הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב קורס

דנה, יקירתי, אין לזה שום קשר לגמישות, או כל שאר הבולשיט שנאמר באשכול. אם החלק העליון של הגב לא מצליח לעשות את העבודה שלו, המוט יגרור אותך קדימה ואת תצאי מהמצב הרצוי. אבל זו רק אחת הסיבות. יכול להיות שפשוט לא לימדו אותך להחזיק את הידיים והמוט בצורה נכונה או טעות טכנית אחרת. כל דבר שנגיד יהיה ניחוש עד שלא יהיה כאן צילום של הסקוואט.
אני לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל את טועה ומטעה.
אין לזה שום קשר לגמישות? חוסר גמישות בקרסול או בהאמסטרינג משפיע באופן ישיר על הטכניקה של הסקוואט, ויהיה לה מאוד קשה לבצע אותו כמו שצריך.
בקשר לקריסה של הגב, אין לזה שום קשר לגב שלא מצליח לעשות את העבודה שלו. הטכניקה כנראה לקויה ובשביל זה צריך לראות סרטון. בכל מקרה כשאנשים לא מצליחים להעלות את המותניים יחד עם החזה בסקוואט זה גורם להישענות קדימה שעליה כנראה היא מדברת.

אני לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל את טועה ומטעה.
אין לזה שום קשר לגמישות? חוסר גמישות בקרסול או בהאמסטרינג משפיע באופן ישיר על הטכניקה של הסקוואט, ויהיה לה מאוד קשה לבצע אותו כמו שצריך.
בקשר לקריסה של הגב, אין לזה שום קשר לגב שלא מצליח לעשות את העבודה שלו. הטכניקה כנראה לקויה ובשביל זה צריך לראות סרטון. בכל מקרה כשאנשים לא מצליחים להעלות את המותניים יחד עם החזה בסקוואט זה גורם להישענות קדימה שעליה כנראה היא מדברת.

גם יכול להיות שאין לה רגליים וזה מקשה עליה. בוא נזרוק עוד הנחות לא סבירות לאוויר. אם אתה לא מבין איך זה קשור לגב אתה כנראה לא יודע מה הזוקפים עושים ולא עשית פרונט כבד בעצמך.
לגמישות בהאמסטרינג אין שום קשר לפרונט סקוואט.

• פותח/ת השרשור
איתמר נראה לי שהבנתי למה מתכוון..
אבל זה בסקוואט כשיורדים לדיפ אז הגב קורס ..
בקשר אלי..הכל נכון 🤫
במקרה הספציפי נתתי דוגמא בפרונט סקוואט הכובד מקדימה הרבה יותר קלי לי לרדת לדיפ.. למרות הקריסה..
מקוה שהצלחתי להסביר...
😇
אגב , היום שאלתי שוב תמאמן לגבי הגב הקורס אז.. אז המליץ על המתיחה הזאת של הצפרדע . ולגבי הפרונטסקוואט..שכיבות סמיכה וכל מה שקשור לגב.. כרגע אין מה לעשות ועם הזמןן...
.אני תקווה שתהיה לי תסבלנות וההתמדה .. אני מאלה שאם לא מצליח .לצערי מוותרים מהר.. :/

גם יכול להיות שאין לה רגליים וזה מקשה עליה. בוא נזרוק עוד הנחות לא סבירות לאוויר. אם אתה לא מבין איך זה קשור לגב אתה כנראה לא יודע מה הזוקפים עושים ולא עשית פרונט כבד בעצמך.
לגמישות בהאמסטרינג אין שום קשר לפרונט סקוואט.
בואי נשים בצד רגע את העבודה שלא דיברתי עם פרונט סקוואט(הנושא לפי מה שקראתי נכתב על "כל סוגי הסקוואט למיניהם").
היא אמרה שחסרה לה גמישות באופן כללי, והבאתי לה תרגילי גמישות שאמורים לסייע בסקוואט(לפרונט רלוונטי הגמישות הקרסול).
להגיד שהגב שלה קורס בפרונט סקוואט בגלל גב חלש = הנחה לא סבירה. אני מוכן להמר שזה נובע מטכניקה לקויה אבל בשביל זה נצטרך לראות.

בואי נשים בצד רגע את העבודה שלא דיברתי עם פרונט סקוואט(הנושא לפי מה שקראתי נכתב על "כל סוגי הסקוואט למיניהם").
היא אמרה שחסרה לה גמישות באופן כללי, והבאתי לה תרגילי גמישות שאמורים לסייע בסקוואט(לפרונט רלוונטי הגמישות הקרסול).
להגיד שהגב שלה קורס בפרונט סקוואט בגלל גב חלש = הנחה לא סבירה. אני מוכן להמר שזה נובע מטכניקה לקויה אבל בשביל זה נצטרך לראות.

תקרא שוב את ההודעה שלה, היא דיברה על פרונט סקוואט. ברור שהיא אמרה שחסר לה גמישות, כי זה מה שכולם תמיד חושבים וזה כמעט אף פעם לא נכון.
לגבי הגב, זה מאוד סביר אם זה החלק העליון של הגב. אם תקרא את ההודעה שלי שוב, אמרתי שלא נדע עד שלא נראה צילום.

פרונט סקוואט תרגיל מצויין כי הוא משתף את הטורסו הרבה יותר מבק סקוואט. וזאת הסיבה שאתה לא יכול לרדת עם המשקל בק סקוואט שלך לפרונט סקוואט.
גב קורס הרבה פעמים נובע מזה שהטורסו לא מסוגל להתמודד עם המשקל שמונח מקדימה.
בכל מקווה פרונט סקוואט הרבה יותר דומיננטי לקוואד בכלל ולא חושב שיש קשה בין ההמסטרינג לגב הקורס.
גמישות בקרסול זה משהו שצריך במידה מסויימת בפרונט לפעמים אפשר לסדר את העמידה ככה שגם אנשים שלא גמישים בקרסול יוכלו לעשות פרונט אבל שוב, גם פה לא רואה מה קשור הקריסה של הגב.

• פותח/ת השרשור
היי...רק רציתי לעדכן..שב'ה אני מרגישה מעט חזקה יותר . ממש שינוי של הימים האחרונים והצלחתי לראשונה לעשות דדליפט המקסימום (כשל??) 50 קג ל5 חזרות.
ו40 קג ל5*5 סטים.
מבחינת הפרונט סקוואט.. עשיתי על 20 קג *5 והצלחתי לשלוט קצת בקריסה של הגב .פשוט כולם התאמנו יחד לא היה מי שיצלם..:/

רציתי לשאול מתי זה יחשב כשיא כשאאצליח יותר ממשקל הגוף שלי ??

רציתי לשאול מתי זה יחשב כשיא כשאאצליח יותר ממשקל הגוף שלי ??
אם הבנתי את השאלה- שיא זה כל משקל חדש שעובדים איתו, או שעושים יותר חזרות עם משקל קל יותר ( שזה "שיא" פחות אמין )

בדיוק היום סיימתי אימון בבוקס וראיתי בעיה דומה אצל אחד מהמתאמנים, אמרתי לו שהוא צריך לעבוד על הסקווט הצורה נקייה ובמקביל עם המקל.
תגיעי 20 דקות לפני האימון ותבצעי 30 סקווטים נקי ן 30 עם המקל, בצורה הכי טובה שאפשר - בסוף המבנה יכנס לך לראש.

Back
למעלה תחתית