הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפול בגינו קל ללא ניתוח (יש חדש בנושא?)

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
שנים שיש לי גינו קל, לא משמעותי אבל ויזואלי כשאני הולך עם חולצות צמודות בעיקר, חיטובים לא שינו את המצב לעולם. וניתוח לא בא בחשבון, מדובר בגינו קל אבל בכל זאת אשמח לנסות למצוא טיפול.
האם מישהו מכיר דרך טיפול או חידוש בנושא?

אני מניח שאם חיטוב ואחוז שומן נמוך לא פותר את הבעיה מה שיש לך זה רקמת שד, במקרה הזה ובמיוחד אם זה קיים אצלך כמה שנים הפתרון היחיד הוא תהליך כירורגי.

גם לי היה ג׳ינו קל ובדיוק עברתי ניתוח לפני חודש וחצי, תוצאות מצוינות החלמה מהירה ואתה נפטר מזה אחת ולתמיד.

חוץ מהעניין הכספי(שלדעתי זה מחיר זעום לעומת השינוי שאתה מקבל והשיפור בביטחון ובדימוי העצמי) אני לא רואה סיבה לפסול ניתוח.
אלא אם כן זה לא ממש מהווה מטרד עבורך, בשבילי זה היה ממש מטרד.

בכל מקרה אם יש לך שאלות לגבי הנושא אני אשמח לעזור.

אני מניח שאם חיטוב ואחוז שומן נמוך לא פותר את הבעיה מה שיש לך זה רקמת שד, במקרה הזה ובמיוחד אם זה קיים אצלך כמה שנים הפתרון היחיד הוא תהליך כירורגי.

גם לי היה ג׳ינו קל ובדיוק עברתי ניתוח לפני חודש וחצי, תוצאות מצוינות החלמה מהירה ואתה נפטר מזה אחת ולתמיד.

חוץ מהעניין הכספי(שלדעתי זה מחיר זעום לעומת השינוי שאתה מקבל והשיפור בביטחון ובדימוי העצמי) אני לא רואה סיבה לפסול ניתוח.
אלא אם כן זה לא ממש מהווה מטרד עבורך, בשבילי זה היה ממש מטרד.

בכל מקרה אם יש לך שאלות לגבי הנושא אני אשמח לעזור.
מחזק, עברתי ניתוח לפני כמה חודשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית