האם יש לכם תוצאות מוכחות לאנשים שעברו תהליך מסה ?

כל השינויים בייעוץ אישי מופיעים כאן:
https://www.lbs.co.il/threads/44828/

לצערי רוב האנשים לא מוכנים לחשוף את עצמם. גם בד"כ לא מפרסמים תמונות לפני-אחרי בהעלאה במסה אלא רק לאחר חיטוב (שנעשה לאחר העלאה במסת השריר).

• פותח/ת השרשור
מצטער על החפירה משה,
אני מחשיב את עצמי בעל ידע לא קטן בתחום(אמנם לא גדול גם).
מי הם אותם אנשים שמייעצים ? מה רמת המקצועיות שלהם וכו ?
האם הייעוץ נועד לאנשים חסרי ידע בתחום או גם לאנשים שקצת מבינים יש מה ללמוד ?
האם הייעוץ כלול באמונה עיוורת או שמותר לחלוק ולהתייעץ ביחד עם המייעצים ?
תודה על ההתייחסות.

מי הם אותם אנשים שמייעצים ? מה רמת המקצועיות שלהם וכו ?
אני כרגע לוקח ייעוצים חדשים באתר

האם הייעוץ נועד לאנשים חסרי ידע בתחום או גם לאנשים שקצת מבינים יש מה ללמוד ?
תמיד יש מה ללמוד, גם אם יש לך ידע בתחום תמיד חסר ידע (גם אני לומד על בסיס יומיומי).

האם הייעוץ כלול באמונה עיוורת או שמותר לחלוק ולהתייעץ ביחד עם המייעצים ?
ממש לא באמונה עיוורת. כל דבר מפורק לגורמים ומוסבר עד היסוד. אתה לא תבצע דברים בייעוץ אישי שאתה לא אוהב או רוצה - אין שום חובות בייעוץ אישי ולכל דבר יש תחליף. כמובן יש להשאר במסגרת ריאלית של לדוגמה מאזן קלורי (אם תרצה לרדת במשקל עם תפריט של 3000 קל' אז זו כבר תהיה בעיה - אלא אם תרצה לסבול שעות על מכשירי האירובי בחד"כ).

• פותח/ת השרשור
אני כרגע לוקח ייעוצים חדשים באתר

תמיד יש מה ללמוד, גם אם יש לך ידע בתחום תמיד חסר ידע (גם אני לומד על בסיס יומיומי).

ממש לא באמונה עיוורת. כל דבר מפורק לגורמים ומוסבר עד היסוד. אתה לא תבצע דברים בייעוץ אישי שאתה לא אוהב או רוצה - אין שום חובות בייעוץ אישי ולכל דבר יש תחליף. כמובן יש להשאר במסגרת ריאלית של לדוגמה מאזן קלורי (אם תרצה לרדת במשקל עם תפריט של 3000 קל' אז זו כבר תהיה בעיה - אלא אם תרצה לסבול שעות על מכשירי האירובי בחד"כ).

שוכנעתי כרגע אני בפגרה חוזר לאימונים עוד שבועיים.
האם אפשרי להתייעץ איתכם באיזה תהליך עדיף לי מסה או חיטוב ?
מטרתי היא בעיקר להגיע לגוף יפה.
תוך שיפור כל האלמנטים שקשורים בכושר גופני(כח גמישות סבולת לב ריאה וכו).

וך שיפור כל האלמנטים שקשורים בכושר גופני
אי אפשר לשפר את כל האלמנטים באופן יעיל ולכן כדאי/צריך להתרכז באלמנטים סציפים. אתה לא יכול להיות גם חזק, גם עם כושר סבולת גבוה וגם מהיר/רץ למרחקים ארוכים. זה כמו לנסות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, זה פשוט יהיה ביזבוז זמן או התקדמות מאוד איטית בכל אלמנט - מה שאומר ביזבוז זמן וכסף ככל שהזמן יעבור.

האם אפשרי להתייעץ איתכם באיזה תהליך עדיף לי מסה או חיטוב ?
כן אפשר להעלות תמונה או לשלוח לי לפרטי ואומר לך מה כדאי לעשות, אבל בסופו של דבר אתה זה שתצטרך להחליט

Back
למעלה תחתית