הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר מר ישראל ואלוף האלופים לשנת 2009: - אפי קיבלביץ (ifbb)

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
מעל 90 ק"ג
מקום 1:- מישל טרוני
מקום 2:- האשם מתואלי
מקום 3:- יורי נוביסד

עד 85 ק"ג
מקום 1:- אייל הרשקוביץ
מקום 2:- נאסם וליד
מקום 3:- בועז בן מנשה

עד 80 ק"ג
מקום 1:- אפי קיבלביץ
מקום 2:- ליבנה שביט
מקום 3:- גלעד עטר
מקום 4:- סטיבן בדגר

עד 75 ק"ג
מקום 1:- תמיר עבוד
מקום 2:- יונתן ישכר
מקום 3:- יניב סלמן

עד 70 ק"ג
מקום 1:- אביב שפריר
מקום 2:- סיפק סולטן
מקום 3:- שימי שיצר

עד 65 ק"ג
מקום 1:- אראל אורן
ללא דרוג: אילן דנדקר
ללא דרוג: ארטיום קרייזמן

מר ישראל הצעיר
מקום 1:- שי שרפק
מקום 2:- עומר תירוש
מקום 3:- עאוני שתיווי
מקום 4:- ישראל אמרון
מקום 5:- מחמוד בסול
מקום 6:- מוחמד אעוורדה

מיס פיטנס: - אולגה שקולניק

מסטרס עד גיל 50
מקום 1:- חיים פרייס
מקום 2:- ארקדי אבן טוב

מסטרס מעל גיל 60
מקום 1:- שימי שיצר
מקום 2:- שמואל פרסגליק

שופטים
שופט ראשי: עו"ד יואל רשף
שופט: דודי ששון
שופט: מכס שמעיה
שופט במה:גדי אורן

בקרוב תמונות....

הייתי אתמול בהדר יוסף היה יפה מאוד חוץ מהאידיוט הזה בתחתונים הכתומות שהגיע רופס לגמרי לא זוכר איזה קטגוריה זה היה ממש זילזול בתחרות ובמתחרים.

מישל היה מצויין אפי הגיע במצב מעולה ממש מדהים והגיע לו לקחת אלוף האלופים ללא ספק.
מה שהדהים אותי בתחרות זה כמה אין לאנשים רגליים זה ממש היה בולט כאילו לא נותנים דגש על עבודת רגליים. אסל סך הכל היה מצויין

הייתי אתמול בהדר יוסף היה יפה מאוד חוץ מהאידיוט הזה בתחתונים הכתומות שהגיע רופס לגמרי לא זוכר איזה קטגוריה זה היה ממש זילזול בתחרות ובמתחרים.

מישל היה מצויין אפי הגיע במצב מעולה ממש מדהים והגיע לו לקחת אלוף האלופים ללא ספק.
מה שהדהים אותי בתחרות זה כמה אין לאנשים רגליים זה ממש היה בולט כאילו לא נותנים דגש על עבודת רגליים. אסל סך הכל היה מצויין

הנוער היה זוועה באמת אני חושב שאם הייתי עולה היה לי סיכוי 🙄🙄🙄🙄 ???

למה עד 65 קילו המתחרה השני והשלישי כתוב להם ללא דירוג?

רשמים שלי מתוך התחרות

אני רואה שמישל כבר הספיק לרשום את שמות הזוכים, שזה כבר טוב. אגב, איך הצלחת לשמוע את השמות שלהם בכלל? מרוב הרעש, בקושי שמעתי משהו.

כידוע, האולם בו התרחש האירוע לא נמצא ליד עורקי תחבורה ציבוריים ראשיים. המצב חמור יותר בשבת, כשאפילו מוניות שירות לא מגיעות לשם. מה שאומר שצריך להיפרד מעשרות שקלים כדי להגיע לשם (אלא אם יש לכם טרמפ).

אני הגעתי לשם בשעה 1945 בערך, אולי מוקדם יותר. מלבד הלחץ ליד הקופה הזעירה, שהזכירה לי גזברות של ישוב חקלאי, לא היתה אינדיקציה לכך שעומד להתרחש אחד מהאירועים החשובים של התחום בישראל. למי שמכיר את האולם, אומר ששלוש השורות הראשונות, מלבד טריבונות הכבוד, היו מלאות. המצב השתנה כשהגיעה שעת התחרות, מאחר וכולם ממש נדחסו פנימה.

ישנה אירוניה בכל מה שקשור ליחס שבין מספר בעלי הגוף השרירי שמתחרים, לבין אלו שלא מתחרים. אני יודע שהמתחרים עוברים הכנות מיוחדות לקראת האירוע, ואולי לא יהיה זה הוגן להשוות בין שני הקהלים. יחד עם זאת, לא יכולתי לשים לב לכך שחלק לא קטן מהקהל נראה שרירי ומסיבי יותר מהמתחרים, גברים ונשים כאחד. רוב הגברים הגיעו עם בנות זוג שהמסה שלהן היא בין שליש לחצי המסה של בני זוגן.

אני בטוח שכולכם מכירים את התחרות, ואבזור. כרגיל, השלט האלמותי של האיגוד שינה ספרה אחת בלבד. נראה לי שהחידוש העיקרי השנה הוא שהיתה במה אמיתית.

מכל הקהל הכרתי מספר אנשים קטן. פגשתי אישית דווקא שני משקולנים: טדי קפלן ואלמוג דיין. בזמן התחרות ישב מולי לוליק, שרק בנס הצלחתי לראות משהו מעל לראש שלו. אחרי ישב סטס, וכל החברים שלו. היתי אומר שרוב החברה שישבו בגוש הספסלים שבו ישבתי היו דוברי רוסית. מילא הם נתנו אחד לשני פרשנות על התחרות, ולא נתנו לי לשמוע כמעט כלום, אבל למה ברוסית? לפחות היתי שומע משהו מעניין!!

התחרות נפתחה עם הנאום האפולוגטי המסורתי של האיגוד, ווהוזמנו המתחרים אל הבמה. נקודה חיובית נוספת לטובת האירוע של אתמול היא העובדה שהפעם מקרי חוסר ההתמצאות של המתחרים היו מועטים. לרוב המתחרים שזו התחרות הראשונה שלהם (וגם חלק מהמתחרים הוותיקים שבצעירים) מאבדים את הצפון כשהם עומדים על הבמה, ומבצעים הפוך ממה שמבקשים מהם. השנה זה לא קרה יותר מפעמיים שלוש.

שימו לב, השנה היו ארבעה שופטים!!. התקנון של ה - IFBB מחייב מספר לא זוגי של שופטים.

השנה שונה סדר ההופעה בתחרות. כל קטגוריה עלתה אל הבמה והתחילה את ההופעה שלה עם Relaxed Poses. אחר כך כל מועמד הציג לבדו על הבמה את רוטינת הרשות. לאחר סיום רוטינות הרשות המתחרים הציגו ביחד על הבמה את רוטינות החובה, וקינחו בפוזות חופשיות.

קטגוריית עד 65 קילו סבלה מחוסר עקב נסיבות. היו שלושה מתחרים בשיפוט המוקדם. אחד חלה, השני לא יכל להגיע, והשלישי קיבל את הגביע.

עמית ספיר עלה אל הבמה כדי לתת מופע ראווה. אני חושב שהיה לו אינטרס נוסף להגיע, מלבד עידוד חברים. אחרת, מופע הראווה הזה הוא בזבוז של דקה.

מתחרת הבודי-פיטנס אולגה שקולניק עמדה לבדה על הבמה, עם פיגורה שנראית הכלאה בין הקטגוריות bikini ו-figure. כמי שכן מעריך לחיוב את הפיגורה הנשית השרירית התאכזבתי מהמראה של גברת שקולניק. אמנם היא הראתה פיגורה שרירית יותר מהממוצע, אך הדבר הבולט ביותר בה היו השתלים הלא קטנים שלה. זה נראה די זול, והתגובות של החרמנים בקהל לא איחרו לבוא. חלק מהצופות יכלו בקלות לנצח אותה בתחרות.
זה מצער, אך נראה לשם הגיע פיתוח הגוף התחרותי לנשים בארץ.

את הבדיחה הגדולה של התחרות יצר שימי שיצר, שהתחרה בקטגוריות עד 70 קילו ומאסטרס עד 70 (שם זכה). הפיגורה שלו לא ממש החמיאה למעמד, והוא פשוט רקד על הבמה, מה שעורר את הקהל לצחוק עליו מכל הלב.

מישל טרוני, המתחרה שמעריציו הקימו רעש אימים, התחרה בקטגוריית 90 קילו + הפסיד את התואר לאפי קיבלביץ. השנים התחרו ראש בראש, עד לרגע המכריע. נראה שמישל לא הציג נכון את מסת השריר שלו.

שיהיה בהצלחה בשנה הבאה 😃

הנוער היה זוועה באמת אני חושב שאם הייתי עולה היה לי סיכוי 🙄🙄🙄🙄 ???

אז תעלה
לא חכמה להתבכיין בפורום

אתה רוצה תעלה

יש לך את הנאבא, שם יהיה יותר קשה, אבל יש לך סיכוי ממש ממש גבוה למקום ראשון או שני

אני חושב שמישל הגיע במצב מעולה אבל אפי נראה יותר טוב מבחינת ה conditioning לגבי ארגון הארוע
אחי אנחנו בישראל וגם בתחומים יותר פופולארים יש מסחרה אז מה אתה מצפה צריך רק לקוות שהחברה של הארגון וגם המתחרים יקחו את עצמם טיפה יותר ברצינות כי היו כמה מתחרים שזה ממש בדיחה

מי היה "בדיחה" שם?

לא זוכר מתחרים ספציפיים אחי אבל בכלליות חוץ 3-4 מתחרים בכלליות. לא ראית שממש יודעים להתכונן לתחרות ואנשים הגיעו לבמה לא "יבשים"

לא זוכר מתחרים ספציפיים אחי אבל בכלליות חוץ 3-4 מתחרים בכלליות. לא ראית שממש יודעים להתכונן לתחרות ואנשים הגיעו לבמה לא "יבשים"

ידידי הטוב, כנראה הגעת לתחרות עם ציפיות גבוהות מאוד. לא שאני לא מסכים איתך, וציינתי זאת בתגובה מפורטת באשכול זה.

לא כל המתחרים בעלי ניסיון בתחרויות. והליצנים (קשה לי לומר זאת, אך לצערי זה המצב) שכן הגיעו לתחרות, ולהם ניסיון, כנראה נואשו מלנסות הכל בשיא הרצינות. לראייה יש לך את שימי שיצר. כמדומני אמש היתה הפעם השנייה שהוא התחרה.

למרות הכל, אני לא יכול שלא לכבד אותו על כך שהוא עלה אל הבמה שוב, עם פוזות לא שגרתיות (שוב). אני בטוח שהוא יודע שכולם צוחקים עליו בקהל.

אירוני בעיניי שאנשים באים לצפות בתחרות אותה מארגן איגוד חובבים, ומתפלאים שלא כל המתחרים מציגים רמה גבוהה (כפי שהם רואים זאת).

אראל אורן זה לא זה שיש לו אתר והוא מעלה 20 קילו מסת שריר בחודשיים?

ידידי הטוב, כנראה הגעת לתחרות עם ציפיות גבוהות מאוד. לא שאני לא מסכים איתך, וציינתי זאת בתגובה מפורטת באשכול זה.

לא כל המתחרים בעלי ניסיון בתחרויות. והליצנים (קשה לי לומר זאת, אך לצערי זה המצב) שכן הגיעו לתחרות, ולהם ניסיון, כנראה נואשו מלנסות הכל בשיא הרצינות. לראייה יש לך את שימי שיצר. כמדומני אמש היתה הפעם השנייה שהוא התחרה.

למרות הכל, אני לא יכול שלא לכבד אותו על כך שהוא עלה אל הבמה שוב, עם פוזות לא שגרתיות (שוב). אני בטוח שהוא יודע שכולם צוחקים עליו בקהל.

אירוני בעיניי שאנשים באים לצפות בתחרות אותה מארגן איגוד חובבים, ומתפלאים שלא כל המתחרים מציגים רמה גבוהה (כפי שהם רואים זאת).

תאמת זאת הייתה הפעם הראשונה שהגעתי לראות את התחרות וכן היו לי ציפיות אחרות ממה שריאתי לא חשבתי שאני הולך לראות אולימפיה אבל בטח לא מתחרים שיש להם עור מדלדל מעליהם ורואים שחיפפו בהכנה לתחרות אם זאת אתה צודק אני מהחלט מעריך ומכבד את כל מי שעלה על הבמה. אני מקווה שבעתיד הרמה תעלה

תאמת זאת הייתה הפעם הראשונה שהגעתי לראות את התחרות וכן היו לי ציפיות אחרות ממה שריאתי לא חשבתי שאני הולך לראות אולימפיה אבל בטח לא מתחרים שיש להם עור מדלדל מעליהם ורואים שחיפפו בהכנה לתחרות אם זאת אתה צודק אני מהחלט מעריך ומכבד את כל מי שעלה על הבמה. אני מקווה שבעתיד הרמה תעלה
אתה ממש אופטימי

איך אראל היה נראה בתחרות טוב?

הכימיה תנצח כל אופטימיות בעולם 😍

חבל שלא ידעתי שהרבה חבר'ה מפה יהיו,הייתי בא ומציג את עצמי בהתחשב בכמה שאני פותח את הפה בפורום סטרואידים.LOL

Back
למעלה תחתית