הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לא עשיתי נכון עם האבקה?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
קניתי תאבקה extreme whey בטעם שוקולד.
היום פתחתי אותו ושמתי קודם מים קרים בבקבוק 300 מ"ג ואז שמתי את האבקה לא ממש עד הסוף של הכף מדידה ושמתי וערבבתי 30 שניות פתחתי ושתיתי ויש טעם של מים עם קצת שוקולד ויש בוא קצף.
מה לא עשיתי נכון ציפתי שזה יהיה ממש טעים ולא בקטנה שוקולד ושאני הרחתי את האבקה היה לזה ממש ריח טוב של מקופלת.
מה לא עשיתי טוב?

• פותח/ת השרשור
תנסה לשים פחות (200-250 מ"ל) עד שתרגיש שזה מספיק מתוק לך, עם חלב לי אישית אני שם 300 מ"ל עם חצי סקופ וזה מתוק לי
ולמה יש קצף? כי לפי מה שהבנתי לא אמור להיות קצף
איזה אבקה יש לך ואיזה טעם?
זה מה שקורה למי שלא שומע להוריםwhip2
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לי סופר אפקט קרם עוגיות (היא קצת מקציפה אבל לפני היה לי טעם קפה ולא היה שום קצף)

נסה לשים קודם כל עת הנוזל ורק אז את האבקה..ימנע ממך גושים .
לגבי קצף.לפעמים האבקות שוקולד שמים קקאו(יודע שככה המטריקס).לכן יש מצב שזה נותן תחושת הקצפה..תן לו לנוח

• פותח/ת השרשור
התכוונתי ללקטוז לא גלוטן, טעות שלי (שאתה אוכל מוצרי חלב אתה גם מרגיש שבא לך להקיא?)
אני לא רגיש ללקטוז.
אני אוכל יבולת שועל עם חלב בלי בעיה ואני שותה שוקו או נס קפה או קונפלנקס אני נותן כמה שיותר מאכלים עם חלב שאני הייתי אוכל ולא כאב לי הבטן ולא כלום.
אני צריך לשתות גם היום בערב ואני מפחד שיכאב לי הבטן עוד פעם

אני לא רגיש ללקטוז.
אני אוכל יבולת שועל עם חלב בלי בעיה ואני שותה שוקו או נס קפה או קונפלנקס אני נותן כמה שיותר מאכלים עם חלב שאני הייתי אוכל ולא כאב לי הבטן ולא כלום.
אני צריך לשתות גם היום בערב ואני מפחד שיכאב לי הבטן עוד פעם
אז אני לא יודע למה מצטער

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית