עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איתו בלבד מינונים גבוהים, לא עם השארבנתיים אין לי אומץ למינונים חולניים .
במינונים שניסיתי עדיין לא הצלחתי לפנח אותו
אפילו 250 מג טסטגרם בולד על חצי גרם טסט ?
רעיון מעניין אזדניאל ,
בחיטוב אני דוחף כזאת כמות חלבון ושומן שאני לא רעב ( לא מדבר על חיטוב תחרותי).
תנסה מקספרו או בלאקעכשיו נשאר למצוא בולד לא מזוייף 😃
גם משם הגיעו כמה ביקורות רעות...לא , אני מצפון.
כנראה לפה הוא מגיע כבר לא במיטבו .
דקה ידוע ביכולת ההיקשרות החזקה ולכן משבית הרבה יותר. עניין הפרולקטין מהווה סיכון מסויים בכל הקשור בג'ינו ומצד שני בולדנון מומר לאסטרוגן בקצב הרבה יותר משמעותי.איזה סייקל מאסה עדיף מבחינת תוצאה במאסה . לסייקל שני .
טסט אננתת אם דקה ופרווירון .
או
טסט בולדנון ופרובירון .
לפי מה שקראתי גם בולד וגם דקה משביתים חזק . ממה יהיה יותר קל להתאושש ?
סיכוי לחטוף גינו ?
דקה ידוע ביכולת ההיקשרות החזקה ולכן משבית הרבה יותר. עניין הפרולקטין מהווה סיכון מסויים בכל הקשור בג'ינו ומצד שני בולדנון מומר לאסטרוגן בקצב הרבה יותר משמעותי.
מעבר לכך, דקה נחשב סטרואיד הרבה יותר "בטוח" כמעט בכל היבט אחר (קרדיו-וסקולריים בעיקר) לעומת בולדנון.
כפי ש- @MethylDaniel ציין לרוב היתרונות בבולדנון בולטים במינונים גבוהים בהרבה ולחילופין, העלייה במינון אפשרית בכל היבט הקשור בתופעות לוואי אסטרוגניות.
מאחר ובולדנון מגיע לרוב בגירסת ה-eq מוצמדת האסטר הארוך (מאוד) אין טעם להריצו לתקופה פחותה מ14-16 שבועות ללא פרונט לואד. מצד שני מה שמתואר תיאורטית כגירוי הפרשת epo בא לידי ביטוי בשימוש ממושך כעליית לחץ הדם.
ישנם בילדרים שבולדנון ודקה נכנסים לסייקלים שלהם בכל סייקל ולסירוגין כמעט כשריטה. באופן אישי אין לי את השריטה הזאת דווקא...