ואז הוא מגיע ל 0% שומן גם.שלושה סטים כפול שמונה חזרות של כיווץ השריר ועצירת הנשימה עד כשל? יש מצב שהמותניים נהיות צרות כי המתאמן פשוט מת?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואז הוא מגיע ל 0% שומן גם.שלושה סטים כפול שמונה חזרות של כיווץ השריר ועצירת הנשימה עד כשל? יש מצב שהמותניים נהיות צרות כי המתאמן פשוט מת?
והוא עדיין יותר אינטליגנט מכמה אנשים שאני מכיר 😛ואז הוא מגיע ל 0% שומן גם.
תנסה....איך בדיוק נכשלים בזה? זה כיווץ בסה"כ לא?
ניסיתי, הכיווץ משתחרר לאט לאט.. אבל במילא אתה מוגבל בזמן כי אתה לא נושם חחתנסה....
אני נכשל בכיווץ הרבה לפני הנשימה
תשמור על הכיווץ חזק!ניסיתי, הכיווץ משתחרר לאט לאט.. אבל במילא אתה מוגבל בזמן כי אתה לא נושם חח
תוך כמה זמן זה יעשה לי בטן שטוחה עם קוביות?אז ככה :
0)מכניסים אוויר לראות .
1) מוציאים את האוויר החוצה מהראות + מכווצים את הדיאפרגמה (מכניסים את הבטן חח) באותו הזמן .
2) מחזיקים במצב הזה חמש שניות .
3) נושמים אוויר ומוציאים את הבטן באותו הזמן .
טעות נפוצה - אנשים מכניסים אוויר לתוך הראות בזמן שהם מנסים לכווץ את הבטן - לא !!! להפך,עוד פעם - מכניסים את הבטן לאט לאט כאשר מוציאים את האוויר . קראתי איפשהו גם שכיווץ של התחת באותו הזמן עוזר .
משהו כמו 15 חזרות מספיק 😃 ,פעמים בשבוע .
תוך כמה זמן זה יעשה לי בטן שטוחה עם קוביות?
אה אז למה אני צריך את התרגיל הזה, אני אשתה עפקה ויהיו לי קוביותיש אפקות לניפוח קוביות ,לשתות פעמיים בשבוע (עדיף לפני שירותים).
אה אז למה אני צריך את התרגיל הזה, אני אשתה עפקה ויהיו לי קוביות
טוב שאמרת לי, כי אני לא רוצה לגדול יותר מדי. אבל רגע, 15 חזרות זה היפרטרופיה או חיטוב? כי אני רוצה חיטוב, אולי עדיף 16 חזרות?זה מסוכן,אתה תתנפח יותר מדי בקוביות ולא תוכל להוריד,ואז תהיה בודיבילד כל החיים ... מסוכן ,עדיף לעשות וואקום .
טוב שאמרת לי, כי אני לא רוצה לגדול יותר מדי. אבל רגע, 15 חזרות זה היפרטרופיה או חיטוב? כי אני רוצה חיטוב, אולי עדיף 16 חזרות?
אני אחד מהם נכון? 🙁והוא עדיין יותר אינטליגנט מכמה אנשים שאני מכיר 😛
אמרתי אנשים.... 😛אני אחד מהם נכון? 🙁
נו? איש אחד, מכאן והלאה ( מתחילים ב 2 ) זה עובר לאנשים, שני אנשים, שלושה אנשים, ארבעה אנשים וכו׳ וכו׳.אמרתי אנשים.... 😛
אני הבנתי, את פשוט עוד לא יודע את זה, אתה הוא זה שלא הבין.אתה יודע לספור עד 4, זה כבר מוכיח חוכמה מרובה. זה כנראה לא אתה.
זה שלא הבנת את העקיצה של "אמרתי אנשים" - את זה נשים בצד.
למה זה יעזור ? מה זה יעשה לבטן שלי ?אז ככה :
0)מכניסים אוויר לראות .
1) מוציאים את האוויר החוצה מהראות + מכווצים את הדיאפרגמה (מכניסים את הבטן חח) באותו הזמן .
2) מחזיקים במצב הזה חמש שניות .
3) נושמים אוויר ומוציאים את הבטן באותו הזמן .
טעות נפוצה - אנשים מכניסים אוויר לתוך הראות בזמן שהם מנסים לכווץ את הבטן - לא !!! להפך,עוד פעם - מכניסים את הבטן לאט לאט כאשר מוציאים את האוויר . קראתי איפשהו גם שכיווץ של התחת באותו הזמן עוזר .
משהו כמו 15 חזרות מספיק 😃 ,פעמים בשבוע .
למה זה יעזור ? מה זה יעשה לבטן שלי ?