הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל לאדם בן 50

Daniel Barack

משתמש על
9,149
5,628
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,357
9,149
5,628
אני מתייעץ עבור חבר שמתאמן איתי.

הנתונים:
בן 50
גובה 1.75
משקל 80-81
א.ש מוערך 14

יש לו ניסיון בעבר הרחוק בשימוש בסטרואידים.
בין השנים 1996-2000 הוא ביצע מספר סייקלים, לא הכי חכמים שיש. סייקל ראשון, למשל, היה רק אוראלים. סייקלים מסויימים לא הכילו טסט כחומר בסיס. סייקלים מאוחרים שעשה כבר היו יותר הגיוניים.

נכון להיום הוא לא סובל מאיזושהי מחלה, בעיה או פציעה.
בבדיקות דם אחרונות שביצע לפני כחצי שנה, כלל המדדים יצאו תקינים, למעט cpk גבוה (זניח, זה עקב האימונים). בדיקות הדם כללו גם פרופיל הורמונלי מלא ותפקודי כבד.

מטרתו היא סייקל מאסה.

האם עקב הפרש הזמנים הגדול מאז השימוש הקודם בסטרואידים, יהיה כדאי לו להתחיל בסייקל של פעם ראשונה, בדיוק לפי הפרוטוקול?

האם עליו לבצע עוד בדיקות מסויימות לפני תחילת הסייקל עקב גילו?

תודה
@יניב ריז
@Tom
@Aviad Barak
@LiorKim

נערך לאחרונה:
בדיקות שקשורות אולי ללב וכו'.

הוא כבר מכיר את הגוף שלו.
במקומו הייתי מתחיל מטסט לראות איך בגיל כזה אני מגיב... ואז דוחף ישר טרן מוחעחעחעחע
ועכשיו רציני בלי אוראלים בוודאי.
לבדוק קודם אם הוא סוחב בסייקל טסט סולו.
טסטוסטרון ובולדנון יתאימו.
דקה עם דוסטינקס בגלל פרולקטין....
PCT כרגיל.
אם יש תקציב בסיום הסייקל הייתי עושה GH מקורי 191AA.
לבדוק כולסטרול ולב ניראה לי... אני לא רופא יש פה רופא?!?!?!?!??? מישהו? 📢

אני מתייעץ עבור חבר שמתאמן איתי.

הנתונים:
בן 50
גובה 1.75
משקל 80-81
א.ש מוערך 14

יש לו ניסיון בעבר הרחוק בשימוש בסטרואידים.
בין השנים 1996-2000 הוא ביצע מספר סייקלים, לא הכי חכמים שיש. סייקל ראשון, למשל, היה רק אוראלים. סייקלים מסויימים לא הכילו טסט כחומר בסיס. סייקלים מאוחרים שעשה כבר היו יותר הגיוניים.

נכון להיום הוא לא סובל מאיזושהי מחלה, בעיה או פציעה.
בבדיקות דם אחרונות שביצע לפני כחצי שנה, כלל המדדים יצאו תקינים, למעט cpk גבוה (זניח, זה עקב האימונים). בדיקות הדם כללו גם פרופיל הורמונלי מלא ותפקודי כבד.

מטרתו היא סייקל מאסה.

האם עקב הפרש הזמנים הגדול מאז השימוש הקודם בסטרואידים, יהיה כדאי לו להתחיל בסייקל של פעם ראשונה, בדיוק לפי הפרוטוקול?

האם עליו לבצע עוד בדיקות מסויימות לפני תחילת הסייקל עקב גילו?

תודה
@יניב ריז
@Tom
@Aviad Barak
@LiorKim

אני הייתי מתחיל בסדרת בדיקות שבכלל תוכיח שהוא יכול להתקרב לסייקל:

1-רמות PSA והערכת אורולוג לשלול בעיות בערמונית (קונטרא אינדיקציה מוחלטת לטסט).
2- תפקודי כליות כוללים איסוף שתן 24 שעות.
3-בדיקת ארגומטריה (אק"ג במאמץ).
4-אקו לב
5-תפקודי כבד

אם כל אלו תקינים, אז סייקל של טסט יהיה בעל ערך רב, כדאי מאוד לשקול בגילו גם פרווירון בגלל רמות ה-SHBG שעשויות להשפיע על יעילות הטסט.

כל חודש, פק"ל חזרה על בדיקות לתפקודי כליות וכבד, והכי חשוב כל חודש רמות PSA.

הסכנה הכי גדולה בגיל הזה מטסט, היא סרטן בערמונית.
טסט לא גורם לסרטן, אך הגוף מייצר מידי פעם כמה תאים סרטניים, שלרוב המערכת החיסון מחסלת.
טסט יכול לקחת סרטן משלביו הראשוניים, ולהאיץ אותו לשלב גרורתי, עוד לפני שתספיק להניד עפעף....

GH כבר בכלל לא מומלץ, לפחות לא במינוני סייקל של 2-6 יחידות ביום מינ', בגלל היכולת שלו לעודד סרטן, ובגיל 50 זה סיכון לא קטן.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מתחיל בסדרת בדיקות שבכלל תוכיח שהוא יכול להתקרב לסייקל:

1-רמות PSA והערכת אורולוג לשלול בעיות בערמונית (קונטרא אינדיקציה מוחלטת לטסט).
2- תפקודי כליות כוללים איסוף שתן 24 שעות.
3-בדיקת ארגומטריה (אק"ג במאמץ).
4-אקו לב
5-תפקודי כבד

אם כל אלו תקנים, אז סייקל של טסט יהיה בעל ערך רב, כדאי מאוד לשקול בגילו גם פרווירון בגלל רמות ה-SHBG שעשויות להשפיע על יעילות הטסט.

כל חודש, פק"ל חזרה על בדיקות לתפקודי כליות וכבד, והכי חשוב כל חודש רמות PSA.

הסכנה הכי גדולה בגיל הזה מטסט, היא סרטן בערמונית.
טסט לא גורם לסרטן, אך הגוף מייצר מידי פעם כמה תאים סרטניים, שלרוב המערכת החיסון מחסלת.
טסט יכול לקחת סרטן משלביו הראשוניים, ולהאיץ אותו לשלב גרורתי, עוד לפני שתספיק להניד עפעף....

GH כבר בכלל לא מומלץ, לפחות לא במינוני סייקל של 2-6 יחידות ביום מינ', בגלל היכולת שלו לעודד סרטן, ובגיל 50 זה סיכון לא קטן.
תודה רבה.
אני אעביר לו את המידע הזה.
האם לדעתך תהיה לו בעיה לקבל את כלל הבדיקות שציינת ובתכיפות שאתה ממליץ עליה? הוא כבר הצהיר בפני רופא המשפחה שלו שהוא השתמש בסטרואידים בעבר ושוקל להשתמש בקרוב (כך קיבל בדיקות דם לפרופיל הורמונלי מלא)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית