הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרשמה ללימודים

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
שלום חברים.
אני כרגע מתאמן קרוב לשנתיים ועשיתי דרך הצבא את הקורס של מדריכי חדר כושר והתעסקתי בתחום בשנה האחרונה.
אני משתחרר בסוף חודש הבא וממש רציתי לעבור גם את הקורס האזרחי, גם כדי לעבוד בזה בעתיד וגם (בעיקר) ללמוד בשביל עצמי ובאמת להבין הכל לעומק כי אני מכור רציני.
עכשיו אני בדילמה לאיפה להירשם. הציעו לי שלוש מקומות: ווינגט/ השלוחות שלהם, בית הספר למקצועות הספורט והאוניברסיטה הפתוחה ברעננה(גר בסביבות כפר סבא).
ממש חשוב לי להגיע למקום הכי איכותי מבחינת מרצים, שיעורים ובכללי הכל.
אני מבין שאולי לא תוכלו לומר לי את זה בפורום בפומבי מסיבות של עסקים,פירסום וכו' אבל אני ממש אשמח אם תוכלו להמליץ לי בהודעות פרטיות מהנסיון שלכם.

נ.ב לא ידעתי ממש באיזה תת פורום למקם את השאלה...אבל זה הכי קרוב לאימונים נראה לי P=

ממש תודה רבה מראש ויום טוב! 😃

תרשום בחיפוש "מדריך חדר כושר" - כבר היו על זה די הרבה נושאים.

אם לא תמצא משהו שרלוונטי לשאלות שלך אז נשתדל לענות.

עשית תקורס בוינגיט לכן לדעתי בוינגיט יוותרו ללך על מספר גדול יותר של חלקים מהקורס(הריי כבר עשית אותם)

אני למדתי בוינגייט אז אני יכול לתת לך חוות דעת ספיציפית על וינגייט,
תראה המרצים הבכירים שמה ברמה גבוהה אבל יש שם גם הרבה מרצים פח, סך הכל הקורס טוב וברמה טובה אבל חשוב לי לציין כי יש הרבה אנשים בפורום שלא יודעים את זה, קורס מדריכי חדר כושר לא מלמד על אימוני כוח או על באדיבילנדינג זה קורס בסיסי שמלמד על גוף האדם על תורת התנועה ובעיקר על בריאות, על עבודה עם חולים ואנשים עם פציעות. כל מה שמעבר זה התמחויות יש גם קורס מאמנים בכירים לפיתוח גוף וכו' אם אי פעם באמת תרצה להתמחות במשהו ספציפי.
מקווה שעזרתי ובהצלחה!

• פותח/ת השרשור
ממש באיחור אבל ממש תודה לכל מי שהגיב D=
החלטתי בסוף לחכות עד יולי לקורס שמסתדר לי עם הדרכי הגעה (בווינגט לפי המלצתכם והמלצת עוד הרבה שדיברתי איתם).
שיהיה המשך שבוע טוב P=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית