ייעוץ כיצד להעלים/להמנע מסימני מתיחה?

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
אני בכוונה רושם את האשכול בפורום סטרואידים ותרופות, כי אני מאמין שהאנשים שמתמשים חווים גדילה משמעותית במסה.

אני טבעי, מתאמן שעלה 13 קילו בסביב ה7 חודשים... והעור שלי באיזור החזה יד אחורית ממש נמתח וזה נראה ממש מגעיל :/
אני מעוניין לדעת איך אפשר להעלים אותם, או לפחות להימנע מחדשים?

האם צריך להיזהר גם שאני מתכוון לרדת במשקל ? או שהמתיחה נעשית בעיקר בעלייה ולא בירידה?

ס
אני בכוונה רושם את האשכול בפורום סטרואידים ותרופות, כי אני מאמין שהאנשים שמתמשים חווים גדילה משמעותית במסה.

אני טבעי, מתאמן שעלה 13 קילו בסביב ה7 חודשים... והעור שלי באיזור החזה יד אחורית ממש נמתח וזה נראה ממש מגעיל :/
אני מעוניין לדעת איך אפשר להעלים אותם, או לפחות להימנע מחדשים?

האם צריך להיזהר גם שאני מתכוון לרדת במשקל ? או שהמתיחה נעשית בעיקר בעלייה ולא בירידה?
ימני מתיחה מתרחשים רק בעת עליה מהירה במקשל, ועודף עור בירידה מהירה במשקל.

ניתן להקפיד על תפריט שעשיר בשומן איכותי כדי לצמצם את הסיכי להווצרות מתיחות, ובאלו שעדין נוצרות להפחית את היוזואליות שלהם ע"י שימוש במשחת "קלוקוט".
קלוקוט יעיל בעיקר לסימני מתיחה חדשים שתופסים אותם נוצרים, לסימני מתיחה ישנים ניתן לטשטש בלייזר, לקעקע, להשתזף ולקבלם באבה עם העוד כמה ק"ג שריר שהביאו אותם לעולם.

• פותח/ת השרשור
ס

ניתן להקפיד על תפריט שעשיר בשומן איכותי כדי לצמצם את הסיכי להווצרות מתיחות, ובאלו שעדין נוצרות להפחית את היוזואליות שלהם ע"י שימוש במשחת "קלוקוט".
קלוקוט יעיל בעיקר לסימני מתיחה חדשים שתופסים אותם נוצרים, לסימני מתיחה ישנים ניתן לטשטש בלייזר, לקעקע, להשתזף ולקבלם באבה עם העוד כמה ק"ג שריר שהביאו אותם לעולם.

מה זה קלוקוט ?
אז בירידה במשקל אני גם צריך להיזהר ? על אף שבבטן נכון לעכשיו אין ל סימני מתיחה... אני בגובה 167 בהיקך טבור של בערך 90

קבצים מצורפים

• stretch-marks-bodybuilding.jpg
    stretch-marks-bodybuilding.jpg
    KB 4.4 · צפיות: 208
  • פותח/ת השרשור
לא.
אם אתה משמין הסכנה בבטן, אם אתה מפתח גוף דווקא עיקר המתחיה יהיה בחזה/כתפיים.

בעיקרון ככה עליתי במשקל וסימני מתיחה בחזה כתף ובבית שחי בחיבור עם היד האחורית.
הקטע שאמרת שבירידה במשקל הסכנה הוא לעור מתוח ורפוי...אז אני שואל האם בבטן ?

ס

עודף עור לא מתקשר לירידה מהירה במשקל - זו טעות.

עודף עור מתקשר לעור שנמתח על מעבר לגבולות האלסטיים שלו ולכן אינו גמיש להתכווץ חזרה.

מפתחי גוף עושים דיאטות מהירות יותר מהמון אנשים והבטן שלהם מתוחה.
עודף עור תלוי במצבך הראשוני.

עודף עור לא מתקשר לירידה מהירה במשקל - זו טעות.

עודף עור מתקשר לעור שנמתח על מעבר לגבולות האלסטיים שלו ולכן אינו גמיש להתכווץ חזרה.

מפתחי גוף עושים דיאטות מהירות יותר מהמון אנשים והבטן שלהם מתוחה.
עודף עור תלוי במצבך הראשוני.

צודק, חידוד נכון ומדויק יותר.
את עודף העור שנוצר לאחר מתיחת העור, לצערי מגלים רק שיורדים במשקל

• פותח/ת השרשור
צודק, חידוד נכון ומדויק יותר.
את עודף העור שנוצר לאחר מתיחת העור, לצערי מגלים רק שיורדים במשקל

אז איך יודעים במסה מתי להפסיק ? מתי להגיד עד כאן אחרת העור הלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית