עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה לי מים מיוחדים פעם קודמת עכשיו נגמר היה לי קצת.
יש לי רק את המים שמקבלים עם ה HCG.
עכשיו השאלה האם זה מספיק ואיך לערבב את זה? תודה..
לשאלתך הראשונה, בוודאי שתהיה פגיעה.הבנתי ממשה שהמים עם הפרגניל אינם בקטריוסטאטיים,השאלה:
1-האם ישש בכך בכדי לפגוע בחומר הפעיל?
2- במשך כמה זמן בקירור נית ןלהשתמש בסולבאנט במלי ישיחולו דינויים באקטיביות הפרגניל?
תערבב איך שבא לך. כמות המים הסטריליים שתשתמש בהם יקבעו את נפח החומר המוזרק ל-iu.היה לי מים מיוחדים פעם קודמת עכשיו נגמר היה לי קצת.
יש לי רק את המים שמקבלים עם ה HCG.
עכשיו השאלה האם זה מספיק ואיך לערבב את זה? תודה..
מה השם הגנרי בבית מקרחת עבור ויאל מים בקטריוסטטאים?לשאלתך הראשונה, בוודאי שתהיה פגיעה.
לשאלתך השניה, פשוט לא משמרים את החומר אם אינו מכיל בנזיל אלכוהול.
מים בקטריוסטטיים הם מצרך פשוט מאוד להכנה שלאחריה ניתן לשמר את הפרגניל ל-60 יום בקירור.
אני לא חושב שנמכר בבתי המרקחת בארץ. חברת Hospira היא החברה הראשונה שהחלה בשיווק של מים בקטריוסטטיים. כיום יש עוד.מה השם הגנרי בבית מקרחת עבור ויאל מים בב שקטריוסטטאים?
אז פשוט לבקש אמפולה של אמבפולת HOSPIRA.?אני לא חושב שנמכר בבתי המרקחת בארץ. חברת Hospira היא החברה הראשונה שהחלה בשיווק של מים בקטריוסטטיים. כיום יש עוד.
נמכר כ-10cc/30cc. אתה יכול למצוא את התמונה בנעוץ ה-q&a או בגוגל...😃אז פשוט לבקש אמפולה של אמבפולת HOSPIRA.?
איך ? יש לך מדריך או משהו?..תכין מים בקטריוסטטיים, זה קל
אתה מתכוון שאני מערבב את זה מזריק פעם אחת ישר וכל השאר הולך לפח?תערבב איך שבא לך. כמות המים הסטריליים שתשתמש בהם יקבעו את נפח החומר המוזרק ל-iu.
ללא קשר לכמות המים הסטריליים בשימוש, תוכל לבצע שימוש חד פעמי במינון המתאים ואת שארית הסולבנט לזרוק.
אי אפשר זה כל מה שצריך בנזיל אלכוהול הוא סוג של משמר ומחטא על החומר להלן פרגניל שלא ״יתקלקל״ בא נקרא לזה ככהאין לי בנזיל אלכוהול אפשר להכין בלי?
מאיפה אני יביא את זה עכשיו..אי אפשר זה כל מה שצריך בנזיל אלכוהול הוא סוג של משמר ומחטא על החומר להלן פרגניל שלא ״יתקלקל״ בא נקרא לזה ככה
מה זה קשור לפה ? לך תפתח אשכול משלך..במקום לפתוח נושא אני ארשום את זה כאן
אוטוטו אני מתחיל סייקל (ראשון) ובעיקרון למדתי את החומר פיקס יש לי רק דבר אחד שאני צריך להיות בטוח בו בקשר לפרגניל
אם אני מערבב 10 מ"ל מים בקטריוסטטים עם 5000 יחב"ל ורוצה להזריק 500 יחב"ל פעמיים בשבוע אז בעצם אני מזריק 0.5CC בכל פעם נכון? פשוט רוצה להיות בטוח שהחישוב שלי הוא נכון
ועוד שאלה
את הפרגניל אני מתחיל בסוף השבוע השני ז"א אם אני נותן זריקה של טסט בראשון בערב וחמישי בבוקר אז אני מתחיל בעצם לאחר הזריקה הרביעית של הטסט?