נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז לא אכלת טומי בורגר. אפשר להתקלח במיקס רטבים שזולג מההמבורגרהזמנתי מהם האמת וזה היה המבורגר הכי רטוב ever
🤢חלאס
פיצה קפואה ומיקרוגל
עדיף
דווקא אפשר לעשות משהו טעים מפיצה קפואה, אם אתה מוסיף לה נקניקיות, עוד גבינה, ועוד מה שבא לך. אבל לא במיקרוגל
כל פיצה קפואה?דווקא אפשר לעשות משהו טעים מפיצה קפואה, אם אתה מוסיף לה נקניקיות, עוד גבינה, ועוד מה שבא לך. אבל לא במיקרוגל
מזמן לא קניתי פיצות קפואות, אבל כשהייתי קונה אני זוכר שמכל אחת שקניתי היה אפשר לעשות משהו טוב עם התוספות הנכונותכל פיצה קפואה?
האחרונה שקניתי של מעדנות הייתה פח אשפה
אופציה נחמדה.מזמן לא קניתי פיצות קפואות, אבל כשהייתי קונה אני זוכר שמכל אחת שקניתי היה אפשר לעשות משהו טוב עם התוספות הנכונות
לא לא זה היה מג'ק בורגר אמרו שהוא זול אז ניסינואז לא אכלת טומי בורגר. אפשר להתקלח במיקס רטבים שזולג מההמבורגר
ולגבי פיצות, אכלתי לא מזמן פיצה אנג'ל בהרצליה שממש הפתיעה אותי לטובה.
אם אתה אוכל שם כשאתה שיכור אתה לא באמת יודע אם היא טובה:37mv:הייתי משתף אתכם בפיצרייה פצצה בירושלים רק ששכחתי את השם שלה, או יותר נכון אף פעם לא ידעתי אני אוכל שם בעיקר שאני שיכור חח:s29:
חחח יש בזה משהו אבל באמת שפיצות כאלה בחיים לא ראיתיאם אתה אוכל שם כשאתה שיכור אתה לא באמת יודע אם היא טובה:37mv:
צ'ילי ?הייתי משתף אתכם בפיצרייה פצצה בירושלים רק ששכחתי את השם שלה, או יותר נכון אף פעם לא ידעתי אני אוכל שם בעיקר שאני שיכור חח:s29:
כןן כןןןצ'ילי ?
רחוב הילל קרוב לאיוו בורגר
בהחלט פיצה לא מהעולם הזה.כןן כןןן
חח נכון!! שאני מגיע לשם אני פשוט לוקח 2-3 משולשים מהמגשים שהם מכינים וכל משולש נדיר הם אלופיםבהחלט פיצה לא מהעולם הזה.
אין מה להשוות את כל הפיצות הבינוניות והסבירות של פיצריות למינהן, לדבר הזה.
אני זוכר שבתור נער דל תקציב התקמצנתי באיזה ערב של שכרות, וכל פעם התפתיתי לעוד משולש.אבל הם יקרים רצח
חחחחח תמיד זה מגיע למצב הזהאני זוכר שבתור נער דל תקציב התקמצנתי באיזה ערב של שכרות, וכל פעם התפתיתי לעוד משולש.
אחרי 5 משולשים נודע לי שיכולתי לקנות מגש בכסף הזה 😆
בערך. מבשרת ציוןאתה גם ירושלמי?
אה אם באיזה ערב שכרות אני אראה איזה קרנף אוכל בפיצה, ואני אזהה אותך אני אגיד היי זה אני מlbs 😁בערך. מבשרת ציון