בדיקות

מורן 0476

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
במכון וינגייט ידוע לי על סוג בדיקה חילוף החומרים + בדיקה שנותנת מענה לצריכת הקלוריות שמבצעים .
וכך הם נותנים תפריט בהתאם ...
עד כמה זה יהיה רלוונטיי כלפי אנשים שביצעו כבר מליוון דיאטות נמצאים בתפריטים מצומצמים או עושים העמסת אוכל
ב
מישהו מכיר עשה?

+ הוספת תגובה

אני לא מכירה את הבדיקות בווינגייט אבל מכירה בדיקה של חילוף חומרים במנוחה. את פשוט נחה על מיטה עם מסיכה שמודדת את צריכת החמצן/פליטת CO2.
בסוף הבדיקה תקבלי את מספר הקלוריות שהגוף שלך שורף במנוחה. אם חילוף החומרים הואט בגלל דיאטות קיצוניות הבדיקה מן הסתם תגלה את זה.
אבל אני לא בטוחה עד כמה זו בדיקה כדאית או בעלת ערך. בעזרת שמירה על תפריט מדוייק את יכולה בקלות למצוא את נקודת השיוויון שבה הגוף לא מעלה ולא מוריד במשקל. בנוסף, הבדיקה הזו לא תורמת לך שום אנפורמציה רלוונטית לשינוי המצב.
אם כבר יש בדיקות - כמו למשל שריפת חמצן מירבית - שנותנות לך אינדקיציות שאת יכולה לבנות לפיהן תכנית אימונית שמותאמת ליכולת האירובית שלך ולמקסם תוצאות.
מקווה שעזרתי
😃

כן מכירה את הפורום שלהם לא חושבת שהם יהיו אובייקטיביים לתת מענה אמיתי .
ומרטין לא מצליח לי .. שנה מתברברת וכל הזמן משכנעת את עצמי שמה שאני עושה אולי לא נכון ..
אוכלת יותר.. אוכלת מעט... אוכלת לאט .. שטיות
אולי שיהיה לי חותמת כמה הגוף שלי זקוק ומה צריכת הקלוריות שלי שאני זקוקה
אעשה משהו עם עצמי ...

יש מחשבונים בכל מיני אתרים שאת יכולה לדעת בדיוק כמה קלוריות את צריכה לצרוך ביום ופשוט תחסירי מזה 500 קלוריות... את סופרת קלוריות בדרך כלל?

יש מחשבונים בכל מיני אתרים שאת יכולה לדעת בדיוק כמה קלוריות את צריכה לצרוך ביום ופשוט תחסירי מזה 500 קלוריות... את סופרת קלוריות בדרך כלל?

רצוי להתחיל עם 300 קלוריות וכשתגיעי למצב של תקיעה(ואת תגיעי...) אפשר להעלות ל-500.

בקיצור, שמעי לו

לפעמים "אוכלת מעט" ו"אוכלת יותר" זו תחושה מטעה. עדיף לך לבנות תפריט לפי הערכים שאת צריכה ולהיצמד אליו

זה בדרכ קשור לגיל , משקל, וכמה שיחקת עם הגוף בדיאטות...
חילוף חומרים שמשתנה עם הגיל .. אז לא תמיד רלוונטי על פי החישובים .

החישובים כוללים את הפרמטרים של גיל משקל וגובה...
ואם באמת חילוף החומרים נפגע כדאי לעשות בדיקות דם ולבדוק אולי קיימת בעיה בבלוטת התריס

Back
למעלה תחתית