הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאיזה חדר כושר להרשם בתל אביב?

• פותח/ת השרשור GuyDBG
  • פורסם בתאריך
+1 לאנדרגראונד, הייתי שם, יש שם כל מה שצריך (ויותר) וברמה גבוהה, שווה ללכת להציץ!

אחלה כלוב, יש מונוליפט, במה לדדליפט עם פלטות של 50 ועוד ועוד...

אל דאגה:
  1. @Tom לא עושה סקוואט כמעט בכלל.
  2. הגבולי שיגיע איתו הוא רק נושא הכלים.
  1. אני עושה סקוואט כמוך רק שלא שוכח את עצמי בין סטים.
  2. נושא הכלים שלי לוחץ יותר מהמלוקקים ב-TAU (לפחות ממך).
נו חלאס אין לנו מקום לעוד מישהו...
בטח היה לכם יותר מרווח אם הייתם מתאמנים במקום...

איזה כיף שאני לא צריך להתעסק בבולשיט הזה במכון שלי.

אם כבר TLV אז כדאי לך להתאמן בהדר יוסף במכבי הרמת משקולות (אלא אם יש לךבעיה לעשות קצת WL). זה אותו אולם, רק שהקרוספיט עולה הרבה הרבה יותר

אם כבר TLV אז כדאי לך להתאמן בהדר יוסף במכבי הרמת משקולות (אלא אם יש לךבעיה לעשות קצת WL). זה אותו אולם, רק שהקרוספיט עולה הרבה הרבה יותר

מכבי הרמת משקולות פתוח בראשון שלישי חמישי ושישי מ17:00-22:00 בשישי מ15:00-19:00 נראה לי.

בכל מקרה שאני עברתי לת"א ישר נרשמתי לאונ' (למרות שבהדר יוסף עולה לי 50 ש"ח לחודש אם ארצה להתאמן שם)
באמת לא ראיתי קומפלקס יותר טוב מהאונ' , מקום מצויין אחלה חבר'ה.

קח בחשבון שאם אתה מגיע להתאמן איתנו הIQ שלך אוטומטית יורד בחצי למרות כל ה"דוקטורנטים" שם.

• פותח/ת השרשור
טוב אז נרשמתי לאוניברסיטה, הלכתי היום קצת יותר מאוחר והחדר משקולנים היה ריק, והכלובים בחוץ גם. ניצחון.

היה ניסיון ל90 פרס (80bw) שנכשל פעמיים. צריך השבוע עידוד או נשיקה ממישהו וזה עולה.

עדיין לא הבנתי איך נכנסים ויוצאים מהחדר כושר. צריך לעקוף איזה בריכה, לעלות במדרגות ולהכנס לאיזה לוקר ואז זה בערך שם. ושבאתי לצאת היה סגור והבנתי שיוצאים מבניין אחר בכלל (Wtf).

סה"כ בנזונה של חד"כ

טוב אז נרשמתי לאוניברסיטה, הלכתי היום קצת יותר מאוחר והחדר משקולנים היה ריק, והכלובים בחוץ גם. ניצחון.

היה ניסיון ל90 פרס (80bw) שנכשל פעמיים. צריך השבוע עידוד או נשיקה ממישהו וזה עולה.

עדיין לא הבנתי איך נכנסים ויוצאים לחדר כושר. צריך לעקוף איזה בריכה, לעלות במדרגות ולהכנס לאיזה לוקר ואז זה בערך שם. ושבאתי לצאת היה סגור והבנתי שיוצאים מבניין אחר בכלל (Wtf).

סה"כ בנזונה של חד"כ
תזהר לא לטעות ולהכנס למלתחות, בשעות האלה @coldfire מסתובב שם בלי מגבת

חחחחחח גם אני הייתי מתבלבל מהכניסה בנתחלה. ברוך הבא תגיד שלום בהזדמנות.

מכבי הרמת משקולות פתוח בראשון שלישי חמישי ושישי מ17:00-22:00 בשישי מ15:00-19:00 נראה לי.

בכל מקרה שאני עברתי לת"א ישר נרשמתי לאונ' (למרות שבהדר יוסף עולה לי 50 ש"ח לחודש אם ארצה להתאמן שם)
באמת לא ראיתי קומפלקס יותר טוב מהאונ' , מקום מצויין אחלה חבר'ה.

קח בחשבון שאם אתה מגיע להתאמן איתנו הIQ שלך אוטומטית יורד בחצי למרות כל ה"דוקטורנטים" שם.

אפשר להצטרף לחבורה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית