הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זעזוע בהולנד: "סבון מיהודים" ב-199 אירו

מצב
השרשור נעול

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
משטרת הולנד חוקרת סוחר עתיקות שהציע פריטים ממחנה הריכוז וסטרברוק, שממנו הועברו יהודים למחנות השמדה. בין השאר הציע שיניים תותבות ומברשות שיניים שנלקחו מיהודים. "מגעיל שאנשים מרוויחים כסף מהשואה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4633757,00.html

מעניין אותי איזה אנשים קונים את זה, מי רוצה לשמור גופות בבית שלו או עוד יותר להתקלח איתם ?

יצא לי לדבר עם כמה ניצולים ודור שני לשואה,היו חלק שאמרו שזה לא קיים ושזה "המצאה" (לדבריהם)
האם יש ראיה לעניין?

• פותח/ת השרשור
יצא לי לדבר עם כמה ניצולים ודור שני לשואה,היו חלק שאמרו שזה לא קיים ושזה "המצאה" (לדבריהם)
האם יש ראיה לעניין?
לא וזה מחזק את הטענות של מכחישי השואה, מוצאים פרסים של אלפי דולרים למי שיצליח להוכיח שאכן עשו סבון מיהודים.

לא מסתדר לי כל כך שאפשר לעשות סבון מבני אדם , לא נראה לי הגיוני כל כך , אבל איזה עונש הביאו לזה שסחר בסבונים?

לא מסתדר לי כל כך שאפשר לעשות סבון מבני אדם , לא נראה לי הגיוני כל כך , אבל איזה עונש הביאו לזה שסחר בסבונים?
הסבון שבבית שלך עשוי משומן משומן חיות,עד כמה שמחרידה המחשבה הם עשו אותו דבר עם בניי אדם.

• פותח/ת השרשור
הסבון שבבית שלך עשוי משומן משומן חיות,עד כמה שמחרידה המחשבה הם עשו אותו דבר עם בניי אדם.
בגלל זה קונים את הסבון עם הארנב הקטן למטה.
ככה יודעים בוודאות שאתה לא מתקלח עם איזה ג'ירפה או משהו כי למי אכפת מארנבים.

לא ראית fight club, אה?

משטרת הולנד חוקרת סוחר עתיקות שהציע פריטים ממחנה הריכוז וסטרברוק, שממנו הועברו יהודים למחנות השמדה. בין השאר הציע שיניים תותבות ומברשות שיניים שנלקחו מיהודים. "מגעיל שאנשים מרוויחים כסף מהשואה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4633757,00.html

מעניין אותי איזה אנשים קונים את זה, מי רוצה לשמור גופות בבית שלו או עוד יותר להתקלח איתם ?

כבר הוכח שלא היה דבר כזה מעולם שזה רק מיתוס
"מגעיל שאנשים מרוויחים כסף מהשואה" זה לא בסדר שאנשים מרווחים מהשואה אבל שמדינות מרוויחה מזה זה בסדר?

• פותח/ת השרשור
כבר הוכח שלא היה דבר כזה מעולם שזה רק מיתוס
"מגעיל שאנשים מרוויחים כסף מהשואה" זה לא בסדר שאנשים מרווחים מהשואה אבל שמדינות מרוויחה מזה זה בסדר?

איפה הוכח שזה מיתוס?

זה לא מיתוס. הוכח שיוצר סבון כזה מגופות של בני אדם, אך לא בכמויות מסחריות או בצורה תעשייתית. ע"פ ויקיפדיה הסיפור תפס תאוצה כי השתמשו בו כדי להפחיד את האסירים במחנות ההשמדה.

ראיתי במחקר שאני לא מוצא אותו ובתוכנית בNG שעשו בדיקות לסבון ולאהיל שאומרים שעשו אותו מעור אדם בדקו אותם והוכח כלא נכון

"מגעיל שאנשים מרוויחים כסף מהשואה

השואה היא עסק כלכלי משגשג עבור מדינת ישראל והניצולים עד עצם היום הזה.

מעבר לבדיקות שהוכיחו שהסבונים לא יוצרו משומן אדם (ראיתי ב NGC),
יש פה מישהו שמוכן להשתמש בסבון העשוי משומן אדם?
אז למה לכל הרוחות שהגרמנים יסכימו???

• פותח/ת השרשור
השואה היא עסק כלכלי משגשג עבור מדינת ישראל והניצולים עד עצם היום הזה.

מעבר לבדיקות שהוכיחו שהסבונים לא יוצרו משומן אדם (ראיתי ב NGC),
יש פה מישהו שמוכן להשתמש בסבון העשוי משומן אדם?
אז למה לכל הרוחות שהגרמנים יסכימו???
הגרמנים היו מתשמשים בשיער אנושי כדי למלא את המיטות שלהם מעיין צמר גפן שכזה.

הגרמנים היו מתשמשים בשיער אנושי כדי למלא את המיטות שלהם מעיין צמר גפן שכזה.

עד כמה שידוע לי השימוש היה למילוי שקים בחזית כדי לבלום גלי הדף.
לא שמעתי על מיטות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית