נק' מוניטין:
519
- 905
- 207
🤩
רק אנחנו נהנה מזה כי עכשיו יציעו טריפלים בזול
רק אנחנו נהנה מזה כי עכשיו יציעו טריפלים בזול
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ישתנה ישתנה...לא מאמין שמשהו ישתנה..
אבל אם כן אז פצצה.
מאיפה לך?ישתנה ישתנה...
בזק עכשיו מחזיקה ב100% של יס,ויתחילו לשלב אותם ביחד.
כי הם יציעו שירות טלפוניה,אינטרנט וטלוויזה יש להם את כל חבילת התקשורת הם השלימו אותה ברגע שרכשו אותה.מאיפה לך?
שואל ברצינות
נכון אבל אלו היו רק חצי מניות מהחברה.יס היה בעיקר בשליטת בזק עוד מהרגע שנוסד ככה שלא הרבה ישתנה
נראה לי רוב המבצעים יהיו ללקוחות הוט שיעברו ליסנכון אבל אלו היו רק חצי מניות מהחברה.
כשיש להם 100% מהמניות החברה היא בשליטה מלאה שלהם בלי שום גורם מהצד.
לכן עכשיו יהיו הפתעות,הוזלות וכאלה.
אם יהיו מבצעים כלשהם אז הנושא הזה פחות בעיה, אתה מתקשר ומבקש להתנתק כי הוט נותנים לך מחיר יותר טוב או משהו...נראה לי רוב המבצעים יהיו ללקוחות הוט שיעברו ליס
פעם אחרונה שניסיתי להתנתק מיס, התנתקתי. 😳אם יהיו מבצעים כלשהם אז הנושא הזה פחות בעיה, אתה מתקשר ומבקש להתנתק כי הוט נותנים לך מחיר יותר טוב או משהו...
נו באמת מה אתה תימני בלאי אני צריך להסביר לך?
אז תתנתק, תעבור להוט ואז תקבל את המבצעים של לקוח הוט שרוצה לעבורפעם אחרונה שניסיתי להתנתק מיס, התנתקתי. 😳
ההסבר היחיד הוא שידורי ספורט, מלבד זה אני לא רואה סיבה באמתלמה שמישהו ירצה להיות ביס או בהוט כשיש אינטרנט בעולם?
לתלה לספורט 1 ו 2...גם ספורט אפשר לראות באינטרנט. אפילו בHD.
ניקלודאוןלמה שמישהו ירצה להיות ביס או בהוט כשיש אינטרנט בעולם?
לתלה לספורט 1 ו 2...
אני מוצא באיכות חרא
התכוונתי לישראלי :/ מכבי חיפההשאלה מה אתה מחפש לראות. אם זה ספורט עולמי (כדורגל אירופי, כדורסל, טניס פוטבול וכו') יש לך אינספור אתרים מחו"ל שמביאים סטרימים של ערוצים זרים שעובדים מעולה בלי תקיעות. אם זה כדורגל ישראלי אז כן, יש ספורט 1-2 באיכות חרא אבל צריך לזכור שפעם גם זה לא היה.