עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החומר בצבע צהוב חלש בהיר כזה.. לא יודע איך להסביר את זה.אתה אמור לקבל את הקיק רק לקראת שבוע 5,
עם איזה מותג אתה משתמש ?
ותוכל לעלות תמונות שלו ?
כך אולי איכשהו אם מישהו יכיר את המותג ידע להגיד לך אם הוא מזוייף או לא .
כל פעם מאריכים את.הזמן בלי ששמתי לב?אתה אמור לקבל את הקיק רק לקראת שבוע 5,
עם איזה מותג אתה משתמש ?
ותוכל לעלות תמונות שלו ?
כך אולי איכשהו אם מישהו יכיר את המותג ידע להגיד לך אם הוא מזוייף או לא .
החומר בצבע צהוב חלש בהיר כזה.. לא יודע איך להסביר את זה.
כל פעם מאריכים את.הזמן בלי ששמתי לב?
כל ביקורת כצעט מסץכמת ב
"משבוע שני הרגשתי פאמפ מטורף"
אז עד הפיק לא מרגישים כלום? לא חרמנות, לא שום סימפטום מינימלי של עליה בטסט?אין מה להסביר, יש היום מצלמות בפלאפונים.
תצלם את החומר תעלה פה לפורום והחבר׳ה שמכירים את החומר שאתה משתמש בו יגידו לך אם זה ניראה להם זיוף או לא .
תציין גם את שם המותג שקנית .
סלח לי חבר, אבל מי שאומר לך שמשבוע 2 קיבל את הפאמפ אז זה פסיכולוגי לחלוטין .
בשביל שהרמות טסט יגיעו לפיק שלהם באנתת צריך לפחות 4 שבועות .
לכן אני אומר ש4-5 שבועות לוקח להרגיש את החומר .
אין לי פאלפון ומצלמהאין מה להסביר, יש היום מצלמות בפלאפונים.
תצלם את החומר תעלה פה לפורום והחבר׳ה שמכירים את החומר שאתה משתמש בו יגידו לך אם זה ניראה להם זיוף או לא .
אין לי פאלפון ומצלמה
אז עד הפיק לא מרגישים כלום? לא חרמנות, לא שום סימפטום מינימלי של עליה בטסט?
ברור לשנינו שהעליה היא הדרגתית, וכבר משבוע שני אפשר לקהל אינדיקציה סבירה, ועם בדיקות דם אפילו מעולה 😃
אני לא קיבלתי פאמפ אלא הרגשתי מהשבוע השני עליה קטנה בחשק המיני , עדיין מי שלוקח אמור להרגיש עליה שמים לב לזה , זה קורה שאתה סתם חושב / בוהה על משהו פתאום החבר למטה מתחיל לעמוד לך או שסתם בלי סיבה יש לך יצר מיני מחשבות מיניות או גירוי מיני זה כמו שטן נכנס בךאין מה להסביר, יש היום מצלמות בפלאפונים.
תנסה לטגן אם זה חזה עוף או איזה סלמון תראה אם זורם , כי להיות חודש בסייקל ולא להרגיש תטסט זה לא טסט.חברה לא מוכרת, VIOUX משו כזה
הבנתי.. אבל אם החומר הזה כל כך חלש/מזוייף אין צורך ב PCT ולהמשיך HCG אני צודק?תנסה לטגן אם זה חזה עוף או איזה סלמון תראה אם זורם , כי להיות חודש בסייקל ולא להרגיש תטסט זה לא טסט.
אם אתה רוצה לעשות סייקל כמו בן אדם אז פשוט מאוד או שתשיג לך שבוע הבא טסט רפואי מבית מרקחת/או תתהרגן מדילר על חומר אחר של חברה טובה שיעבוד על בטוח וזהו ותמשיך תסייקל רגיל פרגיל תמשיך וPCT בסוף. או שפשוט רד מהחרא הזה וזהו.הבנתי.. אבל אם החומר הזה כל כך חלש/מזוייף אין צורך ב PCT ולהמשיך HCG אני צודק?
אני אבדוק את זהאם אתה רוצה לעשות סייקל כמו בן אדם אז פשוט מאוד או שתשיג לך שבוע הבא טסט רפואי מבית מרקחת/או תתהרגן מדילר על חומר אחר של חברה טובה שיעבוד על בטוח וזהו ותמשיך תסייקל רגיל פרגיל תמשיך וPCT בסוף. או שפשוט רד מהחרא הזה וזהו.
יכול להיות אופיוקס?חברה לא מוכרת, VIOUX משו כזה