הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור BEN25
  • פורסם בתאריך

BEN25

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם
קודם כל ממש כיף שיש עם מי להתייעץ .
לשאלתי , לשני כשנתיים עשיתי סייקל קצר כחודש לקחתי דינאבול בכדורים ללא שום תופעות לוואי כאשר התחלתי עם הווינסטרול מספר ימים הרגשתי עייפות תמיידית ועצרתי את הסייקל . הירידה במסה הייתה ממש חדה .
רציתי לשאול לגביי סייקל שני שיתחיל בימים הקרובים
א. איזה חומרים ממומלץ על מנת לעלות ממש מעט במסה , עליה נקייה עד כמה שניתן אין בעיה שהעלייה תהיי איטית.
ב. ממש חשוב לי שהסייקל יהיה כמה שיותר בטוח ראיתי שחשוב שאציין שאני משתמש בפרופסיה נגד התקרחות
ג. לאחר סיום הסייקל מה מומלץ לקחת או לעשות על מנת לשמור על המסה שקיבלתי ולא לחזור על הטעות עם הדייאנבול
תודה מראש אנשים יקרים.
משקל 77
גובה : 1.70
גיל 26

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הסברתי שזה היה לפני שנתיים ולא ידעתי שזה כל כך רעיל לכבד אז הפסקתי ממזמן עם השטויות מה לגביי עכשיו ?

לא לוקחים דיבול לבד בלי טסט. ונראה שאתה חוזר על הטעות ועושה זאת שוב עם חומר עוד יותר חזק ומשתק - ווינסטרול.
אתה חייב לקחת עם זה טסט.
תעבור על הנעוצים הם מסבירים יפה מאוד איך צריך להראות סייקל ראשון בצורה הבטוחה ביותר עד כמה שאפשר ואיך להתאושש.

אבל כתבתי שזה היה לפני שנתיים .
וכתבת שאתה רוצה לקחת ווינסטרול. לא ציינת טסט.

אח שלי לא שופט אותך פה - תקשיב - תשכיל.
בסיס לסייקל צריך להיות טסט. בדרך כלל אנטט כסטנדרט לראשון. אפשר פרופ אבל דורש הזרקות יותר דחופות או סוסטנון שמהווה שילוב של קצרים וארוכים.
בדרכ לא מוסיפים אוראלים בסייקל ראשון. (מבחינתי זה ראשון, דיבול זה חמוד אבל לא )
אם אתה מתעקש אז אפשר להוסיף דיבול \ MSTEN אבל מיותר.
קח בחשבון לבצע פיסיטי כמו שצריך.
תעשה בדיקת דם עם פרופיל הורמונלי מלא לפני שאתה מתחיל סייקל. זה יהיה שימושי מתי שהוא.

פעם כתב תום משהו שאני זוכר אותו כהארה ואני חושב שיש לכתוב אותו שוב ושוב ..
אם אין לך תכנית יעדים לטווח ארוך (עשית סייקל לפני שנתיים , זה המון זמן , מתי תעשה שוב ? ולמה אתה רוצה לעלות רק קצת ?) אז למה להיכנס לעולם הזה בכלל? הרי גם ככה אחרי תקופה המסה שצברת תרד לבסיס או אולי אפילו נמוך מזה אם לא תעשה PCT כפי שצריך או שגופך למרות הכל לא יתאושש מהר ומסת השריר תרד מתחת לרמת הבסיס שהתחלת .
בקיצור אם אין לך תכנית ארוכת טווח , תשקיע את הכסף בליטוש פוטושופ של גופך , תתענג ותמשיך להתאמן טבעי.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
האם אנחנו חייבים לחיות מסייקל לסייקל?
אני רוצה לעלות מעט כי זה מה שאני אוהב וכל אדם וטעמו ,

האם אתה מודע לזה שרווחי הסייקל לא ישארו עימך אם אין לך תוכנית מסודרת ?
בלי תוכנית ארוכת טווח אתה עשוי למצוא את עצמך עם מסת שריר נמוכה מההתחלה.

• פותח/ת השרשור
מודע לזה לחלוטין זה מה שקרה בפעם הקודמת עם הדיאנבול שלקחתי אותה לבד ובלי חומר בסיסי לא המשכתי אם הווינסטרול וירדתי למסה נמוכה מהשהיה לי לפני כן. בגלל זה אני פונה אליך מאסטר בתחום שתעזור לי להרכיב את התוכנית הנל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית