הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתבה ב MAKO על קרוספיט

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
לחברים החובבים קרוספיט וחיים זאת יומיום ומעוניינים לחשוף את התוכנית והשיטה לאלפי צופים ולפתח יותר את המודעות בארץ, אתר החדשות MAKO מעוניין לרשום כתבה רצינית על הנושא וכדי לעשות זאת אני צריך כמה חבר'ה כאן (עומרי, איאן, אלכס, אדר, אור, מורן ועוד) שיעזרו לכתוב כתבה איכותית עם הפרמטרים של השיטה, עצות להתחלה, מהי השיטה, בקיצור כתבה לעניין כמו שצריך שלאחר מכן תעבור עריכה לפורמט האתר.
אשמח אם תיצרו איתי קשר במייל בחתימה,
תודה.

לחברים החובבים קרוספיט וחיים זאת יומיום ומעוניינים לחשוף את התוכנית והשיטה לאלפי צופים ולפתח יותר את המודעות בארץ, אתר החדשות MAKO מעוניין לרשום כתבה רצינית על הנושא וכדי לעשות זאת אני צריך כמה חבר'ה כאן (עומרי, איאן, אלכס, אדר, אור, מורן ועוד) שיעזרו לכתוב כתבה איכותית עם הפרמטרים של השיטה, עצות להתחלה, מהי השיטה, בקיצור כתבה לעניין כמו שצריך שלאחר מכן תעבור עריכה לפורמט האתר.
אשמח אם תיצרו איתי קשר במייל בחתימה,
תודה.
יש תרגומים למאמרים באתר של דעאל
http://crossfitisrael.blogspot.com
צריך להיפגש עם הכותבים ולהבין את מה בדיוק הם מחפשים לדעתי.

כמו שצבי כתב, יש תרגומים למאמרים הבסיסיים בבלוג של דעאל.
מעבר לזה אשמח לעזור..

• פותח/ת השרשור
העברתי את הפרטים של דעאל לכותב, עוד מישהו רוצה לעזור ושאני אעביר את הפרטים שלו?

תוסיף אותי ואת אדר.

גם אני זמין אם צריך, לדעתי כדאי להדגים את אחד הדברים העיקרים שבקרוספיט פרט לרעיון וזו הקהילה. בעקרון אין כמו מראה עיניים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברים, אתם אומרים "אותי, אותי", אבל לא מביאים דרך יצירת קשר, אני אמור לנחש?

• פותח/ת השרשור
ערכתי את המספר פלאפון, העברתי לו את הפרטים.

שלוםשלום שמי מושיקו ואני די חדש בשיטה (חודשיים) אני אשמח גם אני להשתתף בדבר בתור מתאמן חדש בקרוספיט... [email protected] 0544978799

אהלן שלום לכולם. שמי עומרי ואני הכתב שכותב את הכתבה בנושא. מכיוון שאני רוצה לעשות את זה מסודר, אשמח אם אנשים שיש להם ידע בשיטת אימון קרוספיט שזה בא לידי ביטוי כך:
  • מה זה קרוספיט? (איך זה התחיל , מי מתאמן בזה היום ועוד)
  • מה יתרונותיה ולמה כדאי לעבוד בה?
  • איך מתחילים? (תוכניות אימון למתחילים וכו').

רשמו פה את האיימיל שלכם או שלחו מייל ל:
omri.fadida(A)gmail.com

שבו אתם מפרטים את הידע שלכם ואת היכולת לעזור.

Back
למעלה תחתית