הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקום הזרקת HCG במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור Adam99
  • פורסם בתאריך

Adam99

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
שלום לכולם רציתי להיות בטוח ולשאול שוב האם אפשרי להזריק HCG 500IU פעם בשבוע במזרק אינסולין לבטן ?
כמה זה יוצא 500IU במזרק אינסולין או כמה מ"ל זה יוצא (לידע כללי)
אם זה לא אפשרי איזה מקום מומלץ להזרקה ? איך שהבנתי שלא מזריקים בישבן כל עוד אני בסייקל ( מזריק בישבן)

אם תערבב לפי הסרטון זה יצא לך יחס 1:1 (5מ"ל מים בקטריאוסטטים על 5000IU פרגניל), על סימון 50IU במזרק תקבל 500IU פרגניל.

עדיף לך להזריק פעמיים בשבוע 250 IU כדי לשמור על רמות יציבות יותר בדם.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה
אז אני יכול לשמור את זה מעורבב עם מים עד חודש במזרק של 10מ״ל בקירור כן ?

נערך לאחרונה:
שלום לכולם רציתי להיות בטוח ולשאול שוב האם אפשרי להזריק HCG 500IU פעם בשבוע במזרק אינסולין לבטן ?
כמה זה יוצא 500IU במזרק אינסולין או כמה מ"ל זה יוצא (לידע כללי)
אם זה לא אפשרי איזה מקום מומלץ להזרקה ? איך שהבנתי שלא מזריקים בישבן כל עוד אני בסייקל ( מזריק בישבן)

פרגניל אפשר לדחוף בכל חור שרק תפיל עליו את המזרק.
אפשר בשריר: בירך,בתחת,בכתף.
אפשר לשומן בבטן ליד הפופיק או במותן.

טכנית עדיף להזריק לשומן, זה מעט יותר יציב, אבל הבדל מאוד קטן, לא כזה ששווה לך לשבור בגללו מחסום פסיכולוגי שיש להרבה, של "להזריק בבטן". (נשמע ונראה מפחיד, וזאת הזריקה הכי פחות כואבת שברוב הפעמים לא מורגשת)

פרגניל אפשר לדחוף בכל חור שרק תפיל עליו את המזרק.
אפשר בשריר: בירך,בתחת,בכתף.
אפשר לשומן בבטן ליד הפופיק או במותן.

טכנית עדיף להזריק לשומן, זה מעט יותר יציב, אבל הבדל מאוד קטן, לא כזה ששווה לך לשבור בגללו מחסום פסיכולוגי שיש להרבה, של "להזריק בבטן". (נשמע ונראה מפחיד, וזאת הזריקה הכי פחות כואבת שברוב הפעמים לא מורגשת)

כמה זמן HCG מחזיק עם מים בקטריוסטטים במקרר?

אתה צובת חלק כלשהו מהבטן שלך ליד הפופיק
ודוחף לשם את המחט לוחץ מוציא וסלאמת.

מושך קליל לראות שלא יוצא דם ואז לוחץ כדי לבדוק שלא מזריקים לכלי דם למרות שהסיכוי נמוך, או שלא הבנתי נכון מאחרים וזה לא אפקטיבי לרקמות שומן אלא רק שריר?

מושך קליל לראות שלא יוצא דם ואז לוחץ כדי לבדוק שלא מזריקים לכלי דם למרות שהסיכוי נמוך, או שלא הבנתי נכון מאחרים וזה לא אפקטיבי לרקמות שומן אלא רק שריר?

עם מים בקטריוסטים בקירור 4 מ"צ, עד 60 ימים אם אני לא טועה.
בזריקות לשומן כעקרונית אין צורך לשאוב לאחור, ראה לדוגמא חולי סכרת שיש להם מזרק אינסולין אוטומטי, שלא מבצע שאיבה, וישר מזריק את כמות היחידות שמראש הוגדרה לו.
כלי הדם ברקמת שומן מאוד קטנים (יש הרבה, אבל הם קטנים)

בשריר כמובן תמיד לודא שאיבה לאחור.

לא מושכים שום דבר, אתה מזריק לשומן ולא לשריר
אין צורך למשוך - פשוט תדחף את המחט תלחץ את הכמות שאתה צריך ותוציא.

• פותח/ת השרשור
עם מים בקטריוסטים בקירור 4 מ"צ, עד 60 ימים אם אני לא טועה.
בזריקות לשומן כעקרונית אין צורך לשאוב לאחור, ראה לדוגמא חולי סכרת שיש להם מזרק אינסולין אוטומטי, שלא מבצע שאיבה, וישר מזריק את כמות היחידות שמראש הוגדרה לו.
כלי הדם ברקמת שומן מאוד קטנים (יש הרבה, אבל הם קטנים)

בשריר כמובן תמיד לודא שאיבה לאחור.
מאיפה אפשר להשיג מים בקטריוסטים וכמה זה אמור לעלות ? והאם אני יכול להשאיר את זה במזרק לאורך חודשיים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית