הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא הבנתי איך לערבב HCG עזרה..

• פותח/ת השרשור Scre
  • פורסם בתאריך

Scre

משתמש מתחיל
131
8
נק' מוניטין:
-62
131
8
היה לי מים מיוחדים פעם קודמת עכשיו נגמר היה לי קצת.
יש לי רק את המים שמקבלים עם ה HCG.
עכשיו השאלה האם זה מספיק ואיך לערבב את זה? תודה..

הבנתי ממשה שהמים עם הפרגניל אינם בקטריוסטאטיים,השאלה:

1-האם ישש בכך בכדי לפגוע בחומר הפעיל?

2- במשך כמה זמן בקירור נית ןלהשתמש בסולבאנט במלי ישיחולו דינויים באקטיביות הפרגניל?

הבנתי ממשה שהמים עם הפרגניל אינם בקטריוסטאטיים,השאלה:

1-האם ישש בכך בכדי לפגוע בחומר הפעיל?

2- במשך כמה זמן בקירור נית ןלהשתמש בסולבאנט במלי ישיחולו דינויים באקטיביות הפרגניל?
לשאלתך הראשונה, בוודאי שתהיה פגיעה.
לשאלתך השניה, פשוט לא משמרים את החומר אם אינו מכיל בנזיל אלכוהול.
מים בקטריוסטטיים הם מצרך פשוט מאוד להכנה שלאחריה ניתן לשמר את הפרגניל ל-60 יום בקירור.

היה לי מים מיוחדים פעם קודמת עכשיו נגמר היה לי קצת.
יש לי רק את המים שמקבלים עם ה HCG.
עכשיו השאלה האם זה מספיק ואיך לערבב את זה? תודה..
תערבב איך שבא לך. כמות המים הסטריליים שתשתמש בהם יקבעו את נפח החומר המוזרק ל-iu.
ללא קשר לכמות המים הסטריליים בשימוש, תוכל לבצע שימוש חד פעמי במינון המתאים ואת שארית הסולבנט לזרוק.

לשאלתך הראשונה, בוודאי שתהיה פגיעה.
לשאלתך השניה, פשוט לא משמרים את החומר אם אינו מכיל בנזיל אלכוהול.
מים בקטריוסטטיים הם מצרך פשוט מאוד להכנה שלאחריה ניתן לשמר את הפרגניל ל-60 יום בקירור.
מה השם הגנרי בבית מקרחת עבור ויאל מים בקטריוסטטאים?

מה השם הגנרי בבית מקרחת עבור ויאל מים בב שקטריוסטטאים?
אני לא חושב שנמכר בבתי המרקחת בארץ. חברת Hospira היא החברה הראשונה שהחלה בשיווק של מים בקטריוסטטיים. כיום יש עוד.

אז פשוט לבקש אמפולה של אמבפולת HOSPIRA.?
נמכר כ-10cc/30cc. אתה יכול למצוא את התמונה בנעוץ ה-q&a או בגוגל...😃
ושוב, לעניות דעתי פשוט וזול הרבה יותר להכין לבד.

• פותח/ת השרשור
תכין מים בקטריוסטטיים, זה קל
איך ? יש לך מדריך או משהו?..
וסתם שאלה מאיפה אפשר לקנות מים בקטריוסטטיים ?

תערבב איך שבא לך. כמות המים הסטריליים שתשתמש בהם יקבעו את נפח החומר המוזרק ל-iu.
ללא קשר לכמות המים הסטריליים בשימוש, תוכל לבצע שימוש חד פעמי במינון המתאים ואת שארית הסולבנט לזרוק.
אתה מתכוון שאני מערבב את זה מזריק פעם אחת ישר וכל השאר הולך לפח?

נערך לאחרונה:
במקום לפתוח נושא אני ארשום את זה כאן

אוטוטו אני מתחיל סייקל (ראשון) ובעיקרון למדתי את החומר פיקס יש לי רק דבר אחד שאני צריך להיות בטוח בו בקשר לפרגניל

אם אני מערבב 10 מ"ל מים בקטריוסטטים עם 5000 יחב"ל ורוצה להזריק 500 יחב"ל פעמיים בשבוע אז בעצם אני מזריק 0.5CC בכל פעם נכון? פשוט רוצה להיות בטוח שהחישוב שלי הוא נכון

ועוד שאלה
את הפרגניל אני מתחיל בסוף השבוע השני ז"א אם אני נותן זריקה של טסט בראשון בערב וחמישי בבוקר אז אני מתחיל בעצם לאחר הזריקה הרביעית של הטסט?

• פותח/ת השרשור
אי אפשר זה כל מה שצריך בנזיל אלכוהול הוא סוג של משמר ומחטא על החומר להלן פרגניל שלא ״יתקלקל״ בא נקרא לזה ככה
מאיפה אני יביא את זה עכשיו..
במקום לפתוח נושא אני ארשום את זה כאן

אוטוטו אני מתחיל סייקל (ראשון) ובעיקרון למדתי את החומר פיקס יש לי רק דבר אחד שאני צריך להיות בטוח בו בקשר לפרגניל

אם אני מערבב 10 מ"ל מים בקטריוסטטים עם 5000 יחב"ל ורוצה להזריק 500 יחב"ל פעמיים בשבוע אז בעצם אני מזריק 0.5CC בכל פעם נכון? פשוט רוצה להיות בטוח שהחישוב שלי הוא נכון

ועוד שאלה
את הפרגניל אני מתחיל בסוף השבוע השני ז"א אם אני נותן זריקה של טסט בראשון בערב וחמישי בבוקר אז אני מתחיל בעצם לאחר הזריקה הרביעית של הטסט?
מה זה קשור לפה ? לך תפתח אשכול משלך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית