הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מר ישראל ואלוף האלופים לשנת 2009: - אפי קיבלביץ (ifbb)

הכימיה תנצח כל אופטימיות בעולם 😍
חחח זה כל הקטע אחי שגם עם הכימיה לא הגיעו כמו שצריך מממ אני הייתי אומר שגם בכימיה צריך לדעת להשתמש כמו שצריך

זה כי הם לא מכירים את האתר 😉

ידידי הטוב, כנראה הגעת לתחרות עם ציפיות גבוהות מאוד. לא שאני לא מסכים איתך, וציינתי זאת בתגובה מפורטת באשכול זה.

לא כל המתחרים בעלי ניסיון בתחרויות. והליצנים (קשה לי לומר זאת, אך לצערי זה המצב) שכן הגיעו לתחרות, ולהם ניסיון, כנראה נואשו מלנסות הכל בשיא הרצינות. לראייה יש לך את שימי שיצר. כמדומני אמש היתה הפעם השנייה שהוא התחרה.

למרות הכל, אני לא יכול שלא לכבד אותו על כך שהוא עלה אל הבמה שוב, עם פוזות לא שגרתיות (שוב). אני בטוח שהוא יודע שכולם צוחקים עליו בקהל.

אירוני בעיניי שאנשים באים לצפות בתחרות אותה מארגן איגוד חובבים, ומתפלאים שלא כל המתחרים מציגים רמה גבוהה (כפי שהם רואים זאת).

שימי הזה בהחלט 'טיפוס'. מה שכן, אני לא אתפלא אם נשיא האיגוד (😃) שיכנע אותו בכוח לעלות גם בקט' של הלא סניורים (אחרת גם שם לא יהיו אפילו 3). לגילו, הוא נראה בסדר גמור וישבתי ליד הנכדים שלו שהיו מאוד מבואסים שהוא לא זכה : )))

עמרי מרג תזהר שלא תקבל דקירה ויפזרו אותך לכל הכיוונים.

בתודה-
בני המשפחה

עמרי מרג תזהר שלא תקבל דקירה ויפזרו אותך לכל הכיוונים.

בתודה-
בני המשפחה

הגדול מבין הנכדים היה בערך בין 7. דווקא ילדים מתוקים : ))
אם בכלל,האמת שהסכנה האמיתית נשקפה אולי מהחבר'ה של טרוני..😃

הגדול מבין הנכדים היה בערך בין 7. דווקא ילדים מתוקים : ))
אם בכלל,האמת שהסכנה האמיתית נשקפה אולי מהחבר'ה של טרוני..😃
חחחחח אני שמח שהבנת 😃 כבר קיבלתי הודעה ממנהל באתר שחשב שאני חס ושלום מאיים עליך...

תאמין לי, חבורה של מסכנים. אני שמח שנהנת, ואתה מוזמן להשתין בפה של כל אחד שפותח עליך באינטרנט, חבורה של מוצצים ותו לא.

חחחחח אני שמח שהבנת 😃 כבר קיבלתי הודעה ממנהל באתר שחשב שאני חס ושלום מאיים עליך...

תאמין לי, חבורה של מסכנים. אני שמח שנהנת, ואתה מוזמן להשתין בפה של כל אחד שפותח עליך באינטרנט, חבורה של מוצצים ותו לא.

אל תחמיא להם.
פשוט חבורה של כלום.

יש מצב שלא הבנתי על מה אתה מדבר...
(וגם אם כן, אני אכחיש)

ובעניין זה, נראה שמר מתואלי איבד את הסבלנות...

האיגוד עדיין לא פרסם תמונות ...

zmaws3.jpg

זו תמונה 'לא משהו' שצילמתי מייד אחרי התחרות. הוא עם עמית ספיר שהכין אותו (וגם את מישל).

אז לא פלא שהוא הגיע לשם לתת הופעת אורח פיצית, זה היה "על הדרך"...

אפי המלך, אגב הבחור עבד עם סקוואט של 180 קילו בדילול על משקל גוף של מתחת ל80 קילו

Back
למעלה תחתית