עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחכה לביקורת של @Simon357 , הוא עם בולד של SQS.עכשיו נשאר למצוא בולד לא מזוייף 😃
אני TOM... זה הרבה יותר טוב מבילדר או ליפטר... 🥰אתה בילדר ? 😄
משום מה חשבתי שבולדנון דווקא מטיב אם ספורטאים העוסקים בספורט הדורש סבולת לב-ריאה (mma נניח).מעבר לכך, דקה נחשב סטרואיד הרבה יותר "בטוח" כמעט בכל היבט אחר (קרדיו-וסקולריים בעיקר) לעומת בולדנון.
כתבתי על זה באותה התגובה שציטטת.משום מה חשבתי שבולדנון דווקא מטיב אם ספורטאים העוסקים בספורט הדורש סבולת לב-ריאה (mma נניח).
דקה ידוע ביכולת ההיקשרות החזקה ולכן משבית הרבה יותר. עניין הפרולקטין מהווה סיכון מסויים בכל הקשור בג'ינו ומצד שני בולדנון מומר לאסטרוגן בקצב הרבה יותר משמעותי.
מעבר לכך, דקה נחשב סטרואיד הרבה יותר "בטוח" כמעט בכל היבט אחר (קרדיו-וסקולריים בעיקר) לעומת בולדנון.
כפי ש- @MethylDaniel ציין לרוב היתרונות בבולדנון בולטים במינונים גבוהים בהרבה ולחילופין, העלייה במינון אפשרית בכל היבט הקשור בתופעות לוואי אסטרוגניות.
מאחר ובולדנון מגיע לרוב בגירסת ה-eq מוצמדת האסטר הארוך (מאוד) אין טעם להריצו לתקופה פחותה מ14-16 שבועות ללא פרונט לואד. מצד שני מה שמתואר תיאורטית כגירוי הפרשת epo בא לידי ביטוי בשימוש ממושך כעליית לחץ הדם.
ישנם בילדרים שבולדנון ודקה נכנסים לסייקלים שלהם בכל סייקל ולסירוגין כמעט כשריטה. באופן אישי אין לי את השריטה הזאת דווקא...
בולדנון סטרואיד מצויין לכל השנה לדעתי. נותן מיצוק וורידים יפים במראה ותיאבון. הבעיה איתו זה שצריך להריץ המון זמן. לפי דעתי ר אחרי 3 חודשים מרגישים משהו אז מבחינתי מריץ כל השנה.
בולד טוב יהיה מחברה ווטרינרית. וורמודזה sqs ו opiox pharma במקרה הזה הם הבחירה שלי. מקספרו לא ניסיתי אבל בעניים עצומות
חותם שטוב.
אני כרגע בשבוע 3 על בולד של sqs בריכוז 300. מכניס 900 שבועי. השבוע מראה ניצנים ראשונים כצפוי.... מיצוק וורידים בעיקר ברגליים.
מריץ כרגע עם טסט טרן ודקה.
יש מצב... עכשיו מתחיל לעקוב. התחילו כאבי ראש ומיגרנות. מוסיף אספרין 100 מג....לחץ דם מטורף בטח
תיזהר עם זהיש מצב... עכשיו מתחיל לעקוב. התחילו כאבי ראש ומיגרנות. מוסיף אספרין 100 מג....
אם אני אקבל שבץ זה רק מהעצבים שמביאים לי אנשים. כשזה מתובל בטרן...תיזהר עם זה
זה אשכרה סיכון לשבץ