הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ extrapower

תן לי לנחש הציעו לך אותה בממש זול ?
הבחור שהכין את זה זה הייצור הראשון שלו
יותר מכך הוא פעיל כאן בפורום ליצן אמיתי אין לו שמץ מה הוא עושה.
סיפרו לי עליו הרבה לא אמין בקיצור.

עוד מוצר שמיוצר בארץ ונראה מפחיד להשתמש בו
דווקא הרבה מוצרים בארץ הם בסדר גמור
בלאק, mxp וכו
הבעיה לא עם זה שזה מהארץ, אלא עם זה שהיצרן אהבל

רוב הוורמודגה והראדגה שרצים בארץ נוצרו בארץ (לצורך העניין קוד לא פועל באתר)

המחיר מצחיק כי מי שמייצר את החומר הזה הוא ליצן מטומטם שחושב שהוא איזה ראש קרטל לייצור חומרים במזה״ת ...אל תתקרב לזה אלא אם כן אתה הבחור בעצמו שפתח עוד פרופיל פקטיבי מתוך 20 שיש לו גם פה וגם בעוד מקומות.....חבל שאין פה פורום גם לאנשים עם בעיות פסיכיאטריות אולי היו עוזרים לו קצת

הכל אפשר להשיג במחיר מצחיק
ולגביי SQS
עיצוב נורא יפה, אבל אין תיעוד בחו"ל לחברה, אז אני מניח שזה שטות, אף אחד לא מכיר אותה

ולגביי קרטל, בוטן, אנחנו בישראל
לא כל מי שמייצר ומוכר בכמות קטנה כדי לסגור את החודש צריך להיות קרטל

כמו שלא מי שיגדל ירוק וימכור כח אין לו כסף לאוכל לא יתיימר להיות קרטל... סך הכל מנסים לשרוד חחח

ולגביי SQS
עיצוב נורא יפה, אבל אין תיעוד בחו"ל לחברה, אז אני מניח שזה שטות, אף אחד לא מכיר אותה

כמו שלא מי שיגדל ירוק וימכור כח אין לו כסף לאוכל לא יתיימר להיות קרטל... סך הכל מנסים לשרוד חחח
נכון!!!!! סעומו המדינה הזאת!!!
@Eyal שמור לי דירה לידך'!!!

ולגביי SQS

התעודות של החברה נמצאות באתר שלה (SQS) .... והתיעוד והרישום של התעודות עצמם אמור להימצא ב :

http://www.amed.md/?go=page&p=28

http://sqs-lab.com/

מה שכן מצאתי שם זה : רישום החברות לתרופות שם הוותיקות יותר .... באלקאן , וורמודזה, באייר, טבע, פייזר.
הנחה שלי היא שמאחר והרישום ממש חדש שם ל SQS אז היא עדיין לא ברשימות האלו. לא כל כך ברור כל כמה זמן מתעדכן.

קבצים מצורפים

• CLASS AE 04032015.xls
    KB 725 · צפיות: 75
  • Clasificatorul_20_02_2015.xls
    3.1 MB · צפיות: 134
איזה חברה רפואית מייצרת ויאלים של 10 מ״ג עם פקק flip-off מזוייף?? מספיק כבר עם החרטות האלה

מנסה להתעלם מההערות הטיפשיות שלך .... אבל בשביל הכיף נענה לך ככה פעם אחת שלא תרגיש מקופח....

@MethylDaniel

קבצים מצורפים

• Organon Deca.JPG
    Organon Deca.JPG
    KB 35.4 · צפיות: 161
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית