לא אומר כלום הן לא מאושרות על ידי שום FDA.
הן חברות UG עם רשיון שכל אחד במדינות הללו יכול להשיג אותו עם כסף.

וורמוזה ובאלקן הן לא חברות תרופות, וזה שהן נמכרות בבתי מרקחת במזרח אירופה לא אומר כלום הן לא מאושרות על ידי שום FDA.
הן חברות UG עם רשיון שכל אחד במדינות הללו יכול להשיג אותו עם כסף.
ידידי אתה טועה הן חברות פארמה לכל דבר גם בלי הFDA זה שאתה בוחר להאמין שהן UG זה בחירתך..

• פותח/ת השרשור
ידידי אתה טועה הן חברות פארמה לכל דבר גם בלי הFDA זה שאתה בוחר להאמין שהן UG זה בחירתך..

מה זאת אומרת בלי FDA? אז איך הן חברות תרופות בלי אישור FDA? זה מה שהופך אותן לחברות תרופות....
תעשה מחקר יותר מקיף

אין דבר כזה חברת פארמה שמייצרת טרן ובולדנון !!!
זה שאתה רוצה להאמין שהם פארמה זה משהו אחר תחיה באשליה הזאת אבל הם לא וכולם יודעים את זה

לא כל חברת תרופות צריכה לעבוד עם רשיונות ה fda. רשיון זה ניתן לחברה במידה והיא מעוניינת בו ומעוניינת לעמוד בתקנים של רגולציית ה fda . דבר זה נעשה בעיקר מתוך רצון להגדיל את נתח השוק ולשווק לשוק האמריקאי שלא לדבר על כלל העולם.
אבל אם יש fda או לא זה לא מה שיבוא להגיד אם המפעל הוא פארמה או לא.
דוגמא למפעל כזה בארץ זו חברת קמהדע.שנין עבדו וייצרו תרופות לנשים בהריון וכלבת. נמכר בשוק המקומי ובעולם בלי fda. בשלב מסויים לפני כמה שנים החליטו שחשוב להם fda אז עשו שינויים נדרשים ועבדו לקבלת האישור לחלק מהתרופות.
באלקאן לצורך העניין מאוד דומים פה לקמהדע. בנוסף גם לא מחזיקים ווטרנרי.
וורמודזה זהים בנישה אבל הם ווטרינרים.
בסופו של דבר את משווים מפעלים שנאמדים שמיליונים לאנדרגראונד.
@sssafa30

נערך לאחרונה:
לא כל חברת תרופות צריכה לעבוד עם רשיונות ה fda. רשיון זה ניתן לחברה במידה והיא מעוניינת בו ומעוניינת לעמוד בתקנים של רגולציית ה fda . דבר זה נעשה בעיקר מתוך רצון להגדיל את נתח השוק ולשווק לשוק האמריקאי שלא לדבר על כלל העולם.
אבל אם יש fda או לא זה לא מה שיבוא להגיד אם המפעל הוא פארמה או לא.
דוגמא למפעל כזה בארץ זו חברת קמהדע.שנין עבדו וייצרו תרופות לנשים בהריון וכלבת. נמכר בשוק המקומי ובעולם בלי fda. בשלב מסויים לפני כמה שנים החליטו שחשוב להם fda אז עשו שינויים נדרשים ועבדו לקבלת האישור לחלק מהתרופות.
באלקאן לצורך העניין מאוד דומים פה לקמהדע. בנוסף גם לא מחזיקים ווטרנרי.
וורמודזה זהים בנישה אבל הם ווטרינרים.
בסופו של דבר את משווים מפעלים שנאמדים שמיליונים לאנדרגראונד.
@sssafa30
זה לא משנה ה fda בחיים לא יאשר תרופות כגון טרן בולדנון לשימוש בבני אדם . ואני חושב שקצת התפזרתם פארמה הכוונה לתרופות ספציפיות שהם טסט דיפוט , סוסטנון , ננדרולון , פרימובולן , אוקסנדרולון , אוקסימוטולון (טורקי) , פרובירון וה PCT ,חוץ מיזה שכולם חיים בסרט שחוזר שוב ושוב שוורמודג׳ה זה מפעל ולא יודע מה חח אתם חיים בסרט מי שחושב כך זה מיוצר כמו כל חברת אנדרגראונד מי שרוצה שאני יראה לו איך מייצרים אמפולה אני יוכיח ויעלה תמונות , להעלות אתר רשמי עם מספר סידורי על כל אמפילה גם זה לא בעיה , להכין בליסטרים לכדורים גם זה לא בעיה תפסיקו כבר עם השטויות האלה אלה חברות אנדרגראונד נקודה !!!!

עוד משהו אני רוצה להוסיף הדרך השיווקית של vermodje לשווק את המוצרים שלהם על ידי שקר כלשהוא שהוא מבוסס לטיפול וטרינרי אני יכול לנפץ לכם את האשלייה שמה שהם מוכרים שם הם לא תרופות וטרינריות , אני יעלה עוד מעט תמונות אמיתיות איך נראה טסט פרופ בולדנון וטרן וטריני , זה סך הכל כיסוי תחת משפטי ותו לא

נערך לאחרונה:
זה לא משנה ה fda בחיים לא יאשר תרופות כגון טרן בולדנון לשימוש בבני אדם . ואני חושב שקצת התפזרתם פארמה הכוונה לתרופות ספציפיות שהם טסט דיפוט , סוסטנון , ננדרולון , פרימובולן , אוקסנדרולון , אוקסימוטולון (טורקי) , פרובירון וה PCT ,חוץ מיזה שכולם חיים בסרט שחוזר שוב ושוב שוורמודג׳ה זה מפעל ולא יודע מה חח אתם חיים בסרט מי שחושב כך זה מיוצר כמו כל חברת אנדרגראונד מי שרוצה שאני יראה לו איך מייצרים אמפולה אני יוכיח ויעלה תמונות , להעלות אתר רשמי עם מספר סידורי על כל אמפילה גם זה לא בעיה , להכין בליסטרים לכדורים גם זה לא בעיה תפסיקו כבר עם השטויות האלה אלה חברות אנדרגראונד נקודה !!!!

עוד משהו אני רוצה להוסיף הדרך השיווקית של vermodje לשווק את המוצרים שלהם על ידי שקר כלשהוא שהוא מבוסס לטיפול וטרינרי אני יכול לנפץ לכם את האשלייה שמה שהם מוכרים שם הם לא תרופות וטרינריות , אני יעלה עוד מעט תמונות אמיתיות איך נראה טסט פרופ בולדנון וטרן וטריני , זה סך הכל כיסוי תחת משפטי ותו לא

1. הם לא ניגשים ל FDA בדיוק מהסיבה הזאת - לא יתנו FDA לתרופות כאלו. לבאלקן כן יש טרן, הנקרא פאראבולאן (טרן הקסה) בהסתמך על תרופה ישנה פינאפלקס.
2. הכל לא בעיה להכין - היום כולם מומחים יודעים להכין הכל - גם אני יודע להכין - מישהו רוצה לקנות - YELLOW PHARMA
3. וורמודזה אכן מכינה תרופות ווטרינריות ורגילות, בדיוק מהסיבה הזאת הם לא נמכרים בבתי מרקחת כמו באלקאן.

* כמה נקודות למחשבה - איזה יצרן אנדרגראונד יכול לבדוק את החומר גלם שלו ? לבדוק את התוצר הסופי ולראות שמה שייצר זה מה שקיבל ? חדר נקי ?(לא לשטוף את הריצפה, כזה שיש פילטר HEPA למעלה ואנשים לבושים בלבן)
"המפעלים" האלו לכאורה גם נסגרים אחת לתקופה לביקורת - ראו וורמודזה בשנה האחרונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית