הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה יתאים לכו וסיובלת לב ריאה

yuval1997

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
10
13
2
איזה סייקל מתאים אם השאיפה שלי היא להתחזק לשפר את הסיבולת? ולא דווקא לקבל נפח אין לזה חשיבות בשבילי

מה לעזעזל קורה פה ..ילדים בני 17 מחפשים לעשות סיקלים ..אתם יודעים שסיקל בגיל כזה יסגור לכם את הסכוסים מה שיעצור לכם את הגובה יכווץ לכם את הביצים וישבית אותם כמעט תוטאלי לתקופה ארוכה ביחד עם שאר בלוטות ותפקודים בגוף ועוד 7מיליון בעיות...רראאאבק בגיל 17 אתה יכול לשבור בלוק בנין עם אך שהזין עומד ..כל חודש קופץ במשקלים כמו מטורף והתאוששות של בטריה של טלפון .גיל 17 ההיתי מתאמן שעההוחצי משקולות מרביץ 2אימונים רצופים איגרוף תאילנדי ועוזר לאמן את הקבוצה בדרך הביתה מרביצים לאפה עם קולה מגיע הביתה מפרק את המקרר בבית של אמא .מתקתק אצל השכנה השרמוטה שלי מלמטה בשביל לזין ועם היא לא בבית משפשף פעמים לפני שהולך לישון .פאקין גיל 17 .חברה חאלס עם השיגעון אוכל טוב שינה אימונים כבד והכול פיקס.תגעיו לסוף ההתפתחות המינית והשלד ואולי תחשבו על סייקל בהדרכה נכונה .זה בדיוק כמו לאכול ל.ס.ד או לעשן גראס בגיל צעיר .כל דבר בזמן שלו

עוד כמה שנים טובות ועם באמת תצטרך פוש אחרי שניסת הכול לכוח וסיבולת ובקטנה אפשר לקחת האלוטיסטין אפדרין או טורינבול בכדור וזה גם זבל וזה רק אחרי שאתה תקוע בשיא במשקלים .רוצה יותר סיבולת תאכל עלים ירוקים תרד וכו.. ובי 12 וברזל זה יעזור לך לעביר יותר חמצן לשרירים . תאכל טוב זה המפתח ..מאור זרדז היה צוחק ההינו גומרים אימון ובגלל שאני לקטוז ינטולורנס אפילו חלבון יזולט עושה לי רע ההיתי מרביץ 2קופסאות טונה במים במיץ תפוחים ומריץ בבלנדר אחרי אימון ...

עוד כמה שנים טובות ועם באמת תצטרך פוש אחרי שניסת הכול לכוח וסיבולת ובקטנה אפשר לקחת האלוטיסטין אפדרין או טורינבול בכדור וזה גם זבל וזה רק אחרי שאתה תקוע בשיא במשקלים .רוצה יותר סיבולת תאכל עלים ירוקים תרד וכו.. ובי 12 וברזל זה יעזור לך לעביר יותר חמצן לשרירים . תאכל טוב זה המפתח ..מאור זרדז היה צוחק ההינו גומרים אימון ובגלל שאני לקטוז ינטולורנס אפילו חלבון יזולט עושה לי רע ההיתי מרביץ 2קופסאות טונה במים במיץ תפוחים ומריץ בבלנדר אחרי אימון ...

2 טונות בבלנדר עם מיץ תפוחים ?
שמע אתה אחד הדוחים , זה נשמע יותר מגעיל מהמשימה שהייתה להם במירוץ למליון לאכול דג מסריח כמו גופה .

2 טונות בבלנדר עם מיץ תפוחים ?
שמע אתה אחד הדוחים , זה נשמע יותר מגעיל מהמשימה שהייתה להם במירוץ למליון לאכול דג מסריח כמו גופה .

לי זה נשמע דווקא טוב..... נוסיף איזה 5 ביצים וכמה קציצות ופרוסת לחם שיפון, עגבניה , חסה... מסה

• פותח/ת השרשור
חחחחחח איזה באלגן בקיצור אם "השאיפה" שלי הוא כוח וסיבולת לב ריאה אז יש epo שלא לגמרי הבנתי מהזה אבל שזה מגביר את כמות החמצן שנכנסת לשריר ובולדנון שזה יותר פשוט להשיג נכון?

אתה לא קורא את מה שאתה צריך לקרוא.
אני אדגיש:
אתה בן 17! לך ללמוד! אל תדפוק את עצמל עם סייקל בגיל הזה!!

1425229320366.jpg
תמונה שלי מגיל 18 לפני 13 שנים לא פייל הייט בגיל הזה גם לא חיפשתי מסה חיפשתי את מה שאתה מחפש כוח מהירות וסיבולת עם תזונה טובה ואימונים אני בטוח שאתה יכוללהסיג גוף כזה או יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית