ייעוץ חולשה כללית ביום של זריקת טסט פרופ

yakir099

משתמש מתחיל
98
4
נק' מוניטין:
7
98
4
אוקיי אז אחרי כל הטלטלות שעברתי עם החומרים בסייקל ראשון . מצאתי מקור אמין וקניתי טסט פרופ של maxpro נותן 100 מג eod
כל ערב של יום זריקה פתאום אני מתחיל להרגיש חולשה כללית בצורה קיצונית ורגישות בכל הגוף וכאב באיזור הזריקה.
על מה זה מעיד? יעבור עם הזמן?
תודה לעונים!
(לוקח טמוקסי 20 מג ed)
(סייקל ראשון )

אוקיי אז אחרי כל הטלטלות שעברתי עם החומרים בסייקל ראשון . מצאתי מקור אמין וקניתי טסט פרופ של maxpro נותן 100 מג eod
כל ערב של יום זריקה פתאום אני מתחיל להרגיש חולשה כללית בצורה קיצונית ורגישות בכל הגוף וכאב באיזור הזריקה.
על מה זה מעיד? יעבור עם הזמן?
תודה לעונים!
(לוקח טמוקסי 20 מג ed)
(סייקל ראשון )
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא זיהום שאתה סובל ממנו, אולי עקב ריבוי הזרקות באותו איזור. קשה לי להאמין שזה מהמקספרו משום שמכל ה-UG הוא הכי פחות כואב והשמנים הם כאלה שכמעט אף אחד לא רגיש אליהם.

• פותח/ת השרשור
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא זיהום שאתה סובל ממנו, אולי עקב ריבוי הזרקות באותו איזור. קשה לי להאמין שזה מהמקספרו משום שמכל ה-UG הוא הכי פחות כואב והשמנים הם כאלה שכמעט אף אחד לא רגיש אליהם.
אני יודע שפרופ יותר כואב מאנטט. אם הכאבי בתחת אין לי בעיה. פשוט מוזר החולשה הזאת כאילו אני חולה פתאום וזה עובר אחרי לילה אחד.
עקב ריבוי זריקות באותו איזור לא הגיוני כי נתתי רק 2 זריקות בכל צד בתחת. את האנטט נתתי ברגל

ממ אוליי החיטוי
יש לך ויאל נוסף? אוליי תנסה איתו בפעם הבאה

הביקורת על מקספרו מעולנ, מעולם לא נתקלתי בתלונה כזו
החומר עשוי בצורה מאוד מקצועית

אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל

מדובר בתסמינים של זיהומון קטן, אבל מעולם לא ראיתי מישהו שחווה בעיות עם מקספרו
אשמח גם אם.תעלה תמונה של הויאל

תבדוק אם האזור רגיש

עשוי להיות גם טסט פלו

פלו=שפעת
תגובה מאוד דומה לשפעת
יכול להופיע בעיקר בסייקלים ראשונים

בדיוק כמו תגובה לטרן
בטרן יש שיעולים והזעות לילה שלאחר מספר שימושים עוברים ולא חוזרים

אתה תעבור את אותו תהליך
מעט תגובה חריגה לחומר כמו עיפות ....כאב באזור הזריקה

בעוד שנים שלושה סייקלים תעבור את זה חלק כולל האזור הכואב בתחת

• פותח/ת השרשור
הפחד יותר שהגוף דוחה את הטסט כי אחרי 3 זריקות פרופ אין חרמנות עד כדי כך. אולי כי הגוף שלי היה מוצף אסטרוגן כי מסתבר שנתתי 4 שבועות 40 מג דיבול סולו כי האנטט היה שמן קנולה.

הפחד יותר שהגוף דוחה את הטסט כי אחרי 3 זריקות פרופ אין חרמנות עד כדי כך. אולי כי הגוף שלי היה מוצף אסטרוגן כי מסתבר שנתתי 4 שבועות 40 מג דיבול סולו כי האנטט היה שמן קנולה.
לפתע הטסט פלו נשמע סביר יותר 😃
תהיה סבלני, אם קיבלת מקספרו אמיתי אתה בידיים טובות

מתגובתך אני מניח שהחרמנות בשלבי עליה?

אל תצפה לחרמנות לאחר 3 זריקות. הליבידו לעיתים טס לשמיים רק לקראת סוף הסייקל כשמדובר בסייקל ראשון.
לגבי החומר, אני מוכן לחתום שהוא במינון והוא טוב. למעשה אני משתמש בו, מאותו המקור ומבטיח לך שאין UG מקומי יותר איכותי.

אוקיי.. לאן עדיף לעבור לרגל או לכתף?
אתה אומר בעצמך שמדובר בסה"כ בכאב. כעיקרון אני מאוד לא ממליץ לנטוש את ההזרקה לישבן בסייקל ראשון. אם אין התקשות ואודם באיזור ההזרקה פשוט החלף בין הצדדים בכל הזרקה. אם ממשיך לכאוב ואתה חש שהאיזור אינו מוכן לנזרקה נוספת פשוט עבור ל-150mg/e3d.
אני משוכנע שהכאב מהמקספרו יחלוף והמשך הסייקל יהיה יותר ויותר חלק. מדובר ביצרן הטוב ביותר בארצנו הקטנטונת ככל שמדובר בנוחות הזרקה ואיכות חומר.

• פותח/ת השרשור
אתה אומר בעצמך שמדובר בסה"כ בכאב. כעיקרון אני מאוד לא ממליץ לנטוש את ההזרקה לישבן בסייקל ראשון. אם אין התקשות ואודם באיזור ההזרקה פשוט החלף בין הצדדים בכל הזרקה. אם ממשיך לכאוב ואתה חש שהאיזור אינו מוכן לנזרקה נוספת פשוט עבור ל-150mg/e3d.
אני משוכנע שהכאב מהמקספרו יחלוף והמשך הסייקל יהיה יותר ויותר חלק. מדובר ביצרן הטוב ביותר בארצנו הקטנטונת ככל שמדובר בנוחות הזרקה ואיכות חומר.
מדובר בכאב כן.. לא יכול לשבת כל כך טוב. אבל החולשה יותר מדאיגה את ליבי אתה מבין? אם זה טבעי שארגיש ככה אז בסדר . בכל זאת..... אעדכן בהמשך אם זה ממשיך /מחמיר/נרגע

מדובר בכאב כן.. לא יכול לשבת כל כך טוב. אבל החולשה יותר מדאיגה את ליבי אתה מבין? אם זה טבעי שארגיש ככה אז בסדר . בכל זאת..... אעדכן בהמשך אם זה ממשיך /מחמיר/נרגע
חולשה היא לא חלק ממה שאתה אמור לחוות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית