הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחסנה של פרגניל HCG

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
קבלתי כמה קופסאות של פרגניל HCG 5000 IU רפואי .
תוצרת אורגנון הולנד.

על הקופסא רשום לאחסן בטמפ' של 2-8 מעלות, אבל אין לי מושג מה עבר על הקופסאות לפני שהגיעו אלי (אני יודע שהם נמשכו מבית מרקחת לפני כמה ימים)...נראה לכם שזה בסדר להשתמש?

HCG יכול לשרוד חודשים בטמפרטורת החדר חודשים כל עוד הוא עורבב עם מים לאחר הערבוב יש לאחסן במקרר ולהשתמש בטווח של חודש ימים

• פותח/ת השרשור
HCG יכול לשרוד חודשים בטמפרטורת החדר חודשים כל עוד הוא עורבב עם מים לאחר הערבוב יש לאחסן במקרר ולהשתמש בטווח של חודש ימים

תודה,

אני מתאר לעצמי שהתכוונת לרשום כל עוד הוא לא עורבב עם מים...יצא לך הפוך.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ ויאל ריק? כי ברגע שפתחתי את האמפולה, והשתמשתי רק ב 1500 IU מתוך ה 5000 , נראה לי מוזר לאחסן את האמפולה הפתוחה במקרר , אם הייתי יכול להשיג ויאל ריק ולהזריק לתוכו את התכולה זה היה מעולה.

מוזר? כן, זה מוזר מאד,😃 ולמעשה אם זה מה שעשית, אז זה כבר לא סטרילי ואתה לא יכול להשתמש בזה יותר. זה משהו שאתה מזריק לגוף, כלומר עוקף את מנגנוני ההגנה.
מה בדבר למלא מראש את המזרקים?

• פותח/ת השרשור
מוזר? כן, זה מוזר מאד,😃 ולמעשה אם זה מה שעשית, אז זה כבר לא סטרילי ואתה לא יכול להשתמש בזה יותר. זה משהו שאתה מזריק לגוף, כלומר עוקף את מנגנוני ההגנה.
מה בדבר למלא מראש את המזרקים?

עוד לא עשיתי את זה, למעשה תכננתי להשתמש ב 1500 IU ולזרוק את השאר , בגלל זה הזמנתי כמה חבילות.. אבל הרעיון של להכין את המזרקים מראש נשמע לי לא רע 😃

היום אחרי פרסום הפוסט קבלתי גם מים בקטריוסטטים בויאל של 30ml אז אולי אני יעביר 10000IU לתוך הויאל של המים הבקטריוסטטים וככה בכלל פתרתי את הבעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית