- פותח/ת השרשור
SAME HEREאני עונה רק כי אני לומדת למבחן ומשעמם לי קשות
לפי הכתבה הזו
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=199367
אני אנסה לחפש בDEEP WEB, אולי יהיה שם משהו יותר מעניין משפחות מדע"אש ב10 דולר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
SAME HEREאני עונה רק כי אני לומדת למבחן ומשעמם לי קשות
תיקח אריה ואוגר ותשכר אותם.
בסאות' פארק זה עבד
חפש לפי "רשות הטבע והגנים", או לפי "יבוא בעלי חיים", או לפי "יבוא בעלי חיים אקזוטיים".... והמשך משם.
אגב, אני עונה רק כי אני לומדת למבחן ומשעמם לי קשות.
אני חושבת שאתה מבזבז את הפוטנציאל שלך.ולגבי המקרה שלי?מכיוון שכבר משעמם לך תרגישי חופשי להציע הצעות.
ראית פעם מישהו רוכב על אוגר אריה ? זה נראה BADASS ביותראני חושבת שאתה מבזבז את הפוטנציאל שלך.
מכיר סרט human centipede? תנסה את זה במקום. חומר הגלם זמין יותר.
אני לא יודע מה זאת תולעת אנושית אבל הזכרת לי את זה הסרט הישן עם התולעים מתחת לאדמה שיוצאים החוצה ואוכלים אותך אםראית פעם מישהו רוכב על תולעת אנושית ?
אני חושבת שאתה מבזבז את הפוטנציאל שלך.
מכיר סרט human centipede? תנסה את זה במקום. חומר הגלם זמין יותר.
אני לא יודע מה זאת תולעת אנושית אבל הזכרת לי את זה הסרט הישן עם התולעים מתחת לאדמה שיוצאים החוצה ואוכלים אותך אם
אתה דורך על האדמה
אני מבין שאתה לא לומד פיזיקה/אלקטרוניקה/חשמלפוטנציאל?לא שמעתי את המילה הזאת מהגן
![]()
אני מבין שאתה לא לומד פיזיקה/אלקטרוניקה/חשמל
אהההה גם היה סרט אימה כזה על אחד שחיבר כמה אנשים אחד לתחת של השני ויצר תולעת אנושית.![]()
אני מבין שאתה לא לומד פיזיקה/אלקטרוניקה/חשמל
זה יכול להיות בגלל אחד מהשניים: או שאין לך פוטנציאל, או שיש לך ואתה מממש אותו ואז לא מרגישים צורך להגיד שיש לך פוטנציאל. לי אמרו לפחות עד סוף התיכון (דמיין את זה בקול של מורה מעצבנת) "יש לך המון פוטנציאל, חבל שאתה לא מממש אותו"פוטנציאל?לא שמעתי את המילה הזאת מהגן
אני עמיתאני גן חיות
היי עמיתאני עמית
היי אליק, מה שלומך?היי עמית
עדיין חיהיי אליק, מה שלומך?
זה גם הישג מסוייםעדיין חי
תלוי את מי שואליםזה גם הישג מסויים
את היטלר כמובןתלוי את מי שואלים
אז זה פחות הישג שלי יותר כישלון שלואת היטלר כמובן
אז זה פחות הישג שלי יותר כישלון שלו