הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל שלישי ייעוץ

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אז זה סייקל שלישי שלי לאחר שני סייקלים קלים מאוד ומאז שעשיתי אותם עבר יותר משמונה חודש ,
סייקל חלש של 500 כל שבוע אנטט פיתחתי בעיית אקנה כתוצאה מי זה החלטתי הפעם לקחת משהו כזה :
בולדנון 500
סוסטנון 500
ודקה קצר 250
הדקה כנראה יעשה לי פצעים אני מקווה שלא הרבה ... אם מישהו חושב אחרת אשמח לחוות דעת ,
משקל 73 קילו , גובה 1.79 מטר ,
זה צריך להיות סייקל מסה מן הסתם ,
ועוד דבר מאוד חשוב כנראה החומרים שלי יהיו משני חברות :
Vertex ,
וורמוג'ה רציתי לדעת אם מישהו יודע לגבי זיופים או שהוא כן ממליץ על זה ,
אשמח לתשובות תודה רבה במיוחד על האם זה זיוף כי זה מסוג הדברים שהכי מטרידים אותי בחומרים בארץ ואני באמת לא יודע להבדיל .

ראשית, לפי היחס משקל גובה שלך כל החומרים שהעלית כאן לא מתאימים לך למרות שזה סייקל שלישי שלך.
בכל אופן אם תרצה להמשיך עם החומרים הייתי ממליץ לך להשאר רק על טסט. ולהוסיף אוראלי קצר. לדוגמת דיבול. שיעלה אותך קצת במשקל לשבועות הראשונים ואז להפסיק. סוסטנון לא יפתור לך את בעיית האקנה מאשר טסט אנטט.כי טסט זה טסט. האסטרים בסוסטנון שונים ככה שזה לא משנה ולכן בעיות האקנה בסוסטנון יכולות להופיע מאוחר יותר.
בולדנון לא ייתן לך כלום חבל כל הכסף שמור אותו ל PCT טוב. במיוחד במינון של 500.

אני מאמין שיש פה בעיה אחרת של שמירה על תוצאות. עדיף לך לא להכנס לסייקל אם אתה לא תשמור על התוצאות. -> תזונה טובה, אימונים עצימים.

לגבי החומרים שציינת שתיהם מעולים רק אתה צריך למצוא ספק אמין. מישהו שאתה באמת יכול לסמוך עליו.
הייתי ממליץ לך להשתמש ברפואי.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה omernono ,
אשמח אם עוד אנשים יגיבו זה חשוב לי ובמיוחד לגבי האם vertex זה חברה טובה מישהו שמע על זה ?,
ואיזה המלצה על מנת לבדוק את איכות החומר אני מאוד ישמח ,
תודה רבה

לא יודע מי זה וורטקס.....
אקנה זו תופעה נפוצה. ככל שתעלה במינונים כך יתגברו תופעות הלוואי. תמצא את המינון האידיאלי. במקרה של סטרואידים לרוב
MORE IS BETTER לא תופס. המטרה שלך היא להרגיש כמה שיותר טוב במהלך הסייקל בכדי שהגוף שלך יגיב.
במידה ואתה מתכנן סייקל ארוך טווח תוותר על אוראלים - זה מעמיס על הכבד ובסופו של דבר יחליש אותך. אם זה סייקל של מסה קצר וזהו אז אוראלי כמו דיבול \ אנאדרול \ M1T מתאים, רק שאיתם יבואו עוד תופעות לוואי.
לגבי החומרים - מניסיוני , יש חומרים, או יותר נכון מותגים ברמה נמוכה שהשמנים שלהם ורמת הייצור שלהם כזאת נמוכה שהגוף מתכסה בפצעים מזה.

לגבי וורמודזה - יש זיופים בארץ ויש מקורי. יש אולי דילר וחצי שמסוגל להשיג - תמצא אותו. באופן אישי אני משתמש בוורמודזה מקורי ומאוד מאוד מרוצה. כרגע על סוסטנון וטרן הקסה. לוודא אם המוצר מקורי זה קל - יש על הבקבוק קוד לבדיקה, קח אותו ובדוק באתר של וורמודזה.
אופציות נוספות זה ללכת על חומרים ברמה של פארמה כמו טסט של באייר \ סוסטנון של אורגנון \ באלקאן פארמה . היחיד ממה שציינתי מהפארמה שניתן לבדוק אמינות זה הבאלקאן כי גם להם יש קוד לבדיקה. לבאייר יש זיופים בארץ, אבל אתה קונה מבית מרקחת יהיה בסדר.

לא יודע מי זה וורטקס.....
אקנה זו תופעה נפוצה. ככל שתעלה במינונים כך יתגברו תופעות הלוואי. תמצא את המינון האידיאלי. במקרה של סטרואידים לרוב
MORE IS BETTER לא תופס. המטרה שלך היא להרגיש כמה שיותר טוב במהלך הסייקל בכדי שהגוף שלך יגיב.
במידה ואתה מתכנן סייקל ארוך טווח תוותר על אוראלים - זה מעמיס על הכבד ובסופו של דבר יחליש אותך. אם זה סייקל של מסה קצר וזהו אז אוראלי כמו דיבול \ אנאדרול \ M1T מתאים, רק שאיתם יבואו עוד תופעות לוואי.
לגבי החומרים - מניסיוני , יש חומרים, או יותר נכון מותגים ברמה נמוכה שהשמנים שלהם ורמת הייצור שלהם כזאת נמוכה שהגוף מתכסה בפצעים מזה.

לגבי וורמודזה - יש זיופים בארץ ויש מקורי. יש אולי דילר וחצי שמסוגל להשיג - תמצא אותו. באופן אישי אני משתמש בוורמודזה מקורי ומאוד מאוד מרוצה. כרגע על סוסטנון וטרן הקסה. לוודא אם המוצר מקורי זה קל - יש על הבקבוק קוד לבדיקה, קח אותו ובדוק באתר של וורמודזה.
אופציות נוספות זה ללכת על חומרים ברמה של פארמה כמו טסט של באייר \ סוסטנון של אורגנון \ באלקאן פארמה . היחיד ממה שציינתי מהפארמה שניתן לבדוק אמינות זה הבאלקאן כי גם להם יש קוד לבדיקה. לבאייר יש זיופים בארץ, אבל אתה קונה מבית מרקחת יהיה בסדר.
יש לך 3 ניחושים של מי וורטקס lol

• פותח/ת השרשור
דניאל אם אתה יודע ויכול לעזור לגבי ידע כללי אני מאוד ישמח אפילו בפרטי , כי זה נראה שאתה יודע בבקשה
הייתי מאוד רוצה לדעת של מי זה וורטקס והאם זה טוב , אני לא מעונין לקנות זבל ולהכניס אותו לגוף שלי .

דניאל אם אתה יודע ויכול לעזור לגבי ידע כללי אני מאוד ישמח אפילו בפרטי , כי זה נראה שאתה יודע בבקשה
הייתי מאוד רוצה לדעת של מי זה וורטקס והאם זה טוב , אני לא מעונין לקנות זבל ולהכניס אותו לגוף שלי .
*בנתיים* זה פועל
אם זה מרגיע אותך 😃

• פותח/ת השרשור
האמת שזה לא כל כך מרגיע והייתי שמח לפירוט בפרטי אבל הבנתי כבר תודה רבה על התשובה שכן נתת 😃

אז זה סייקל שלישי שלי לאחר שני סייקלים קלים מאוד ומאז שעשיתי אותם עבר יותר משמונה חודש ,
סייקל חלש של 500 כל שבוע אנטט פיתחתי בעיית אקנה כתוצאה מי זה החלטתי הפעם לקחת משהו כזה :
בולדנון 500
סוסטנון 500
ודקה קצר 250
הדקה כנראה יעשה לי פצעים אני מקווה שלא הרבה ... אם מישהו חושב אחרת אשמח לחוות דעת ,
משקל 73 קילו , גובה 1.79 מטר ,
זה צריך להיות סייקל מסה מן הסתם ,
ועוד דבר מאוד חשוב כנראה החומרים שלי יהיו משני חברות :
Vertex ,
וורמוג'ה רציתי לדעת אם מישהו יודע לגבי זיופים או שהוא כן ממליץ על זה ,
אשמח לתשובות תודה רבה במיוחד על האם זה זיוף כי זה מסוג הדברים שהכי מטרידים אותי בחומרים בארץ ואני באמת לא יודע להבדיל .
NPP הוא לא אנדרוגני באופן יחסי (לטסט למשל) ואין סיבה שיגרום לאקנה יותר מטסט למשל. מצד שני הוא מצטיין בהיקשרות לרצפטור ולכן ההתאוששות מסייקל ננדרולון קשה יותר. מעבר לכך כפרוגסטרין הוא מאלה המביאים לרוב לעלייה ברמות הפרולקטין כך שרצוי שתחזיק דופאמין אגוניסט כדוסטינקס או ברומוקריפטין ביחוד שאינך מנוסה בשימוש בסטרואיד.
מעבר לכך, לא ציינת דבר על שימוש בפרגניל במהלך הסייקל או על PCT, אני מאוד מקווה שאתה מסודר בעניין הזה.
Vertex די חדשה בשוק ולמעשה אין עדיין מספיק ביקורות עליה. לגבי הוורמודג', סביר שהוא לא מקורי, זה לא אומר שהוא לא עובד.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התגובה לא ציינתי פיסיטי ופרגניל כי זה מובן מעליו בשבילי ובקטע הזה אין מה להסתבך אני יודע את המינונים וכל מה שאני צריך לקחת ,
לגבי כל מה שאמרת לפני זה לא כל כך הבנתי כי המון מוסגים חדשים לי בסוף אני הולך על כזה דבר :
500 סוסטנון
500 בולדנון
250 דקה קצר ,
רק הסוסטנון זה של חברת ראג'ה כל השאר וורטקס אשמח לדעת מה אתה חושב ובמידה וצריך לעלות תמונות אז אני יעשה את זה ואם אתה חושב על משהו ספציפי ממה שאמרת מקודם אשמח לדעת לגבי הסייקל הנוכחי ולגבי הראג'ה הזה מה אתה אומר ,
תודה רבה טום

קודם כל תודה רבה על התגובה לא ציינתי פיסיטי ופרגניל כי זה מובן מעליו בשבילי ובקטע הזה אין מה להסתבך אני יודע את המינונים וכל מה שאני צריך לקחת ,
לגבי כל מה שאמרת לפני זה לא כל כך הבנתי כי המון מוסגים חדשים לי בסוף אני הולך על כזה דבר :
500 סוסטנון
500 בולדנון
250 דקה קצר ,
רק הסוסטנון זה של חברת ראג'ה כל השאר וורטקס אשמח לדעת מה אתה חושב ובמידה וצריך לעלות תמונות אז אני יעשה את זה ואם אתה חושב על משהו ספציפי ממה שאמרת מקודם אשמח לדעת לגבי הסייקל הנוכחי ולגבי הראג'ה הזה מה אתה אומר ,
תודה רבה טום
בנוגע לחומרים, דווקא בגלל שציינת את Vertex, שאת המקורות שלה אני די מכיר, אני מניח שהוורמודג' למרות שהוא לא מקורי, כנראה עובד.

• פותח/ת השרשור
בנוגע לחומרים, דווקא בגלל שציינת את Vertex, שאת המקורות שלה אני די מכיר, אני מניח שהוורמודג' למרות שהוא לא מקורי, כנראה עובד.
ולגבי חברה שנקראת RADJAY כי את הסוסטנון בסוף הבאתי מהפ ולא מוורמודג ,
תודה רבה על התשובות באמת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית