עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא הספוטר שלי. אם אני מגיע להתאמן ב-TAU אני מביא אותו איתי...
(@coldfire - הוא כזה אהבל שמעצם נוכחותו הפוסט דוק שלך בסכנה...)
נו חלאס אין לנו מקום לעוד מישהו...
אל דאגה:
- @Tom לא עושה סקוואט כמעט בכלל.
- הגבולי שיגיע איתו הוא רק נושא הכלים.
בטח היה לכם יותר מרווח אם הייתם מתאמנים במקום...נו חלאס אין לנו מקום לעוד מישהו...
נו חלאס אין לנו מקום לעוד מישהו...
כנ"ל (.?..)איזה כיף שאני לא צריך להתעסק בבולשיט הזה במכון שלי.
אם כבר TLV אז כדאי לך להתאמן בהדר יוסף במכבי הרמת משקולות (אלא אם יש לךבעיה לעשות קצת WL). זה אותו אולם, רק שהקרוספיט עולה הרבה הרבה יותר
תתכונן, אני מגיע לעשות יד קדמית בכלוב 🤯נו חלאס אין לנו מקום לעוד מישהו...
תזהר לא לטעות ולהכנס למלתחות, בשעות האלה @coldfire מסתובב שם בלי מגבתטוב אז נרשמתי לאוניברסיטה, הלכתי היום קצת יותר מאוחר והחדר משקולנים היה ריק, והכלובים בחוץ גם. ניצחון.
היה ניסיון ל90 פרס (80bw) שנכשל פעמיים. צריך השבוע עידוד או נשיקה ממישהו וזה עולה.
עדיין לא הבנתי איך נכנסים ויוצאים לחדר כושר. צריך לעקוף איזה בריכה, לעלות במדרגות ולהכנס לאיזה לוקר ואז זה בערך שם. ושבאתי לצאת היה סגור והבנתי שיוצאים מבניין אחר בכלל (Wtf).
סה"כ בנזונה של חד"כ
מכבי הרמת משקולות פתוח בראשון שלישי חמישי ושישי מ17:00-22:00 בשישי מ15:00-19:00 נראה לי.
בכל מקרה שאני עברתי לת"א ישר נרשמתי לאונ' (למרות שבהדר יוסף עולה לי 50 ש"ח לחודש אם ארצה להתאמן שם)
באמת לא ראיתי קומפלקס יותר טוב מהאונ' , מקום מצויין אחלה חבר'ה.
קח בחשבון שאם אתה מגיע להתאמן איתנו הIQ שלך אוטומטית יורד בחצי למרות כל ה"דוקטורנטים" שם.
אפשר להצטרף לחבורה?
רק אם אתה ספורטאי אמיתי
יש מבחני כניסה.לא התאמנתי בחצי שנה האחרונה אבל בנפש אני עדיין ספורטאי