שאלה לגבי הייעוץ והצבת מטרה?

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
היי בוקר טוב, אני אכתוב טיפה על עצמי מאחר ואני רוצה לדעת אם הייעוץ הזה בשבילי בכלל.

אני מתאמן שנים, יש לי ידע בסיסי על תזונה, מה הגוף צריך במסה/חיטוב. מאזני קלוריות וכ' וכו' וכו'
כנ"ל לגבי תוכניות אימון ואימונים בכללי, במהלך השנים קראתי מאמרים ותוכניות גם באתרים פה וגם ב- BB.COM

עשיתי דרך לא נכונה וטובה כי מעולם לא השקעתי בתזונה בייחס לידע שצברתי, יודע המון לא עושה דבר עם זה.

בכל מקרה, בגלל השנים הרבות שהתאמנתי צברתי מעט מסה, אני שוקל 65-66 על 173, כ 10-11% שומן. רוב האנשים ששואלים אותי בחדר כושר כמה אני שוקל זורקים לי משקל התחלתי 70 ואפילו 75, אני נראה גדול ומסיבי יותר מהמשקל ציפור שאני עומד עליו.

האורח חיים שלי לא מאפשר כניסה מעמיקה למעגל של מסה וכו', ומה שתמיד רציתי באמת הוא חיטוב נורמלי נניח 8-9% ולהיות שם באופן קבוע.

אין לי בעיה לתחזק אחוז שומן נמוך כי באופן כללי אני לא בנאדם רעב, אני יכול לאכול פעם ביום.. יכול גם לא לאכול.

רציתי לדעת אם הייעוץ הזה יכול לקחת אותי למקום שאני רוצה? אני יודע ש "חיטוב" במשקל כזה הוא רעיון מטופש, מצד שני, ירידה של 2 קילו שומן נניח שתיקח אותי למשקל 63-64, עם 8-9%, יהיה מטרה שאני מעוניין להשיג.

האם בקרב היועצים שלכם יש מישהו שיכול להגיד לי שהמטרה אפשרית והוא יקח אותי למקום הזה אם אלך לפי הייעוץ ב-100% ?

אם יש צורך אני אעלה תמונה..

תודה רבה ויום טוב.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית