נק' מוניטין:
325
- 29
- 37
- פותח/ת השרשור
ממש לא ואני נגד חומרים.
ועדיין משתפר
ועדיין משתפר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה כל כך מיוחד בגוף שלו שאתה חושב שהוא לוקח חומרים...?חחח "נגד חומרים" שלא בתוך הגוף שלך אולי...
בתור אחד שהיה מחובר בעבר לאינפוזיה של AAS, אני האחרון שיהיה נגד שימוש בהם, אבל אני מסתכל על הבחור ולא רואה שום דבר שאי אפשר להשיג בלי שימוש. מבן אדם שמשתמש, היית מצפה ליראות עם הזמן שיפור ניכר במסת השריר ובאיכותו, מה שקשה לומר על הבחור פה (לפחות על פי התמונות שהציג).מבחינת אסטטיקה אין מיוחדות כלשהי מותן מאווד רחבה אבל לא קשור יהלום בכתף כמו שלו לא משיגים בצורה טיבעית
לא יודע מה איתך אני מסתכל על התמונות והיד פשוט גדלה יותר ויותרבתור אחד שהיה מחובר בעבר לאינפוזיה של AAS, אני האחרון שיהיה נגד שימוש בהם, אבל אני מסתכל על הבחור ולא רואה שום דבר שאי אפשר להשיג בלי שימוש. מבן אדם שמשתמש, היית מצפה ליראות עם הזמן שיפור ניכר במסת השריר ובאיכותו, מה שקשה לומר על הבחור פה (לפחות על פי התמונות שהציג).
יתכן ואתה צודק, ועדיין, במידה ויראו לי פרופיל הורמונלי של הבחור והוא יהיה "תקין", אני לא אהיה מופתע.לא יודע מה איתך אני מסתכל על התמונות והיד פשוט גדלה יותר ויותר
חבל להתווכח עם אנשים כמוך
ממש לא ואני נגד חומרים
אתה נגד חומרים? שאני אעלה את השיחה שלנו לפני שנה וקצת?
יש לך חוב לראק האותנטיותאתה נגד חומרים? שאני אעלה את השיחה שלנו לפני שנה וקצת?
שקרנים לא נעלמים הם רק מתחלפים. אגב, בכל אופן אתה בשייפ מעולה - חייך קצת, אתה לא לאזאר אנגלוב. (עדיין).
אתה נגד חומרים? שאני אעלה את השיחה שלנו לפני שנה וקצת?
שקרנים לא נעלמים הם רק מתחלפים. אגב, בכל אופן אתה בשייפ מעולה - חייך קצת, אתה לא לאזאר אנגלוב. (עדיין).
אתה יכול להעלות מה שבא לך, יכול להיות שלפני שנה היו לי תהיות לגבי חומרים והם כבר אינם. אני מעולם לא לקחתי שום חומר ואני עדיין עומד מאחורי כל מילה שאמרתי.