סרטון Kai Greene במשקל 136 ק"ג

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428

נערך לאחרונה:
נהייתה לו כרס GH עצבנית לפי הוידאו הזה...

הוא טוען שהוא מכניס 1000 גרם חלבון ביום... אני משתדל להכניס שליש מזה ובא לי לעשות צום של חודשיים. או שהוא לא אנושי או סתם חרטטן 🤡

הוא טוען שהוא מכניס 1000 גרם חלבון ביום... אני משתדל להכניס שליש מזה ובא לי לעשות צום של חודשיים. או שהוא לא אנושי או סתם חרטטן 🤡

אתה מבין שהתיאבון שלו הררבההה יותר גובה משלך נכון?

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה אין סיכוי להכניס 1000 גרם חלבון כל יום.

לא להאמין שהוא שוקל 136 קילו והגובה שלו רק 1.72 מטר מטורף במיוחד הגב !

הוא שקרן מטונף אחי.
בכללי מלא מפתחי גוף נוהגים לשקר בראיונות איתם לMD או לפלקס שכל שחיף ישמע או יקרא את זה ויתחיל לשחק אם השטרודל מרוב התרגשות...כמו שגרין טבעי או שזה מתאמן 4-5 שעות ביום רצוף או שזה אוכל 10 ארוחות ב5 שעות יש מלא בולשיט זה קורה כל הזמן וזה פטאתי.
קאי ניראה מעולה אבל את האולימפיה הוא בחיים לא יקח חחח !!

הוא שקרן מטונף אחי.
בכללי מלא מפתחי גוף נוהגים לשקר בראיונות איתם לMD או לפלקס שכל שחיף ישמע או יקרא את זה ויתחיל לשחק אם השטרודל מרוב התרגשות...כמו שגרין טבעי או שזה מתאמן 4-5 שעות ביום רצוף או שזה אוכל 10 ארוחות ב5 שעות יש מלא בולשיט זה קורה כל הזמן וזה פטאתי.
קאי ניראה מעולה אבל את האולימפיה הוא בחיים לא יקח חחח !!

מה אתה אומר

אתם מוזמנים לבקר באשכול האולימפיה, ולרשום שם מי לדעתכם ינצח השנה.

הוא בקושי מצליח לעשות פריסה(לא מצליח לתפוס את הגב).
פשוט ענק

אם שיפוט הוגן
פיל הית' לוקח
דקסטר
קטלר
קאי או טוני פרימן שניראה מטורף לפי מה שהבנתי
דניס וולף
בראנצ' והאלה..
אני בספק אם ויקטור יהיה בעשריה.

אם איך שהוא מתאמץ לעשות פריסה, מעניין אותי אם הוא עדיין יכול לעשות את כל הכוריאגרפיות המוזרות שלו

קאי גאון הדור- מה שלא תגידו-הוא מילה חדשה בבודיבילדינג ואישיות מדהימה!

• פותח/ת השרשור
הוא צעיר יחסית יש לו הוא עוד הרבה זמן, בסופו של דבר הוא יקח.

הוא לא מסחרי מספיק...לא פשוט לקהל יעד להזדהות איתו - הוא לא בידיוק בחור טוב שכיף להיות כמוהו...נו הבנת את הנקודה:victory:

הוא אישיות, הוא מרגש, מתרגש, הוא פוזר לא נורמאלי והוא הבודי בילדר שעשה לדעתי את ההתקדמות הרבה ביותר השנה.
הוא בנסיקה לתהילה לדעתי.
את האולימפיה לא נראה לי שהוא ייקח, הוא לא נראה כמו שהיה בקלאסיק...
אבל ימים יגידו.

Back
למעלה תחתית