הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים ונפיחות אחרי הזרקה ראשונה

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
ביום ראשון התחלתי סייקל עם זריקה של טסט אנטט ופרופ ומאז אני מרגיש כאבים בחלק העליון של הישבן/תחתון של הגב וגם יש לי באיזור נפיחות. מיום ראשון עשיתי עוד שתי זריקות אחת של קצר ואתמול של הארוך בצד השני של הישבן ואני לא מרגיש כאבים. מה עושים עם הנפיחות והכאב? זה כבר מיום ראשון ומפריע לי גם להתאמן

אדריאנו שים לב לכל תגובה שאתה מריץ בחיפושים בסופה יש תאריך שנכתב
וגם בסוף הפוסט יש הערה צהובה ענקית שהפוסט ישן .
בוא ניראה אותך אם הבנת מה אמרתי
איזה שנה התגובות כאן בפוסט ?
סתכל על אחת מעל התגובה שלך

נערך לאחרונה:
שים תגיד למה אתה לא יודע לענות לעיניין ?
כל דבר אתה הופך להלצה או לסטלבט על חשבון מישהו , תבדוק עם יש סטרואיד לפיתוח שרירי המוח , ולא הגוף !!

כל דבר אתה הופך להלצה או לסטלבט על חשבון מישהו , תבדוק עם יש סטרואיד לפיתוח שרירי המוח , ולא הגוף !!

הוא מנסה להקליל את העובדה שאתה מקפיץ פוסטים מתקופת השלטון הבריטי.

אם לא הזרקת לפני אף פעם, יכולים להיות כאבים בזריקות הראשונות. תשים לב שאתה מחמם את השמן ל37 מעלות,מזריק בצורה איטית ועמוק לשריר רפוי.
כמובן יכול להיות שלא עבדת בצורה סטרילית או שחומר שלך לא איכותי וקיבלת זיהום.

פעם הבאה פשוט תפתח פוסט חדש.

בגלל החומר השומני, נוצרת "גולה" במקום ההזרקה, וזה יכול לכאוב עד 3 ימים, בעיקר בזמן הפעלת שריר, או הליכה.
הכאב התקין אמור להחלש מהיום ה-2 ואילך.

אם הכאב הולך ומתגבר מהיום ה-2, מופיע אדמומיות או נפיחות שגדלה, זה כבר עדות לדלקת שמצריכה טיפול בצפוויט (cefovit/ceforal1000 ) מ"ג פעמים ביום, ל-5 ימים.

כדאי להזריק כל פעם ללחי ישבן שונה, ושווה לנסות להזריק ברגל, יש אנשים ששם פחות רגישים מהטוסיק.

כמובן כדאי לוודא שאתה מבצע את ההזרק נכון, מזריק עם מחט כחולה ולא ירוקה או כתומה (כן תשאב עם מחט ירוקה, אבל את ההזרקה תעשה עם מחט כחולה), את הזריקה מכניסים מהר ובבת אחת לעכוז או רגל ולא לאט לאט.

זאת לא תגובה אלרגית.

תגובה אלרגית זה משהו אחר לגמרי... זה גורם לגרד, צריבה, פריחה ועשוי גם להתבטא בקוצר נשימה, סחרחורות,עילפון.
זאת תגובה נורמלית לזריקה של חומר שומני, למעט מקרה חריג שפירטתי לך בהודעה קודמת
זה יכול להגיע למצב מסכן חיים, בטח ובטח אלרגן שזה שמן וקשה להוציא מהגוף בשונה ממאכלים שחולפים לאחר כמה שעות

טוב ואחריי שכתבת את זה .. ועפת על עצמך .
מה נעשה עכשיו כשאני הגיד לך זה לא בדיחה והאנשים האלה כבר לא עימנו .
תכתוב עליהם מה שאתם רוצה תבדוק הם פשוט לא יענו יותר .

טוב ואחריי שכתבת את זה .. ועפת על עצמך .
מה נעשה עכשיו כשאני הגיד לך זה לא בדיחה והאנשים האלה כבר לא עימנו .
תכתוב עליהם מה שאתם רוצה תבדוק הם פשוט לא יענו יותר .
איך אתה יודע שהם מתו?

מה אתה הבנת מזה אחשלי?
סתם עקיצה לבן אדם שהקפיץ פוסט לפני 5 שנים , שיפחד קצת ממה שהוא עושה ,
כי פוסט שעבר שהוא אעלה שאל "מה אנחנו חושבים על להתחיל סייקל" .
במקרה שלו כולם שללו בקיצוניות .
אז אחריי זה הוא עזב את הפוסט שהזהירו אותו והקפיץ חבר'ה שניראים לו מדברים יותר "פתוח" ושאל אותם אם זה בסדר שקצת כואב לו הזריקה הראשונה , כאילו עלינו שהזהרנו הוא דילג וכבר הזריק .
אז היחס שלי אליו כבר לא הסברה רק ליגלוג כי גם ככה אין מה להשקיע יותר מידי מחשבה בו , הוא לא באמת מתייחס .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית