הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטמנים בתקופת סייקל

artur_nov

משתמש מתחיל
43
1
נק' מוניטין:
1
43
1
אני מתחייל סייקל ראשון אננט

עכשיו אני רוצה לעשות הזמנה מאתר VI*AC*ST של ויטמנים
גם בשביל עזרה לסייקל וגם כי המערכת החיסונית שלי כמו של כוסית לפני גיוס

יש לכם המלצות טענות ?

בנתיים אני עושה הזמנה של

-אופטימן ויטמין של 240 טבליות
- BBCA

נערך לאחרונה:
אם אתה לא בחיטוב, אין טעם ב-BCAA.
אם אתה בחיטוב עם טסט, אין טעם ב-BCAA.
ובכל מקרה, אין טעם ב-BCAA.

אופטימן אחלה מולטי ויטמין. הייתי מוסיף אומגה 3, מגנזיום, אבץ וויטמין C. אולי גם קפאין אם בא לך לפני אימונים.

לא שווה את המחיר.
יש בו מינונים מוגזמים של שטויות שיתאימו לסייקליסטים.
Twinlab מספק את הבסיס של הבסיס, אם התכוונת שהוא עדיף. מה גם שכדור אחד ביום לא מרגיש לי אפקטיבי כמו שלושה ביום.
ספק אם הגוף קולט 10,000 יחידות של ויטמין A ועוד המון ויטמינים ומינרלים במכה אחת.
ADAM של Now הוא חלופה טובה, אבל אין שום רע באופטימן. המחיר לא כל כך גבוה, לא מדובר פה על Orange Triad.

לך על מה שפאק הציע
אני מחר מתחיל סייקל מסה והזמנתי לפני כמה ימים מולטי ויטמין של אופטימן, מגנזיום ציטראט (חשוב לשים לב ולא לקנות את האוקסיד), אבץ פיקולינט (גם בדומה למגנזיום יש שתי סוגים. פיקולינט הוא היותר טוב), ויטמין C בשחרור מושהה, אומגה 3 וקריאטין

יש בו מינונים מוגזמים של שטויות שיתאימו לסייקליסטים.
Twinlab מספק את הבסיס של הבסיס, אם התכוונת שהוא עדיף. מה גם שכדור אחד ביום לא מרגיש לי אפקטיבי כמו שלושה ביום.
ספק אם הגוף קולט 10,000 יחידות של ויטמין A ועוד המון ויטמינים ומינרלים במכה אחת.
ADAM של Now הוא חלופה טובה, אבל אין שום רע באופטימן. המחיר לא כל כך גבוה, לא מדובר פה על Orange Triad.
הכוונה שהוא לא שווה את המחיר לטווח הרחוק(נגמר תוך חודשיים).
לאו דווקא דיברתי על הטווינלאב, וorange triad בכלל מולטי ברמה אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית