הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבולבול

• פותח/ת השרשור vital
  • פורסם בתאריך

vital

משתמש פעיל
527
117
נק' מוניטין:
129
527
117
אהלן,
אני מנסה להמשיך לעשות מסה אבל זה לא כל כך עובד לי בחודש האחרון דיי נתקעתי על 82, גובה 175, מתאמן שנתיים+
כמובן שאני פה אחרי שקראתי את כל הנעוצים וכל המדריכים וההסברים לפני שנה, אז שוב אני אחדד שהכל הלך בסדר גמור עד ללפני חודש
ששמתי לב שאני לא עולה במשקל, לפי חישוב קלוריות רגיל המספרים שלי צריכים להיות באיזה ה2800 קלוריות, אני כרגע אוכל 3300 ולא מצליח לעלות במשקל, ללפעמים אפילו 3500, האם זה הגיוני שאני אצטרך להעלות את זה 4000? יש לי רצועה יחסית רחבה במותן ככה שאני מפחד שזה סתם רק יגדיל לי תמשקל באופן מגעיל ולא באמת יגדיל אותי[שאני סתם ישמין]. מבחינת כח אני כן עולה בהכל זה לא הבעיה. החודש המשקל לא זז בכלל.

והאם יש מצב שהגעתי לגבול מסויים פשוט? אולי להתחיל חיטוב[בחיים לא עשיתי] ואז לעלות נקי לאט לאט?
אשמח להמלצות
תודה

תראה, אם אתה לא עולה במשקל אז אתה לא אוכל יותר קלוריות ממה שאתה שורף, נקודה. בשביל לעלות צריך להגדיל את הכמות.
להתחיל חיטוב או לא זה תלוי בך, אם אתה מרגיש שהאחוז שומן שלך גבוה מדי לטעמך אז תחטב, אם לא אז אין סיבה.

• פותח/ת השרשור
נשמע לי ש4000 למישהו בגובה שלי זה טיפה יותר מדי, אולי אם אני באמת יעשה חיטוב נגיד אחרי החיטוב אני יהיה 72[סתם זורק] אז בשביל לגדול שוב דיי נקי יהיה יותר קל ושוב רק3000
אז רוב הסיכויים שסיכוי יאפס לי את הבעיה נכון?

עריכה :
רשום באחד המאמרים ש3700 זה ל100 קילו אז נראה לי באמת מוגזם 4000

אחרי חיטוב הגוף שלך גם יתרגל לכמות קלוריות קטנה יותר, ואחריו כנראה תידרש כמות קלוריות קטנה יותר בשביל לעלות במשקל, לפחות בתקופה הראשונה.
השאלה היא אם אחוז השומן שלך גבוה שמצריך חיטוב?

תשמע יכול להיות כמה אופציות,הכי נפוצות הן-
1.אתה לא באמת אוכל את הכמות קלוריות שאתה טוען.
2.המטבוליזם שלך התרגל לכמות קלוריות שהכנסת והגיע הזמן להעלות.

• פותח/ת השרשור
אני סופר קלוריות עם האפליקציה MYFITNESSPAL ואין שום סיבה שהיא תשקר, אני שוקל כל דבר שאני מכניס על מאזניים
כנראה שבאמת הגוף התרגל, אני מעלה את זה ל4000 אבל זה באמת מוזר לא שמעתי על מישהו בגובה ובמשקל שלי שאוכל כל כך הרבה, בוא נוסיף שכל האוכל נקי כמובן לא חטיפים וזה

אני סופר קלוריות עם האפליקציה MYFITNESSPAL ואין שום סיבה שהיא תשקר, אני שוקל כל דבר שאני מכניס על מאזניים
כנראה שבאמת הגוף התרגל, אני מעלה את זה ל4000 אבל זה באמת מוזר לא שמעתי על מישהו בגובה ובמשקל שלי שאוכל כל כך הרבה, בוא נוסיף שכל האוכל נקי כמובן לא חטיפים וזה
מניסיון שלי עם האפליקציה היה לי מאוד מאוד קשה להתמצא בה בצורה מדויקת..מצטער
ותצחקו כמה שתצחקו,המון שם שונה,צריך לדעת להתמצא בה וזה לא על הפעם הראשונה.

• פותח/ת השרשור
כל דבר שאני מכניס אני בודק קודם באינטרנט מוודא שהנתונים נכונים, ואז פשוט מכניס את זה לארוחות
יש משהו שאני מפספס?

וגם הכל זה אוכל רגיל עם תווית וברקוד שהתוכנה קוראת
אני לא מכניס פיצה ומנחש כמה שהיא שוקלת ומה יש בה[לא אוכל פיצה בלי קשר כרגע]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית