עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כרגע לוקח ייעוצים חדשים באתרמי הם אותם אנשים שמייעצים ? מה רמת המקצועיות שלהם וכו ?
תמיד יש מה ללמוד, גם אם יש לך ידע בתחום תמיד חסר ידע (גם אני לומד על בסיס יומיומי).האם הייעוץ נועד לאנשים חסרי ידע בתחום או גם לאנשים שקצת מבינים יש מה ללמוד ?
ממש לא באמונה עיוורת. כל דבר מפורק לגורמים ומוסבר עד היסוד. אתה לא תבצע דברים בייעוץ אישי שאתה לא אוהב או רוצה - אין שום חובות בייעוץ אישי ולכל דבר יש תחליף. כמובן יש להשאר במסגרת ריאלית של לדוגמה מאזן קלורי (אם תרצה לרדת במשקל עם תפריט של 3000 קל' אז זו כבר תהיה בעיה - אלא אם תרצה לסבול שעות על מכשירי האירובי בחד"כ).האם הייעוץ כלול באמונה עיוורת או שמותר לחלוק ולהתייעץ ביחד עם המייעצים ?
אני כרגע לוקח ייעוצים חדשים באתר
תמיד יש מה ללמוד, גם אם יש לך ידע בתחום תמיד חסר ידע (גם אני לומד על בסיס יומיומי).
ממש לא באמונה עיוורת. כל דבר מפורק לגורמים ומוסבר עד היסוד. אתה לא תבצע דברים בייעוץ אישי שאתה לא אוהב או רוצה - אין שום חובות בייעוץ אישי ולכל דבר יש תחליף. כמובן יש להשאר במסגרת ריאלית של לדוגמה מאזן קלורי (אם תרצה לרדת במשקל עם תפריט של 3000 קל' אז זו כבר תהיה בעיה - אלא אם תרצה לסבול שעות על מכשירי האירובי בחד"כ).
אי אפשר לשפר את כל האלמנטים באופן יעיל ולכן כדאי/צריך להתרכז באלמנטים סציפים. אתה לא יכול להיות גם חזק, גם עם כושר סבולת גבוה וגם מהיר/רץ למרחקים ארוכים. זה כמו לנסות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, זה פשוט יהיה ביזבוז זמן או התקדמות מאוד איטית בכל אלמנט - מה שאומר ביזבוז זמן וכסף ככל שהזמן יעבור.וך שיפור כל האלמנטים שקשורים בכושר גופני
כן אפשר להעלות תמונה או לשלוח לי לפרטי ואומר לך מה כדאי לעשות, אבל בסופו של דבר אתה זה שתצטרך להחליטהאם אפשרי להתייעץ איתכם באיזה תהליך עדיף לי מסה או חיטוב ?