רגע מי זה?אתה היית סתם ספאמר שם,הלכת והתחיל לשעמם שם
ססניק שמן!
וכן הייתי ספאמר לקראת הסוף לפני שעזבתי שם, הייתה תקופה די מצחיקה עם כל הישנים שם 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע מי זה?אתה היית סתם ספאמר שם,הלכת והתחיל לשעמם שם
ססניק שמן!
שמחתי לעזור 😃כספ תמיד יהיה המקום הראשון שבו נעזרתי בכל הנושא הזה, אבל הוא תמיד ישאר מקום לילדים בני 8 בלי חיים (אני מדבר על כל הפורום, לא ספציפית על "כושר ופיתוח הגוף").
הדבר היחיד שכספ באמת נתן לי זה את הידע הבסיסי ואת המעבר לכאן, חוץ מזה הוא פורום די מיותר ומעצבן (אני אומר את זה בתור מנהל לשעבר שם).
מה הכינוי שם? יהיה מצחיק לגלות אם הכרנושמחתי לעזור 😃
לא נראה לי שהכרנו אבל כתבתי את רוב המדריכים שםמה הכינוי שם? יהיה מצחיק לגלות אם הכרנו
מוכר לי, מאיזה תקופה אתה?לא נראה לי שהכרנו אבל כתבתי את רוב המדריכים שם
אני ידוע בכינוי Supraspinatus
אתה יכול למצוא את השם שלי בלינקייה
אזור 2008-2011 אני מאמין. למרות שביקרתי שם עוד פעם לא מזמן לפני שחזרתי לLBS.מוכר לי, מאיזה תקופה אתה?
אה לא אני לא כזה ותיק (רחוק מזה)אזור 2008-2011 אני מאמין. למרות שביקרתי שם עוד פעם לא מזמן לפני שחזרתי לLBS.
אוףף חשבתי שאני מפורסם :(אה לא אני לא כזה ותיק (רחוק מזה)
חחחחחחחחח בתקופה שלי היו מההלים את הרצל בעקרון (@yanivgoft ), והיו כמה אנשים נחמדים.אוףף חשבתי שאני מפורסם 😭
כנראה עבר יותר מדי זמן מאז שהשלטתי שם שלטון ברזל. אני הייתי שם בתקופה של אלברו שנינו היינו מספימים שם רק שאני הייתי מנעל 😆חחחחחחחחח בתקופה שלי היו מההלים את הרצל בעקרון (@yanivgoft ), והיו כמה אנשים נחמדים.
"הכל היה מושלם, עד שהקיץ תקף" -הגרסה האמיתית של אוואטר.
חחחחחחחחח כן זה הכל מחולק שם לתקופותכנראה עבר יותר מדי זמן מאז שהשלטתי שם שלטון ברזל. אני הייתי שם בתקופה של אלברו שנינו היינו מספימים שם רק שאני הייתי מנעל 😆
באמת? זה אתה?לא נראה לי שהכרנו אבל כתבתי את רוב המדריכים שם
אני ידוע בכינוי Supraspinatus
אתה יכול למצוא את השם שלי בלינקייה
אכן 😃באמת? זה אתה?
לא השקעתי כל כך בלהחביא את עצמי, רק קצת בהתחלה כל עוד לא פמפמתי את המוניטין 😆אמרתי לך שאמצא אותך במוקדם או במאוחר 🤡
כה אה אחרי שאני אזכה מקום ראשון בתחרות של יולי אולי משה יחשוב על זה 😃עכשיו כל מה שנותר זה שתעלה לניהול פה 😆