מידע זיופי כחול לבן

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
חברים הפוסט נמחק, אין שום בעיה שתתיעצו לגבי החברות, אך לא ניתן לספק כאן מקורות לרכישת חומרים, אי לכך הבא שיתכוב כאן שם יושעה מהאתר.
אני משאיר לכם כאן דיון לגבי חברות השונות, כל חבר רשאי להביע דעה על כל חברה או לספר על מקרי עוקץ או נוכליות כאלו ואחרות, כל עוד לא תזכירו שמות אנחנו ניתן במה חופשית להביע דעה.

יש לי חבר שקנה ממישהו מהדרום פה,שיש לו חנות תוספים בבית שלו עד לפני שנה או משהו (לא זוכר את שמו).
אני זוכר שהוא אמר לי שהמכסה של הויאלים היה קופץ לו לפרצוף כשהיה מוציא ויאל חדש לראשונה.

סייקל ראשון הבחור דחף לו:
750 אנטט
דיבול
טרן
דקה
וגם קצת ויני.

Now thats the way to get some gain's....
אני אעלה בהמשך תמונות שיש לי של בלאק מקורי.
גם להם נעשה זיוף.
חברת מקס פרו שגם היתה מוצלחת מאוד זויפה והכל על ידי אותם האנשים. מחקו לי כבר את התגובות אז אתן לכולם טיפ פשוט אל תקנו בצפון שם יושבים הנוכלים, אני לא רוצה להכליל אבל אם אומר את במקור בדיוק אני אחסם מפה.
בדרום זה לא זיופים החברה עם הדבורה עבודה בעיניים, אותו הבן אדם מייצר גם איגל פארמה
בקיצור פשוט תדעו ממי אתם קונים.

יש לו חנות תוספים בבית שלו
כל אחד נהיה עכשיו יועץ תזונה. רק להציץ בפייסבוקים של אותם אנשים: קידום מכירות של חלבונים, גיינרים, "שורפי שומן".. פשוט בדיחה. אני לא אתפלא אם מבשלים את החומרים ואת האבקות באותו מטבח.

זה בדיוק הייתה בעיה בפוסט שנמחק- עבור חלק מאנשים הם נוכלים ועבור מישהו הם עוזרים .
נאמר פה הרבה פעמים- מי שקרוב לצלחת יש לו מזל.
לא. זה לא הקטע. כל מי שקנה MXP ו-Maxpro שיצאו מהמקור קיבלו מינונים טובים גם אם הם לא קרובים לצלחת. היצרנים האלה לא מפיצים חומרים מזוייפים של אף אנדרגראונד ישראלי אחר.
מצד שני, אלה שמייצרים את A&S, מזייפים את MXP ו-Maxpro וחושבים שאין עם זה בעיה כי "ככה זה בעסקים".
היתה כאן הפצה של וורמודג, היה חומר מעולה ואנשים נהנו. פתאום נכנס אחד ומזייף את הבקבוק ומפיל את הליין. מי? אותו אחד...
אז הסיבה שמלא חדשים יושבים ומתבכיינים ש"הכל מזוייף ואי אפשר לדעת כלום" היא שבשוק יש כמה אנשים שהורסים את הענף.

יש לי חבר שקנה ממישהו מהדרום פה,שיש לו חנות תוספים בבית שלו עד לפני שנה או משהו (לא זוכר את שמו).
אני זוכר שהוא אמר לי שהמכסה של הויאלים היה קופץ לו לפרצוף כשהיה מוציא ויאל חדש לראשונה.

סייקל ראשון הבחור דחף לו:
750 אנטט
דיבול
טרן
דקה
וגם קצת ויני.

Now thats the way to get some gain's....

מזה משנה ההגיון ? יש סחורה שצריך להעיף איך fire אמר זה הכל ביזנס.

לא. זה לא הקטע. כל מי שקנה MXP ו-Maxpro שיצאו מהמקור קיבלו מינונים טובים גם אם הם לא קרובים לצלחת. היצרנים האלה לא מפיצים חומרים מזוייפים של אף אנדרגראונד ישראלי אחר.
מצד שני, אלה שמייצרים את A&S, מזייפים את MXP ו-Maxpro וחושבים שאין עם זה בעיה כי "ככה זה בעסקים".
היתה כאן הפצה של וורמודג, היה חומר מעולה ואנשים נהנו. פתאום נכנס אחד ומזייף את הבקבוק ומפיל את הליין. מי? אותו אחד...
אז הסיבה שמלא חדשים יושבים ומתבכיינים ש"הכל מזוייף ואי אפשר לדעת כלום" היא שבשוק יש כמה אנשים שהורסים את הענף.

יש לך מושג מה עוד הוא מזייף ?
בלי קשר לאימון
כמו שציינתי אני מכיר מלא אנשים שכן קנו אצלו דברים, וכולם היו מרוצים. בקשר לחברות המצוינות למעלה אני לא יודע אבל חברות אחרות ומוצרים אחרים הביאו תוצאות מרשימות. יש מצב שמה שהוא מכר לך הוא בעצמו לא ידע שזה זיוף.
הבנאדם הביא אנשים ממקומות נמוכים להיות אלופים וזה כולל כל מה שכרוף בזה. ומילה רעה לא שמעתי מהם.

ואני לא קרוב לצלחת וגם האנשים שאני מכיר שהוא מכר להם לא היו מקורבים שלו. ככה שזה לא רלוונטי.

מה אתה שתול ? או שאתה טרול שלו ?
בתמימות כל החומרים אצלו מזויפים ?
די כבר (באווירת בנט)

מה אתה שתול ? או שאתה טרול שלו ?
בתמימות כל החומרים אצלו מזויפים ?
די כבר (באווירת בנט)[/QUOTE]

תגובה של ילד בן שנתיים....כן אני שתול שלו ואני מנסה לקדם אותו וכל מה שאמרתי זה שקרים. מזל טוב עלית עלי
@the Raccoon תחזור לגנון עם הקללות שלך. ראוי למישהו עם רמת משכל כמו שלך

בוא תסביר איפה נופלות השטויות בסגנון *אני בילדר טיפש* לדיון פה ?
אז יש לו היקף 50 בזרוע והוא מכין מתחרים שגם להם יש היקף חמישים. זה הופך אותו ללא נוכל ?

או שאתה טרול או שאתה בילדר מפגר. העולם הזה שלכם פשוט מגעיל ומביא לי עצבים אני מצטער

אז יש לו היקף 50 בזרוע והוא מכין מתחרים שגם להם יש היקף חמישים. זה הופך אותו ללא נוכל ?

או שאתה טרול או שאתה בילדר מפגר. העולם הזה שלכם פשוט מגעיל ומביא לי עצבים אני מצטער

תגיד יא עילג, אני ציינתי בפוסט למעלה שאין קשר למראה שלו או לאיך שהוא מאמן. לא יודע מאיפה הבאת את זה. ציינתי מהמקורות שאני מכיר ויש לא מעט שהוא לא רימה אותם. העולם שלי? אני לא בילדר ילדון. תחזור לבית הספר

מזה משנה ההגיון ? יש סחורה שצריך להעיף איך fire אמר זה הכל ביזנס.
מבין שהכל עסקים.
אבל יש כאלו שלא ידחפו כל שטות ויש כאלו שמה שתיקח יותר טוב.
לאלו שלא דוחפים יהיו לקוחות חוזרים.
לאלו של "כמה שיותר יותר טוב" - או שמי שחוזר אליו אהבל,או שמתחלפים.
כל אחד נהיה עכשיו יועץ תזונה. רק להציץ בפייסבוקים של אותם אנשים: קידום מכירות של חלבונים, גיינרים, "שורפי שומן".. פשוט בדיחה. אני לא אתפלא אם מבשלים את החומרים ואת האבקות באותו מטבח.
ברגע שהמכסה הויאל התפוצץ לפרצוף של הבחור נראה לי היה אפשר להבין שיש פה בישול ביתי ומאוד גרוע

במבה הכל זה בישול ביתי זה שקרוא לבית מעבדה לא באמת הופך אותה למעבדה. כן אותו אחד ממלא את כל הבקוקים בבית חוסר סטיריליות מוחלט סוגר את הפקקים בעצמו לא חסר לו פדיחות

במבה הכל זה בישול ביתי זה שקרוא לבית מעבדה לא באמת הופך אותה למעבדה. כן אותו אחד ממלא את כל הבקוקים בבית חוסר סטיריליות מוחלט סוגר את הפקקים בעצמו לא חסר לו פדיחות
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה?

תהיה רגוע. אנשים מסריחים יש בכל מקום. גם בין החבר'ה שלך בהרקולס שעד לפני כמה חודשים ג'עג'עו על 250kg דדליפט ופתאום מעיפים 300+ לחזרות ומספרים "אני טבעי עחי"...

תהיה רגוע. אנשים מסריחים יש בכל מקום. גם בין החבר'ה שלך בהרקולס שעד לפני כמה חודשים ג'עג'עו על 250kg דדליפט ופתאום מעיפים 300+ לחזרות ומספרים "אני טבעי עחי"...
יש רגעים שאני מנסה לעזור לאנשים מהרקולס, מטוב ליבי... כדי שלא יזיינו את עצמם, לצערי רובם עם הראש תקוע עמוק בתחת, לא אציין שמות... חושבים שבגלל הגיל הם יודעים יותר

אגב,ה300 נמשך טבעי באמת.

יש טיפה הבדל בין להונות כספית אנשים בהיקף מאוד גדול, לבין סתם לא לכבד אנשים/ את עצמך

יש רגעים שאני מנסה לעזור לאנשים מהרקולס, מטוב ליבי... כדי שלא יזיינו את עצמם, לצערי רובם עם הראש תקוע עמוק בתחת, לא אציין שמות... חושבים שבגלל הגיל הם יודעים יותר

אגב,ה300 נמשך טבעי באמת.
אנשים מהרקולס ממש לא צריכים עזרה ואף אחד לא תקוע עם הראש בתחת,ועוד מלפני שידעת מה זה זריקה של טסט רוב החברה שם מספונסרים מאחד האנשים התותחים בארץ אם לא הכי תותח (בעיני) אז אל תחשוב שאתה מאיר את עיניהם עם דברים שהם לא ידעו,דבר אחד אני יכול להבטיח לך זה שאם תמשיך לנסות ״לעזור״ להם הם לא יהיו נחמדים איתך, החברה הרוסים והישראלים שם לא אוהבים להתערבב עם כל אחד שפתאום צץ להם שם וזה יגמר מבחינתך לא הכי נעים

ממש חבורת עבריינים כל מפתחי הגוף.
אני לא מבין, מה הקטע של זה?
יאללה מתאמנים עושים סייקלים מה אתם מתעסקים בקקה

אנשים מהרקולס ממש לא צריכים עזרה ואף אחד לא תקוע עם הראש בתחת,ועוד מלפני שידעת מה זה זריקה של טסט רוב החברה שם מספונסרים מאחד האנשים התותחים בארץ אם לא הכי תותח (בעיני) אז אל תחשוב שאתה מאיר את עיניהם עם דברים שהם לא ידעו,דבר אחד אני יכול להבטיח לך זה שאם תמשיך לנסות ״לעזור״ להם הם לא יהיו נחמדים איתך, החברה הרוסים והישראלים שם לא אוהבים להתערבב עם כל אחד שפתאום צץ להם שם וזה יגמר מבחינתך לא הכי נעים

אם אני מבין נכון מה שאתה בעצם אומר שבהרקולס יש אדם שמוכר לכולם וזה הטריטוריה שלו והוא לא אוהב שמשתינים שם כלבים אחרים?

כי לא ממש הצלחתי להבין את התגובה הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית