עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ונטולין כי הוא יותר עדין על הלב וגם כי הוא עדין יותר על הגוף באופן כללי. אנשים מספרים שעם ונטולין תחושה יותר של מרץ ואנרגיה לעומת הקלןלמה ונטולין? ונטולין, נקרא גם סלבוטמול, הוא בעיניי האח המפגר של קלנבוטרול.
זמי מחצית החיים שלו קצר בהרבה (8 שעות אם אני זוכר נכון), מה שמקל עליך לישון בלילה ומפחית מעט מתופעות הלוואי (בין היתר משחיקת הרצפטורים), אבל גם מפחית משמעותית מהפעילות שלו.
בכל מקרה, כמו קלן, ונטולין יעבוד בכל דיאטה שיש בה גירעון קלורי. מומלץ להפחית מהפחמימה, משום שהתרופה עובדת על מאגרי הגליקוגן, אבל לא חובה עד כמה שידוע לי.
יש כאלה שעושים יומיים-יומיים. אבל לעשות חמישה ימים און יומיים אוף לא נשמע לי משהו.ונטולין כי הוא יותר עדין על הלב וגם כי הוא עדין יותר על הגוף באופן כללי. אנשים מספרים שעם ונטולין תחושה יותר של מרץ ואנרגיה לעומת הקלן
שהורס אותך. אני יודע שהוא פחות חזק מקלן, אבל התזונה שלי מוקפדת ואני מרוצה מהתוצאות, אני מחפש פוש קטן ולא נראה לי שצריך משהו חזק יותר מ-ונטולין.
עוד דבר שלא מצאתי לו תשובה, אם זמן מחצית החיים של החומר הוא 4-6 שעות, אולי הפסקה של יומיים בסופ"ש להעמסת פחמימות מספיקה
ואפשר לוותר על שבועיים הפסקה בין כל סייקל?
מתכנן להיכנס עכשיו לסייקל של ונטולין, שבועיים\שבועיים.
האם זה יעיל להיכנס לחיטוב עם החומר הזה כאשר אני צורך סביבות ה-100 גרם פחמימה? אמרו לי שזה יעבוד כל עוד אני בגירעון, עושה אירובי
ומתאמן כמו שצריך.. השאלה אם זה נכון או לא.