מתייאש

afekakiva16

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
אני מתאמן כבר 8~9 חודשים בערך בחודש השישי שביעי התחיל לכאוב לי הידיים מהכף יד עד המרפק
סחבתי את זה עד היום עד שכבר נהיה ממש קשה להתאמן . הלכתי לאורטופוד הוא אמר לי תמזער תאימונים
לא הביא לי תרופה כלום קיצור הפסקתי להתאמן
עכשיו השאלה אם אפשר לזרז את ההחלמה בעזרת משחות או כדורים בינתיים התחלתי לקחת אדוויל וולטורן
מקווה שזה יעזור
שאלה אחרונה אם נגיד בעז"ה יעבור לי הפציעה הזאת איך לחזור להתאמן חזק ישר על ההתחלה / בהדרגתיות
זה יכול לחזור שוב הפציעה הזאת ..?

אל תיקח כדורים, תפסיק את האימון מיד !
תנסה לבדוק האם אתה עושה הכל נכון, האם אתה מאמן את האמות? לך לרופא מוסמך האורטופד היה צריך לבדוק את זה או לפחות להפנות אותך למישהו אחר.
עד שלא תקבל תשובה רצינית מרופא מוסמך אל תתאמן.
הרי בסופו של דבר תפצע לטווח ארוך ולא תוכל להתאמן בכלל זה לא שווה את זה

• פותח/ת השרשור
אל תיקח כדורים, תפסיק את האימון מיד !
תנסה לבדוק האם אתה עושה הכל נכון, האם אתה מאמן את האמות? לך לרופא מוסמך האורטופד היה צריך לבדוק את זה או לפחות להפנות אותך למישהו אחר.
עד שלא תקבל תשובה רצינית מרופא מוסמך אל תתאמן.
הרי בסופו של דבר תפצע לטווח ארוך ולא תוכל להתאמן בכלל זה לא שווה את זה
אתה מבין ועוד הרופא הזה אמר לי למזער תאימונים כאילו עדיין להתאמן רק יותר חלש או פחות ויש לי עדיין כאבים אני לא מבין תרופאים של היום בכ"מ לבנתיים הפסקתי אם האימונים

האמות ?
אולי אתה מפמפם יד קידמית אם משקל גבוה מידי .
תמרח משחה לדלקות שרירים .
אל תעשה תרגילים שבהם יש כאב .

נשמע כמו כאבים טיפוסיים של מפמפמי ידיים.

בכל אופן, הועבר לפורום פציעות. פעם הבאה פתח נושא בפורום המתאים.

החלמה מהירה.

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו כאבים טיפוסיים של מפמפמי ידיים.

בכל אופן, הועבר לפורום פציעות. פעם הבאה פתח נושא בפורום המתאים.

החלמה מהירה.
אני פתחתי אשכול גם שמה אבל לא עונים שמה פשוט ופה עונים די מהר לפי מה שאני רואה
מזה פמפום ידיים?
אני יגיד לך משהו יכול להיות שזה הגיוני שהתחלתי לעשות אם מוט יד קדמית התחלתי אם מוט ריק לא מוט W אבל מוט קצר כזה לא יודע איך קוראים לא קיצור כמה אימונים עשיתי אימון ריק עד אני מתחיל לקרוא מאמרים על אנשים שנתקעים במשקל אז אמרתי יאלה כל אימון אני מוסיף עוד משקל ועוד משקל עד שהגעתי למוטW אם 5 קילו כל צד אם אותם מספר חזרות לאיודע אולי זה קשור..

אני מתחיל לקרוא מאמרים על אנשים שנתקעים במשקל אז אמרתי יאלה כל אימון אני מוסיף עוד משקל
אל תיעלב, אבל זאת דוגמא קלאסית איך ידע חלקי עלול להיות יותר גרוע מחוסר ידע. אני מאד ממליץ לך לקחת מדריך אישי לכמה פגישות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית