ייעוץ בנזיל אלכוהול ומים סטריילים.

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
היי אני עושה מחר סייקל של טסט דקה ובולדנון עכשיו הרבה הציעו לי להכניס את הפרגניל בסוף בשתי זריקות של 2500 כל אחת ואני חושב שיותר בטוח לעשות כל שבוע אחרי השבוע השני של 225 ,
עכשיו מים בקטריאסטים (או איך שזה לא נקרא ) לא הצלחתי להשיג בשום מקום והרבה לא מבינים על מה אני מדבר ופשוט נותנים לי מים סטריילים ,
רציתי לעשות את המים בעצמי עכשיו השאלה היא כזו :
1. האם ניתן לקנות מים סטריילים ובנזיל אלכוהול בבית מרקחץ ללא מרשם ובצורה פשוטה ?,
2. איך זה אמור להיראות מים סטריילים ואיך אמור להיראות הבנזיל אלכוהול בדיוק על מנת שאני ידע מה מביאים לי ומה בדיטק צריך להיות רשום על זה ,
תודה רבה
😃

יש אמפולות מכונות של מים בקטריוסטטים, פשוט תביא תנוה לבית מרקחת ותבקש שיזמינו לך, תוך שבוא ההזמנה מגיעה, מצרכיה מרשם רופא, אך אני אנפיק לך אם תרצה בחינם.

https://images.mooremedical.com/450x450/82965_06-07.jpg

יניב אני לא יכול לשלוח הודעות בפורום. אם אתה רואה את זה אשמח אם תשלח לי הודעה פרטית. אני זקוק למים בקטריוסטטים
תודה

ממה שאני יודע
בכל הנוגע למים בקטריוסטטים
יש מעט מאוד רוקחים שיבינו מה אתה רוצה גם אחרי שתציג תמונה (מניסיון אישי)
אף רוקח לא יזמין לך לפני שתציג מרשם!! גם מים סטריליים דיי קשה להשיג בלי מרשם
חשוב לשים לב: במידה ותחליט ללכת על מים סטריליים ובנזיל אלכוהול בנפרד,יש לא מעט רוקחים שיתנו לך מים סטריליים לאינהלציה
אלה לא מים שמיועדים להזרקה! תבקש מים סטריליים להזרקה.
בנזיל אלכוהול לא מוכרים בבתי מרקחת

נערך לאחרונה:
אין לי בעיה להשיג מרשם. אני לא יודע מה צריך להיות רשום בו. במחשב של קופת חולים וברשימת התרופות אין דבר כזה מים בקטריוסטטים. אז מה אמורים לרשום? תודה

אני יכול לרשום לך איך יראה המרשם,זה לא יעזור אלא אם כן הרוקח יהיה נחמד להזמין לך, וזה תהליך שיכול לקחת שבוע שבועיים, תלוי בספק שלו.

BACTERIOSTATIC WATER FOR INJECTION 10 ML AMP,
0.9% SODIUM CHLORIDE
BENZYL ALCOHOL 0.9%
FOR I.V / I.M USE
1 O.P X

אני אשתדל עוד השבוע לגשת לבית מרקחת שבהסדר עם המרפאה, ולבקש ממנו להזמין כמות של ויאלים סטריליים שבהם יוכל הרוקח להכין את המים הבקטריוסטטים, ככה שמי שירצה יוכל לפנות אלי ואוכל לשלוח לו אמפולות סטריליות עם מים בקטריוסטטים הביתה, במחיר עלות+משלוח.

זה מהיום למחר. יש בית מרקחת בבית דגן שעושה הכנות כאלה.
אם תזמין בבית מרקחת פרטי, הם ישלחו את המרשם לשם ויום אחרי זה יגיע אליך.
אם תיסע לשם ישירות, יכינו לך במקום.

למה אתם משתגעים , כבר רשמתי פה בעבר שאפשר להכין לבד , פשוט תזמינו בנזיל אלכוהות מאיביי שזה חוקי לגמרי ומים להזרקה סודיום כלוריד 0.9

מדינת חלם - באיזו מדינה מתוקנת צריך מרשם למים עם אלכוהול?
גם לקנות וודקה בקיוסק צריך מרשם? אלכוהול 97% דורש מרשם?
מזכיר לי שבארה"ב נותנים לילד בן 18 להחזיק RPG בבגז' (בצבא) אבל לשתות אלכוהול אסור עד גיל 21.

מדינת חלם - באיזו מדינה מתוקנת צריך מרשם למים עם אלכוהול?
גם לקנות וודקה בקיוסק צריך מרשם? אלכוהול 97% דורש מרשם?
מזכיר לי שבארה"ב נותנים לילד בן 18 להחזיק RPG בבגז' (בצבא) אבל לשתות אלכוהול אסור עד גיל 21.
מותר להיות שחקנית פורנו, אבל עד גיל 21 שלא יהיה בתסריט אלכוהול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית