הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון british dragon

sssafa30

משתמש מתחיל
63
10
נק' מוניטין:
-8
63
10
האם למישהו יצא להשתמש במוצרים החדשים של בריטיש דרגון שנמכרים באתרים כלשהם? ואם כן האם הם שווים את המחיר הגבוה שלהם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כעקרון אף ייצרן לא יודע מה איכות החומר גלם שהוא מקבל , וגם לא דרך בדיקה אי אפשר לדעת עם הרמה גבוהה כמו בפארמה

נערך לאחרונה:
כנראה שכל כך הרבה זמן אנשים התרגלו להכניס לגוף שלהם מיץ גרביים שמיוצר באמבטיה וכבר לא יודעים להבדיל בין הדבר האמיתי. עצוב מאוד שזאת המציאות שקורת כאן..

זה לא משנה ה fda בחיים לא יאשר תרופות כגון טרן בולדנון לשימוש בבני אדם . ואני חושב שקצת התפזרתם פארמה הכוונה לתרופות ספציפיות שהם טסט דיפוט , סוסטנון , ננדרולון , פרימובולן , אוקסנדרולון , אוקסימוטולון (טורקי) , פרובירון וה PCT ,חוץ מיזה שכולם חיים בסרט שחוזר שוב ושוב שוורמודג׳ה זה מפעל ולא יודע מה חח אתם חיים בסרט מי שחושב כך זה מיוצר כמו כל חברת אנדרגראונד מי שרוצה שאני יראה לו איך מייצרים אמפולה אני יוכיח ויעלה תמונות , להעלות אתר רשמי עם מספר סידורי על כל אמפילה גם זה לא בעיה , להכין בליסטרים לכדורים גם זה לא בעיה תפסיקו כבר עם השטויות האלה אלה חברות אנדרגראונד נקודה !!!!

עוד משהו אני רוצה להוסיף הדרך השיווקית של vermodje לשווק את המוצרים שלהם על ידי שקר כלשהוא שהוא מבוסס לטיפול וטרינרי אני יכול לנפץ לכם את האשלייה שמה שהם מוכרים שם הם לא תרופות וטרינריות , אני יעלה עוד מעט תמונות אמיתיות איך נראה טסט פרופ בולדנון וטרן וטריני , זה סך הכל כיסוי תחת משפטי ותו לא
De ja vu
תפנו אותם לפוסט שפתחתי.
ורמודז'ה ובאלקן זה סוחרי סמים זה שהמוצרים שלהם טובים זה משהו אחד... אבל לא ניראה לי שהם ישימו על אף אחד מהלקוחות אם יום אחד יתחשק להם לפקשש טיפה בחומרי גלם לחסות הפסדים.
אם הןלכים על טסטוסטרון של בית מרקחת תהיה בטוח שלא יהיו העלמות עין בייצור ותקבל את המוצר הכי סטרילי והכי איכותי.
תחשוב גם כך: מספיק פעם אחת הם יורידו מינון ב25 מילגרם חומר פעיל זה 10% יותר רווחים ואף אחד לא ירגיש 10 אחוז שלהם זה עשרות או מאות אלפי דולרים.
אם יש להם פג תוקף קרוב... למה לא לשחזר ולעשות עוד המון כסף?!

De ja vu
תפנו אותם לפוסט שפתחתי.
ורמודז'ה ובאלקן זה סוחרי סמים זה שהמוצרים שלהם טובים זה משהו אחד... אבל לא ניראה לי שהם ישימו על אף אחד מהלקוחות אם יום אחד יתחשק להם לפקשש טיפה בחומרי גלם לחסות הפסדים.
אם הןלכים על טסטוסטרון של בית מרקחת תהיה בטוח שלא יהיו העלמות עין בייצור ותקבל את המוצר הכי סטרילי והכי איכותי.
תחשוב גם כך: מספיק פעם אחת הם יורידו מינון ב25 מילגרם חומר פעיל זה 10% יותר רווחים ואף אחד לא ירגיש 10 אחוז שלהם זה עשרות או מאות אלפי דולרים.
אם יש להם פג תוקף קרוב... למה לא לשחזר ולעשות עוד המון כסף?!
אחי מי שרוצה להאמין שהם פארמה אז שיאמינו כנראה זה עושה להם טוב או לא יודע מה , הם עובדים זה כן אבל לא צריך להגזים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית