עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה לא מסופק מהתוצאות אז כנראה שצריך לשנות או את תכנית האימונים או את התזונה או את שניהם. אני מצטרף לשאלה של טנק.שלום לכם
אני בן 23 גובה 171 משקל 76
מתאמן כשנתיים ולא מסופק מהתוצאות כרגע על AB השאלה שלי האם להישאר על אותו תוכניות ולשנות תרגילים או לעבור לשמהו אחר
והאם אפשר דוגמאות לתוכניות טובות
תודה לעוזרים
טכניקה מלאה? אולי טובה ומי אמר לך שהיא טובה?התזונה שלי היא לא מסודרת בגלל העבודה שאני נמצא בא אך אני משתדל לאכול כמה שיותר והכמות זה שלי מה שאני מרגיש
בואו נאמר שזה לא קצת
ולגבי החזרות אני עושה טכניקה מלאה אך כ10 חזרות הבעיה שאני תקוע על אותם משקלים מה אתם ממליצים לעשות?
ותכוניות טובות שאתם ממליצים עליהם
זה שאתה מרגיש שאתה אוכל הרבה לא אומר שאתה באמת אוכל הרבה (אני מבין שהמטרה שלך זה מסת שריר ולעלות משקלי עבודה).התזונה שלי היא לא מסודרת בגלל העבודה שאני נמצא בא אך אני משתדל לאכול כמה שיותר והכמות זה שלי מה שאני מרגיש
בואו נאמר שזה לא קצת
ולגבי החזרות אני עושה טכניקה מלאה אך כ10 חזרות הבעיה שאני תקוע על אותם משקלים מה אתם ממליצים לעשות?
ותכוניות טובות שאתם ממליצים עליהם
הבעיה בברך כפר נפתרה או שעדיין יש אותה?הבעיה שסקוואט לא עשיתי הרבה זמן בגלל בעיה בברך ועכשיו חזרתי ל15 קילו כל צד מקסימם ולגבי חזה הכי הרבה שהצלחתי זה היה 30 קילו על 4 חזרות דדליפט גם אותו סיפור עם הברך ועכשיו אני עושה 22.5 כל צד
תסתכל בקישורים ששמתי לך למעלההשאלה שלי פה האם להוריד חזרות ולהעלות משקלים והאם אפשר תוכנית טובה
כן ללא ספקאוקיי תודה והאם אתה ממליץ על התוכנית של הss?
בהחלטאוקיי תודה והאם אתה ממליץ על התוכנית של הss?
SS זה לא כמו AB שיש לך סוגים שונים של תוכנית. SS זה שם של התוכנית:מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית ss טובה